Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17661 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 21 квітень 2020 - 12:22

- Ну что, товарищи, проголосовавшие по приколу, хуже которого не будет.

Сегодня исполняется год вашему стратегическому расчету на великие перемены.

Как сами-то оцениваете теперь ваши способности к анализу, оценке, перспективе?..

На что потратили шанс, который выдаётся вам раз в пять лет?..

Как там ваши кошельки, не жмут?..

Что с чувством национального достоинства?..

Не щимит?..

Какие уроки вынесли?..

Будете делать выводы, не делайте их про Зеленского.

Сделайте их про себя.

Это лучшая инвестиция - в наше общее незавидное будущее.

А я вам немножко подскажу, на чем вы сами себя поймали.

——-

1. Глупость.

Вы всерьёз поверили, что олигархи пропустят к власти человека, который с ними покончит.

Не обещает покончить, а покончит.

Л-логика.)

2. Лень.

Вы ленитесь становится гражданами.

Изучать общественное и политическое устройство собственной страны, экономику, историю, вопросы безопасности, законы.

Вам хочется остаться электоратом: лозунги, сказки, картинки, смехуечки.

3. Инфантилизм.

Вы поверили, что дела, запущенные за последние 30 лет, можно исправить одной галочкой на бумажке.

На чудо можно надеяться, но чудо не может быть технологией, а значит, не может быть выбором.

Вы этот выбор сделали.

4. Слабость.

Вы не выдержали столкновения с реальностью.

Порошенко - олигарх, сволочь и коррупционер?..

Возможно.)

Зато он старался решать вопросы безопасности и внешней политики - в пользу Украины.

А значит - в вашу пользу.

Вы предпочли поверить, что ваши кошельки важнее. Кошельки и справедливость.

Допустим.

Теперь у вас ни безопасности, ни обороны, ни политики, и ничуть не менее воруют из кошельков.

Если не более.

И очень много справедливости.)

В Украине, увы, существует (пока) только два варианта:

- воры, которые воруют и сдают Украину,

- воры, которые воруют и заботятся о ней, хоть как-то.

Перед лицом этих двух страшных, как зеркало, вариантов, вы дрогнули и выбрали третий:

- воры, которые клоуны.

———

Итого:

- Зеленский - это проблема, но проблема не в Зеленском.

Зеленский будет повторяться.

Потому, что вы - Зеленский.

Кожен з вас - президент.

Арестович.

#17662 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 квітень 2020 - 12:34

цитати "найвеличнішого".

☑️ ❝У нас була програма «велике будівництво» на 85 міліардів гривень, ми будуємо... ммм... будували... ммм... збирались побудувати чотири тисячи доріг, це в десять разів більше ніж в будь-якому році України на цей рік. Так ми навпаки зараз збільшуємо цю програму, знайшли ще дев'ятнадцять ... еее... ні, знайшли ще там біль еее... двадцять... еее... двадцять з чимось міліардів гривень...❞

☑️ – У вас есть план? (Шустер)
❝В мене є відчуття... Є план «Б», структура, це не план «Б», я впевнений що це план «А» ми так будемо робити❞.

☑️ – Украина может выжить без денег МВФ? (Шустер)
❝Чи може людина прожити без води тиждень? А навіщо?❞

☑️ ❝Банківський закон ви про нього знаєте. Банківський закон зараз це всі теж бачать - 16 тисяч поправок. Шістнадцять, ви зрозумійте шістнадцять тисяч, жодного закону я в цьому впевнений, я не знаю може були такі випадки, але я впевнений, да? А до цього була земля, вибачте що стрибаю але до цього була земля...❞

☑️ ❝Цей корабль під назвою «Слуга народу»... Головне завдання для цього корабля просто йти вперед... Я надав їм можливість. Якщо вони хочуть іти вперед, навіть коли є такий шторм, вони підуть, від них все залежить. Але багато у цьому штормі, у цьому океані, у цій Верховній Раді дуже багато акул, дуже багато там людей плавають і все хоче домовитись з цією командою... Всі хочуть, щоб цей корабель потонув, всі хочуть❞
– Всі, це хто? (Шустер)
❝В Верховній Раді, да більшість❞.

#17663 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 квітень 2020 - 12:48

#17664 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 21 квітень 2020 - 17:29

Рік Зеленського - яким він був? - https://www.facebook...543289486593436

#17665 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 квітень 2020 - 21:00

ЗеРік. Що (НЕ) виконано з передвиборчої програми президента

Рівно рік, як президентом було обрано Володимира Зеленського. Пропоную разом згадати, що він обіцяв у своїй виборчій програмі та проаналізувати, що з обіцяного він виконав. Ми розгляне всі пункти програми, в яких були озвучені конкретні пропозиції, а не просто мрії президента чи інсинуації на зразок «так не повинно бути» чи «було б добре».

Народовладдя через референдуми

Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії. В сучасній Україні це повинно відбуватись із максимальним використанням новітніх технологій.

Він першим у виконанні президента так і не став. Більше того: законопроекту з такою назвою від президента парламент так і не побачив. Щоправда, є законопроекти про місцеві та всеукраїнські референдуми, які мають ще пройти громадські обговорення.

Висновок – НЕ ВИКОНАНО.

Людина – вища цінність

Моя мета побудувати державу, яка надає своїм громадянам якісний сервіс. Для цього потрібно максимально скоротити кількість функцій держави.

Не скорочено ані бюрократичні процедури, ані держапарат. Натомість збільшилися зарплати і премії топ-чиновникам, а для ФОПів ввели нові правила, які ускладнили ведення бізнесу.

НЕ ВИКОНАНО.

Справедливість і Рівність усіх перед Законом

28 років нам обіцяють суспільство рівних можливостей, натомість щоразу поділяють нас за різними ознаками. Насправді є тільки один поділ: ми і вони. Ми – це Народ України. Вони – це «політичні пенсіонери», які кочують із влади до опозиції, з партії в партію і постійно створюють собі вигідне місце, прикриваючись недоторканністю.

Як виявилося, в команді президента виявилося чимало «політичних кочуючи пенсіонерів» – починаючи від Андрія Богдана, продовжуючи Арсеном Аваковим, закінчуючи нинішнім міністром охорони здоров’я Степановим (губернатор Одещини часів Порошенка) і попереднім Ємцем, який працював ще за Януковича.

НЕ ВИКОНАНО.

Впроваджувати рівність та справедливість почну із себе. Мої законопроекти у цьому напрямі: «Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів»; «Про імпічмент Президента України»; «Про відкликання народного депутата України».

Прийнято було лише закон про зняття недоторканості з депутатів. Закон про імпічмент робить відставку президента шляхом імпічменту практично неможливою. А про зняття недоторканості з суддів ми такі і не почули.

НЕ ВИКОНАНО.

Вибори до Парламенту та місцевих рад мають відбуватись за відкритими списками. «Кнопкодавство», «депутатські прогули» – автоматична підстава до позбавлення депутатського мандату.

Новий виборчий кодекс і «відкриті списки» прийянто було парламентом минулого скликання. Новий парламент лише вніс деякі корективи.

Щодо кнопкодавства, то вже в перший місяць роботи на цій справі погоріли «слуги народу» Сергій Литвиненко та Олена Копанчу. Ясно, що ніхто їх не покарав, колеги за них лише вибачилися.

НЕ ВИКОНАНО.

Судова гілка влади повинна стати Владою, а не прислужником у Президента, уряду, Парламенту, місцевої влади. Ми повернемо довіру і повагу до суду. Для простих спорів – мирові судді, які обираються народом. Для кримінальних злочинів – ефективний суд присяжних, який складається з народу.

Нічого з озвученого зроблено не було. Натомість ми отримали «портновську реформу» Верховного суду, який фактично може стати інструментом в руках саме президента.

Безпека Людини. Безпека Країни

Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин.

Дії Офісу Президента свідчать про зворотнє. Саме цей пункт Зеленський не те що не виконує – він все робить навпаки. Неодноразові спроби погодитися на російській сценарій з реінтеграції Донбасу спричинили наймасовіші з лютого 2014 року акції протесту.

НЕ ВИКОНАНО.

Рух України до НАТО та інших безпекових об’єднань – запорука нашої безпеки, в яку я вірю, та яка повинна отримати підтвердження через всеукраїнський референдум. Моє завдання зробити так, щоб зарплата військовослужбовців була на рівні натівських стандартів.

Нічого з цього не зроблено. Реформи, необхідні для вступу в НАТО саботуються, а новий міністр оборони Таран заявляє, що Україна взагалі «не може досягнути натівських стандартів». Є тенденції до скорочення фінансування армії, досі не затверджено державне оборонне замовлення на цей рік, є проблеми з постачання послуг з харчування для ЗСУ.

НЕ ВИКОНАНО.

Органи правопорядку повинні припинити займатись економічним тиском на бізнес і повернутись до виконання своїх прямих обов’язків із забезпечення безпеки громадян. Час повернути довіру до правоохоронних органів, яку ми плекали на початку реформи. СБУ не буде займатись економічними злочинами.

Не виконано – реформа СБУ так і не проведена, а один з соратників Зеленського Юрій Корявченков намагався з працівниками поліції Кривого Рогу домовитися про кришування бізнесу.

НЕ ВИКОНАНО.

Заможний громадянин – заможна держава

Всі роки влада штучно створювала ситуацію, за якої чесно вести бізнес в Україні для підприємця було практично неможливо. Тому ми запровадимо одноразову «нульову декларацію» для бізнесу. Кожен бізнесмен за 5% зможе задекларувати та легалізувати свої доходи. Отримані кошти підуть на зменшення тарифного навантаження для малозабезпечених.

Першочергові завдання розвитку економіки: детінізація економіки, свобода конкуренції, розвиток внутрішнього виробництва, довгострокове недороге кредитування. Я, як Президент, буду гарантом кожному великому інвестору, який прийде в Україну.

Податки стануть простими і зрозумілими. Заміна податку на прибуток податком на виведений капітал дасть бізнесу більше свободи для розвитку і знизить адміністративний тиск. Платити податки мають всі.

Формування прозорого ринку землі.

Україна повинна перейти на забезпечення своїх потреб за рахунок власних енергетичних ресурсів, ставши згодом їх експортером на європейський ринок.

Необхідно впровадити економічний паспорт українця. Кожна дитина матиме право накопичувати на своєму рахунку частину від реалізації державою природніх благ (надра, землі тощо). Після досягнення повноліття дитина отримає ці накопичення як власний стартовий капітал. Українець повинен стати основним акціонером України!

Нічого з цього не зроблено, окрім просування в напрямку відкриття ринку землі. Як вже зазначалося вище, умови для ведення бізнесу команда Зеленського навіть погіршила, а енергетику ми взагалі почали імпортувати з РФ і Білорусі.

НЕ ВИКОНАНО.

Не боротьба з корупцією, а перемога над нею

Нульова толерантність до корупції на всіх рівнях. Підозрюваний у корупції не вийде під заставу. Засуджений за корупцію отримає конфіскацію майна і довічну заборону обіймати державні посади. Викривач корупції перебуватиме під захистом держави та отримуватиме матеріальне заохочення. Я сам не крав і нікому не дозволю!

Все робиться з точністю до навпаки. Останній приклад – корупційні скандали за участі глави ОП Андрія Єрмака. Він не лише не під слідством, а й надалі керує офісом президента.

НЕ ВИКОНАНО.

Моя ціль – повна відкритість діяльності влади, автоматизація публічних процесів онлайн, зведення всього функціоналу держави до розмірів смартфону.

В цьому напрямку були зроблені певні кроки, зокрема мова про онлайн-сервіс «Дія»

Серед величезного переліку амбітних планів президента Здорова та освічена нація та Комфортна країна не виконано нічого.Від слова взагалі.

Коли ж говорити про пункти «Електронна країна», то тут є невеличкі зрушення: про «Дію» вже йшлося вище, плюс є ряд розробок створеним новою владою Міністерством цифрової трансформації України.

Отже, майже за рік, як Зеленський має повноваження президента України, з його програми не виконано понад 90% пунктів. Дещо взагалі робилося з точністю до навпаки й це можна розцінювати або як абсолютну нездатність президента виконувати обіцяне й відповідати за свої слова, або як умисну брехню й дезорієнтацію своїх виборців.

Сергій Пархоменко, директор OPAD - Центр зовнішньополітичних досліджень, член Координаційної ради РОК
  • Alenka це подобається

#17666 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 22 квітень 2020 - 09:50

Ще раз підтверджено вислів,що один бачить напівпусту склянку,а інший наполовину повну.Вчора читала список виконаних обіцянок президента.

#17667 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 22 квітень 2020 - 09:55

Ще раз підтверджено вислів,що один бачить напівпусту склянку,а інший наполовину повну.Вчора читала список виконаних обіцянок президента.

Так поделитесь с нами.
Я из безусловно хорошего вспоминаю только закрытие космолотов.
Но как-то мало для года.

#17668 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 22 квітень 2020 - 10:12

Так поделитесь с нами.
Я из безусловно хорошего вспоминаю только закрытие космолотов.
Но как-то мало для года.

*условное закрытие

#17669 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 квітень 2020 - 10:17

Поділіться, я вчора також намагалась знайти але нічого переконливого не трапилось(

thumb_pre_1587543365__94111057_231510841

#17670 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 22 квітень 2020 - 10:48

А я все жду, когда кто-то ответит нормально ли то, что зе получил страну с нормальным запасом денег, а за год вернули почти до уровня 2014 года. И это еще до эпидемии.
Где деньги?
Кому стало жить лучше?
Очень простые вопросы.

#17671 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 22 квітень 2020 - 11:01

Дайте йому ще трішки часу.

#17672 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 22 квітень 2020 - 11:27

thumb_pre_1587547575__screenshot_2020042
thumb_pre_1587547628__screenshot_2020042
  • Kalinna це подобається

#17673 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 квітень 2020 - 13:23

Стандарти НАТО?: Таран звільнив досвідченого полковника ЗСУ, якого довго навчали в ЄС

#17674 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 22 квітень 2020 - 15:53

А що, в нас велике кіно сьогодні?) Бубочка про себе хфільму покаже?

#17675 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 22 квітень 2020 - 16:08

thumb_pre_1587564513__93600924_250236121

#17676 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 квітень 2020 - 16:44

Зеленский видит в Саакашвили вице-премьера по вопросам реформ

треба запасатись попкорном - буде не скучно))

Відредаговано Kalinna, 22 квітень 2020 - 17:47.

#17677 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 квітень 2020 - 22:53

Сьогоднішній брифінг міністра охорони здоров'я феєричний, починаючи з третьої хвилини про дефіцит бюджету і скільки медиків потрібно скоротити. Це точно "попередники" заклали їм менші кошти в бюджет 2020 навіть у порівнянні з 2019 роком( Хто там апелював, що я не розумію коли критикувала прийнятий бюджет(( Виявляється 984 медичних заклади мають дефіцит фінансування від 10 до 60%((
А про оплату за підвищенними тарифами по годинам не дав чіткої відповіді...

#17678 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 22 квітень 2020 - 23:06

А про оплату за підвищенними тарифами по годинам не дав чіткої відповіді...

знайома працює в галузі освіти в одному обласному центрі, їй і колегам добровільно-примусово запропонували відмовитись заявою від оплати одного робочого дня на користь медиків.

#17679 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 квітень 2020 - 07:17

знайома працює в галузі освіти в одному обласному центрі, їй і колегам добровільно-примусово запропонували відмовитись заявою від оплати одного робочого дня на користь медиків.

А медикам навіть якщо оплачують, то вираховують чи не до хвилини час проведений з коронавірусним хворим((

#17680 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 23 квітень 2020 - 11:56

А я все жду, когда кто-то ответит нормально ли то, что зе получил страну с нормальным запасом денег, а за год вернули почти до уровня 2014 года. И это еще до эпидемии.
Где деньги?
Кому стало жить лучше?
Очень простые вопросы.

Как я и думала, no answer
А у меня есть ответ, правда не всем он понравится
thumb_pre_1587635617__fb_img_15875724206

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама