Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17761 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 04 травень 2020 - 15:43

До речі, в Приваті я й досі являюся непрацюючою: картку брала в декреті. То коли проходила ідентифікацію просто спитали - нічого не змінилося? Я сказала "ні". І це абсолютно не заважає їм постійно підвищувати кредитний ліміт - і пофіг, як буду платити(((

#17762 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2020 - 19:50

До речі, в Приваті я й досі являюся непрацюючою: картку брала в декреті. То коли проходила ідентифікацію просто спитали - нічого не змінилося? Я сказала "ні". І це абсолютно не заважає їм постійно підвищувати кредитний ліміт - і пофіг, як буду платити(((

Если вы постоянно пользуетесь картой - это доказывает вашу платежеспособность. А где вы берете деньги банку все равно.

#17763 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 430 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2020 - 20:01

Если вы постоянно пользуетесь картой - это доказывает вашу платежеспособность. А где вы берете деньги банку все равно.

У меня карта соц виплати уже лет 8, зимой меняла, то дала менеджер еще и кредитную. Позже прийшла Смс от банка, что баланс кредитной карточки 0 грн, она мне и не нужна, но логика непонятна.

#17764 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2               

Опубліковано 04 травень 2020 - 21:20

У меня карта соц виплати уже лет 8, зимой меняла, то дала менеджер еще и кредитную. Позже прийшла Смс от банка, что баланс кредитной карточки 0 грн, она мне и не нужна, но логика непонятна.

Когда мне пару лет назад в очередной раз пытались втюхать эту услугу, я так поняла, у них планы какие-то есть.

Каждый раз одно и то же! То я не смогу активировать карту без кредитки, то у них так положено)). Всё равно ухожу только с картой для выплат, зачем этот цирк устраивать?
У меня осенью карта заканчивается. Заранее глаз дёргается. Может они там хоть отметку сделали, что я непробиваема насчёт кредиток и всяких нулевых лимитов.

#17765 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 05 травень 2020 - 07:46

До того, как г-н Зеленский вообразил себя великим миротворцем и устроил "зону разведения" в Золотом-4 эта территория была одной из самых спокойных и тихих. После этого "Золотое-4" не сходит со страниц сводок об обстрелах, а снайперские группы 45 оброн ВС РФ удобно устроившись в "зоне разведения" развлекаются обстрелом домов мирных жителей.

#17766 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 травень 2020 - 10:15

Когда мне пару лет назад в очередной раз пытались втюхать эту услугу, я так поняла, у них планы какие-то есть.

Каждый раз одно и то же! То я не смогу активировать карту без кредитки, то у них так положено)). Всё равно ухожу только с картой для выплат, зачем этот цирк устраивать?
У меня осенью карта заканчивается. Заранее глаз дёргается. Может они там хоть отметку сделали, что я непробиваема насчёт кредиток и всяких нулевых лимитов.

Я последний раз карту поменяла за 5 минут. Когда ещё возмутилась что опять это старье без пайпаса, то молча просто дали другую с пайпасом и чипом.

#17767 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 05 травень 2020 - 10:36

Я последний раз карту поменяла за 5 минут

Когда у меня банкомат сожрал карту, я тоже как-то быстро поменяла, но сразу сказала, что кредиток и лимитов мне не надо.  

Раньше пользовалась "Укрсибом", а потом на них обиделась, когда они мне домой прислали кредитку по почте. Позвонила на горячую линию, говорят "Ну не активируйте её". После этого они для меня перестали существовать. 150 грн/мес. абонплата ни за что фактически, да, зато процент не снимают с зачислений. Вернулась в "Приват" .

#17768 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 травень 2020 - 11:02

Когда у меня банкомат сожрал карту, я тоже как-то быстро поменяла, но сразу сказала, что кредиток и лимитов мне не надо.  

Раньше пользовалась "Укрсибом", а потом на них обиделась, когда они мне домой прислали кредитку по почте. Позвонила на горячую линию, говорят "Ну не активируйте её". После этого они для меня перестали существовать. 150 грн/мес. абонплата ни за что фактически, да, зато процент не снимают с зачислений. Вернулась в "Приват" .

У меня на приватовской кредитке лимит в 500грн. Вроде бы можно запросто убрать в 0. Но я ею пользуюсь, так как почти самая удобная карта(за исключением монобанка). 

#17769 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 05 травень 2020 - 11:12

У меня на приватовской кредитке лимит в 500грн. Вроде бы можно запросто убрать в 0. Но я ею пользуюсь, так как почти самая удобная карта(за исключением монобанка).

У меня пунктик насчёт кредитов. Противоречат жизненным принципам так сказать).

#17770 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 05 травень 2020 - 11:49

thumb_pre_1588673361__95939559_264262796

Володимир Зеленський почав похід проти медичної реформи.

Починається усе як завжди - "До мене звертаються тисячі медиків".

Ну це як прям при Сталіні - звернулися люди і попросили по пів-зарплати віддати на займи.

Потім, після того як президент зазначає, що у суспільстві є дві полярні думки стосовно реформи, одні вважають, що реформа - це панацея - інші, що це смерть.

І тут же, що "Мені важлива оцінка не диванних експертів, а топових вітчизняних медиків".

І я тут же згадав: а судді хто? У робочу групу включили усіх противників реформи і любителів освоювати бюджетні гроші, і майстрів продати маски. Ну Тадуров точно у робочій групі.

Ну і ось ці люди і нарадили йому зробити розворот.
Далі сценаристи (ну ніхто ж досі не думає, що Зе! каже від себе, а не читає написаний на суфлері текст?) пишуть йому маніпуляційні теми: - ай, як мало виділяють коштів на один виїзд швидкої, або - ай, як мало виділяють кошти на лікування одного інсульту.

Стоп. Так тут будь-ласка. Якщо справа лише у тому, щоб збільшити фінансування на конкретний випадок, то ми тільки за. Зараз лікування інфаркту - шось близько 20 тисяч гривень/випадок.

Та ради Бога. Хай буде 30-ть. Надумайте лише, де узяти в бюджеті ці гроші.

АЛЕ! Сценаристи НІ СЛОВА не написали йому про основний принцип вторинної реформи.
Коли Олена Зеленська захоче народити - її відвезуть за кордон.

А реформа дозволяє викорситовувати принцип "Гроші йдуть за пацієнтом". Це коли у мене є вибір відвезти народжувати дружину (10 тисяч одні роди) не в Забурбелівську Центральну районну лікарню (читай - клоповник), де роди прийматиме лівий гінеколог, а у гарну і охайну лікарню, де чисто. І де професійна бригада, за тіж гроші - зробить все належне.

Він ні слова не сказав, що реформа дозволить фінансувати не ліжкомісця, а гроші видаватиме держава конкретній людині на лікування конкретної хвороби.
І в кінці гарант добив своїм паталогічним незнанням природи реформ: "Реформою мають бути задоволені всі".
Тут моїх три "хі-хі", два "ха-ха". Яка єресь.

Як може статися, щоб реформою був задоволений я, як пацієнт і Тадуров? Бабуся і корумпований головний лікар?
Так не буває.

А кінчиться тим, що нормальні лікарі вторинної ланки, які зараз отримують мізерні зарплати - втечуть до Польщі.
А залишаться лише непрофесійні нездари, або ті, хто тут привязаний до сім'ї. Але вони братимуть хабарі, бо інакше ніяк.

Володимир Олександрович. Тобі вже 42 роки. Маєш подорослішати. Одумайся.

Віктор Бобиренко, член РОК Суми, експерт Бюро аналізу політику

Відредаговано Kalinna, 05 травень 2020 - 12:09.

#17771 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 05 травень 2020 - 12:04

А це для зовсім обдарованих Глава Офісу президента запевнив американців: на Банковій корупції нема  :kez_11:

#17772 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 05 травень 2020 - 12:51

Ін от чесно?Ти сама медик?Ти говорила з медиками 2,3 ланки на цю тему?Не пости чужі слова..,.Ті з ким спілкувалась я молились про відміну реформи Супрун це геноцид власного народу і лікарів.

#17773 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 05 травень 2020 - 12:53

Україна вперше за 4 роки імпортувала бензин з Росії

Чергове "досягнення", хоча саме цього і хотіли більшість - вернутись у ярмо рф-ії

Хто ж ще, як не ми допоможе "старшому брату" пережити економічний спад((

#17774 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 05 травень 2020 - 13:10

У кожній українській школі варто повісити цитати Леніна:

1.«Теперь с завоеванием Украины… наша сила крепнет. Теперь у нас есть возможность получить топливо из Донецкого бассейна, есть источники хлеба и продовольствия… На Украине имеются громадные запасы, излишки хлеба, их трудно взять сразу – там до сих пор партизанщина… Мы должны не менее трех тысяч рабочих железнодорожников, частью крестьян из северной голодной России, двинуть на Украину»

2.«Потерять Украину – потерять голову!»

3.«Поместить полтора миллиона армии на Украине, чтобы они помогали усилению продработы, будучи сугубо заинтересованы в ней, особо ясно сознавая и чувствуя несправедливость обжорства богатых крестьян на Украине».

4.«Надо расширить применение расстрелов. Без этого построить социализм невозможно»

5.«Без ВЧК и других подобных карательных репрессивных органов советская власть существовать не может».

6.«Допустимо и возможно, что погибнет и 90% населения, чтобы оставшимся в живых 10% удалось дожить до всемирной революции и до социализма».

http://kartinamira.i...rainskuyur-temu

Для совко...ів, які мріють про повернення у минуле  :poklon:

#17775 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 05 травень 2020 - 13:13

Я тут вперше почитала про мед.реформу вторинної ланки (доречі, реформа первинної мені дуже подобається), а що в ній поганого? Я не медик, я правда не розумію!
Можна тільки не обс, а факти.

#17776 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 05 травень 2020 - 13:29

Для себя очень четко понимаю где Тадуров, где какойтотамчлен и где простоМария )))

#17777 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 05 травень 2020 - 13:33

А это правда, что некоторые околополитический идейные междусобойчики используют, подобно религиозным сектам , психозомбирующие технологии  и люди чрезмерно индуцируются ? Или врут ?

#17778 s_krivoruchko

s_krivoruchko

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 895 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 05 травень 2020 - 13:51

У меня пунктик насчёт кредитов. Противоречат жизненным принципам так сказать).

А наличие карты может как-то повлиять на ваши принципы? Наличие карты это ж не = кредит

#17779 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 05 травень 2020 - 14:04

А наличие карты может как-то повлиять на ваши принципы? Наличие карты это ж не = кредит

Наличие карты для выплат - нет. Если речь про кредитную карту, то я себя перестану нормально чувствовать(.

#17780 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 05 травень 2020 - 14:14

Для себя очень четко понимаю где Тадуров, где какойтотамчлен и где простоМария )))

А по суті питання сказати нічого?

5 користувачів читають цю тему

0 учасників, 5 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама