Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17621 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2020 - 21:20

Довго чекала ,але ж https://www.google.c...sok-669734.html
Чому тепер мовчать порохоботи?

Інна де ж твої пости?

Дурному не скучно і самому))

Тому що порохоботи читали закон з правками ЄС і радіють, що ми тепер не як Куба
Нарешті хоть за щось нормальне зелені проголосували
  • Kalinna це подобається

#17622 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 31 березень 2020 - 22:23

Во всем мире, если человек никогда не управлял государством и хочет себя попробовать в этом, то он покупает игру "Sid Meier’s Civilization". После чего выбирает вариант развития своего государства и либо развивает его до мирового господства, либо до полного краха.

И только в Украине человек без опыта, знаний и команды решил поиграть в управление государством не в игре, а в реальности. Но учитывая, что ни опыта, ни знаний в госуправлении у него нет, а окружение состоит из юмористов, сценаристов, дельцов, аферистов, предателей и коррупционеров, то он плавно ведет страну к краху, а свое окружение к обогащению.

Самое неприятное, что играя в управление Украиной уже год, этот человек играть так и не научился, а просто начал передавать свои полномочия своему же не очень порядочному окружению, чтобы снять с себя нагрузку. Единственное, о чем забыл этот человек, что ответственность за все провалы, глупости и трагедии государства будет на нем. На нем одном. И переиграть игру заново не удастся.

Поэтому история Зеленского - это история аматора, которого избрали другие аматоры наивно верящие в сказку. Но жизнь, к сожалению, не сказка. И если аматор не в состоянии научиться, то расплачиваться за свой выбор придется всем его избирателям. Своим потеряным временем, своими упавшими доходами, своим пострадавшим здоровьем, своим будущим и многим другим.

Жаль только тех, кто за него не голосовал. Они будут страдать с остальными. Но это и есть главное отличие игры от жизни. Тут все по-настоящему и нельзя не участвовать. Единственное, чего хотелось бы мне после всего этого, так того чтобы наши избиратели поумнели и перестали верить в сказки, которые им талантливо рассказывают шоумены и аферисты.

Борислав Береза

#17623 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 03 квітень 2020 - 21:16

#17624 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 04 квітень 2020 - 09:02

https://timeze2019.b...post_3.html?m=1
Для тих, хто слідкує за позовами Приватбанку до Коломойського
  • Kalinna це подобається

#17625 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 квітень 2020 - 09:28

Майор ЗСУ, покараний за критику Зеленського, написав рапорт про відставку

#17626 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 квітень 2020 - 09:45

Міносвіти пропонує об'єднати в один предмет українську мову й літературу з зарубіжною. Цією справою має зайнятися РНБО, - професорка Агеєва

#17627 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 квітень 2020 - 18:50

https://m.censor.net...uvaty_po_odniyi
  • Kalinna це подобається

#17628 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 квітень 2020 - 19:10

Остається лише порадіти, який рівень середньої освіти у нас))

А по суті - доручити йому обгрунтувати без листочка хоча б 10 правок, або прочитати всі (сумніваюсь, що навіть останнє буде йому по силам)

Беня і його шістки ведуть Україну до дефолту( Навіть казати, що ми попереджали не хочеться - люди не засвоїли урок 90, значить треба повторити((

#17629 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 квітень 2020 - 09:46

Уряд пропонує збільшити витрати на президента і силовиків за рахунок Фонду боротьби з COVID-19

#17630 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 10 квітень 2020 - 20:30

Глава Міноборони скасував наказ про реформу сил оборони

#17631 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 11 квітень 2020 - 08:08

Про надання гуманітарної допомоги Республіці Албанія

8 квітня Прем’єр-міністр України Д. Шмигаль підписав розпорядження № 390-р про виділення 10 млн. гривень у вигляді гуманітарної допомоги Республіці Албанія.
Причому допомога видається готівкою, грошима. Тобто у Албанії просять дати рахунок, на який від України буде зараховано 10 млн. грн. по курсу.

Відкидаючи загальний абсурд ситуації, зосередимося на абсурді локальному. Відколи це міжнародна гуманітарна не надається банківським переказом? Як правило, у постраждалі від землетрусу регіони передають продукти харчування, мобільні шпиталі, спеціалісти, техніка для розчищення завалів або будівництва. Он навіть рашка у Італію не рублі привезла, а лікарів у погонах і брагу для миття вулиць.

Ок, тримаємо себе у руках. Читаємо Указ Президента України №32/2020 «Про надання гуманітарної допомоги Республіці Албанія», на який посилається Шмигаль.
Указ містить всього два пункти:
1. Надати гуманітарну допомогу Республіці Албанія.
2. Кабінету Міністрів України забезпечити надання гуманітарної допомоги Республіці Албанія.
Всьо.

Алло, а про десять мільйонів де? Чия це мила ініціатива по визначенню суми і форми допомоги? У житті не повіримо, що Шмигаля.
Якби я була останнім циніком, я сказала, що гроші з резервного фонду України виводяться по принципу «сцю вам в очі», тупо з казначейського рахунка на приватний рахунок. В олбанії.

Але я все-таки цинік передостанній, до того ж цинік на карантині. Тому просто уточнюю. Чи можу я сказати у нашій районній лікарні, що їхні захисні костюми і тести теж в Албанії?

:pardon:

Відредаговано Kalinna, 11 квітень 2020 - 08:22.

#17632 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 11 квітень 2020 - 08:14

https://www.kmu.gov....etu-i080420-386

Виділити Міністерству оборони 4918,591 тис. гривень для відшкодування витрат, пов’язаних з доставкою з Китайської Народної Республіки медичних виробів, необхідних для виконання заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України.

https://www.kmu.gov....etu-i080420-389

Виділити Службі безпеки 49 898,404 тис. гривень для придбання та впровадження системи диспетчеризації та реагування “Verint NowForce”, необхідної для здійснення заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України.

#17633 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 квітень 2020 - 16:04

БЮДЖЕТ УРІЗАННЯ ТА БІДНОСТІ.

Щойно Верховна Рада прийняла урядові зміни до бюджету. Остаточно маємо наступне:

❌Мінус 120 млрд. в дохідну частину бюджету.
❌Збільшення ВТРИЧІ дефіциту держбюджету: 96,3 млрд. грн до майже 300 млрд грн. Бюджет з такими великим дефіцитом виконати неможливо без кредитів МВФ, а ми їх ще не отримали. Кошти від МВФ підуть одразу на покриття дефіциту, а не в золотовалютні резерви.
❌Субсидії на населення - мінус 8.2 млрд грн.
❌Соціальна допомога - мінус 1.3 млрд грн.
❌Заходи щодо соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів - мінус 337 млн грн.
❌Фонд регіонального розвитку - мінус 2.6 млрд грн.
❌Фонд енергоефективності - мінус 1.6 млрд.
В мінус також іде культура, наука та освіта.

Але, суддям + 1.1 млрд грн., МВС +195 млн грн.

Це результат влади Зеленського та його уряду. Це бюджет бідності та повного падіння.

Підписуйтесь на Андрій Смолій

thumb_pre_1586786627__fb_img_15867865864

Відредаговано Kalinna, 13 квітень 2020 - 16:06.

#17634 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 13 квітень 2020 - 18:08

Юрий Бутусов
11 апреля в 14:52
Директор Павлоградского химического завода Леонид Шиман: "Финансирование завода остановлено, мы были вынуждены уволить с начала года 687 человек, если деньги не поступят в ближайшее время - уволим еще 190. Вопрос зачем и сколько будет стоить государству возобновление производства?"

Директор ПХЗ Л.Шиман прокомментировал Цензор.Нет ситуацию на заводе:

"ПХЗ сейчас в критическом состоянии - с начала года мы не получаем финансирования, в Гособоронзаказе 2020-го года на нас и на реализацию программ предприятия деньги до сих пор не предусмотрены.

Чем мы занимаемся?

1. Мы владеем технологией производства твердого ракетного топлива, необходимого для производства всех наших серийных и перспективных ракет. Без ПХЗ выпуск ракет "КБ "Луч" невозможен, мы работаем в кооперации. Остановка ПХЗ - это остановка всей ракетной отрасли, мы же зависим друг от друга.

2. Мы владеем технологиями переработки и утилизации ракетного топлива. Мы умеем продлевать ресурс ракет - вынимаем старое топливо, переснаряжаем, заправляем в ракету и продлеваем ресурс службы.

3. Мы производим различные виды взрывчатки, и также умеем переснаряжать ВВ.

Все эти технологии на протяжении многих лет были созданы за счет средств украинских налогоплательщиков, это многие миллиарды гривен. Мы освоили уникальные технологии, которыми большинство стран мира не владеет.

Я поражен, что уже апрель месяц, а у нас нет ни денег, ни решений, ни гарантий. Финансирование завода остановлено, мы были вынуждены уволить с начала года 687 человек, если деньги не поступят в ближайшее время - уволим еще 190. Вопрос зачем и сколько будет стоить государству возобновление производства?

При этом программы производства не закрываются, то есть вполне вероятно, что мы сегодня тратим на увольнение деньги, а завтра снова будем тратить на набор.

Разве это серьезный государственный подход? Зачем же бросать свою собственную промышленность? Государство несет убытки от такой политики.

В России аналогичный нам завод находится недалеко от границ Украины - в Каменск-Шахтинском, это химический комбинат "Каменский". Этот завод работает по полной программе. Россия ведет против нас войну, Россия готовится ее вести долгое время, наращивает производство ракет большой дальности многих типов.

Украина пока наладила серийное производство всего лишь одного типа ракет дальнего действия - "Вільха", выпущена первая партия по заказу 19-го года, но надо продолжать работу. В случае нового широкомасштабного наступления РФ, с помощью "Вільхи" мы получаем средство сдерживания. Путин будет долго думать, стоит ли ему снова атаковать Украину и обстреливать наши города как это делали россияне в 2014-15 годах, зная, что ответные удары "Вільхой" могут быть нанесены и по их объектам критической инфраструктуры, вроде того же "Каменского". А если "Вільхи" в войсках не будет - то чем бить по тылам противника?

Поэтому если у нас в государстве есть заинтересованность эффективно защищать Украину, ракетные программы должны стать приоритетом. Мы не можем останавливать то, что требует системной работы".

• Kalinna це подобається

#17635 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 квітень 2020 - 19:49

Ситуація катастрофічна.

Вогонь в Чорнобильській зоні підійшов до так званого колишнього «Рудого лісу» та вже практично впритул наблизився до території захоронення радіоактивних відходів.

Майже 10 днів пожежники боряться з вогнем по всій Чорнобильській зоні. А що в цей час влада? Жодного ролика, заяви чи брифінгу. На офіційних сторінках/сайтах Кабміну чи ДНСН немає оперативної чи нової інформації. Мовчить Зеленський і Шмигаль. Це катастрофа в яку потрібно негайно втручатися і діяти. Це реальна проблема на рівні з коронавірусом.

Більше тижня влада мовчить. Бо це не ролики знімати і маски за кордон продавати...

Підписуйтесь на Андрій Смолій

#17636 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 квітень 2020 - 19:57

Ірина Геращенко повідомила. Влада відмовилася допомагати транспортувати 100 тисяч захисних костюмів для медиків, закуплених Фондом Петра Порошенка. Бо це – від Порошенка, а ЗЕкоманду дратує, що Порошенко допомагає лікарям. Зараз команда Порошенка фрахтує літак – привезуть костюми пізніше. Ну так – все для здоров’я людини. Типовий гидотний цинізм команди «кінець епохи бідності».

#17637 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 квітень 2020 - 20:01

ГОТУЙМОСЯ ДО ВІЯЛЬНИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ

Популістична казка про «кінець епохи бідності» добігає свого кінця і на заміну їй приходить реальність – шокуюче сувора. Оголошуючи карантин, зелена команда за звичкою наобіцяла, що електрика подаватиметься в повному обсязі та зупинена не буде. Українською це означало: «Можна не платити». А вже 2 квітня під час селекторної наради у тво міністра енергетики, керівники компаній-операторів наголосили на важливості дотримання платіжної дисципліни, простіше – закликали населення платити за електрику. Інакше – не буде електрики.

Жарти в сторону. Керівництво Житомиробленерго відкритим текстом заявило про намір впровадити віяльні відключення електрики для підприємств і побутових споживачів. Причина – відсутність платежів. Люди за електрику платити не вважають за потрібне, а бюджет країни брати на себе розходи електростанцій не поспішає. Власне – й не може, там і так скорочують все що можуть.

Що відбувається? Те що й мусить. Україну наздогнали наслідки кричущого популізму ЗЕкоманди з одного боку та маніпуляцій солодкої парочки голови комітету ВР з питань ПЕК Андрія Геруса та екс-міністра енергетики Олексія Оржеля. Тарифи на комунальні платежі були одним з наріжних каменів нищівної критики п’ятого президента Порошенка. Зменшення тарифів на комуналку від ЗЕкоманди чекали більшість її виборців. Довелося зменшувати… У той самий час Україна почала робити те, чого не робила кілька років – імпортувати вугілля для ТЕС (з окупованих районів Донбасу – через Росію) та саму електроенергію – з Росії через Білорусь. Журналісти зловили Андрія Геруса коли той через месседжер давав накази Олексію Оржелю імпортувати 2000 МВт. Хто з олігархів найбільше здобув профіт від дяльності Геруса і Оржеля – загальновідомо.

До чого це призвело – перелічила громадська спілка «Всеукраїнська енергетична асамблея» (голова – Іван Плачков) у своєму відкритому листі до президента, прем’єра та голови ВР. Цифри вражають.

Зима цього року була тепла. Відтак споживання електроенергії впало на 5,2%. Але при цьому Україна імпортувала енергоресурсів на 1,4 мільярди доларів США. Особливо вразили 3304 мільйонів КВт*год електрики імпортованої з Білорусі, Росії та країн ЄС, проти цілковитої відсутності імпорту минулого року. Зросли також імпорт вугілля і газу – тепер вони мертвою вагою лежать на сховищах. Наразі запаси зросли проти минулорічних обсягів: вугілля – на 79% (до 2,8 мільйони т); газу – на 79% (до 7 мільярдів кубометрів). І тепер доведеться витрачатися на їхнє обслуговування.

А тим часом Україна здобула 1,7 мільярди доларів США збитків через зменшення ціни на газ, про що браво рапортував прем’єр Гончарук. Нагадаю – в Україні ціна на електрику одна з найнижчих (!) в Європі.

З якогось лиха останнім часом електрику в нас генерували переважно на ТЕЦ, які працюють на імпортному газі. Очевидно – справа у собівартості електрики. Як наслідок – енергокомпанії не викуповували значні обсяги вугілля. Додамо сюди скандальний імпорт вугілля з ОРДЛО. Результат – наразі зупинені шахти «Червонолиманська», «Добропіллявугілля», зупиняються ТЕСи і ТЕЦи. Відправилися погуляти щонайменше 15,3 тисячі працівників. І це явно не межа.

Бо за 6 місяців перед генеруючими компаніями наросли астрономічні борги: перед ТЕС – 3,1 млрд грн., АЕС – 4,4 млрд грн., ГЕС – 0,5 млрд грн. «Центренерго» за вугілля винний 2,5 млрд грн., «Донбасенерго» - 1 млрд грн. Тощо і тощо.

Очевидно, ситуація на енергоринку критична. Енергетичне господарство України потребує рішучих заходів. В популізм більше гратися не можна – інакше станемо як той алкоголік, що прокидається в квартирі з якої винесено геть чисто все. І «Всеукраїнська енергетична асамблея» перелічила потрібні заходи. Але здійснювати їх нікому. В Україні нема все ще міністра палива та енергетики. За цю посаду завжди йшла запекла боротьба, але нині, після всіх витівок Геруса, Оржеля та Гончарука, ніхто не хоче керувати енергетикою країни.
В цех час Президент та Прем’єр намагаються не помічати загроз. Арахамія заявив, зо міністр не дуже і потрібен. Нехай залишається т.в.о. А Герус запропонував заборонити імпорт...картоплі. Це такий набір антикризового менеджменту Слуги Народу в стилі Вечірнього кварталу.
З цим треба щось робити – і негайно. Хоча…

Будемо реалістами. Готуймося до віяльних відключень.

#17638 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 квітень 2020 - 20:27

Мы катимся в бездну. По всем фронтам крах. А зелепупень молчит. Даже видосики перестал клепать.

#17639 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 квітень 2020 - 21:04

Мы катимся в бездну. По всем фронтам крах. А зелепупень молчит. Даже видосики перестал клепать.

Цікаво, багато ще бачать позитив? Напевно, до цих пір є такі - роблю висновок з коментів у групах поклоніння найвеличнішому, хоча розумію, що там є боти.

• Marusja це подобається

#17640 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 13 квітень 2020 - 21:28

А навіщо далеко ходити, на форумі повно тих, хто свято вірить в "обіцянки вєлікого Зєлі" і офіційну статистику, яку б брехню не подавали

4 користувачів читають цю тему

0 учасників, 4 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама