Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17541 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 20 березень 2020 - 22:56

Я не нию...а працю....так як і більша частина нашого народу....

Так а шо там з роботою? Зеленський повернув повний робочий тиждень? Шо з оплатою - підвищив?

Відредаговано Мама Лена, 20 березень 2020 - 23:04.

• Kalinna це подобається

#17542 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:02

Так а шо там з роботою? Зеленський повернув повний робочий тиждень? Шо з за оплатою - підвищив?

Дайте єму іщо сто днєй

#17543 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 00:15

А что вы сделали для детей в Африке и уменьшения вырубки деревьев в Мексике?

И я ничего, а почему вы спрашиваете?

#17544 Ромашулик

Ромашулик

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 528 повідомлення

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:56

И я ничего, а почему вы спрашиваете?

Радуйтесь утреннему дню, забудьте о политике,всеравно не будет так как Вы хотите.
Политики Все абсолютно Все хотят чтоб простой народ подрался между собой.Давайте жить дружно,это и есть наше оружие против политиков!!!!

#17545 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:19

Радуйтесь утреннему дню, забудьте о политике,всеравно не будет так как Вы хотите.
Политики Все абсолютно Все хотят чтоб простой народ подрался между собой.Давайте жить дружно,это и есть наше оружие против политиков!!!!

А почему вы решили что у меня есть претензии к политикам?)

#17546 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 21:34

Нефьодов: захисні маски направили до Іспанії до заборони експорту медичних товарів

Ну і так: літак вилетів 6 березня, а прилетів в Іспанію 19 березня. Мабуть в діру у часі і просторі попав.

#17547 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 21:55

Девочки, так насмеялись) блин, тема юмор нервно курит в сторонке, ахаха)
  • Kalinna це подобається

#17548 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 22:41

Девочки, так насмеялись) блин, тема юмор нервно курит в сторонке, ахаха)

Так, казали ж - хоч посміємося, тепер вся країна суцільний 95 квартал, але з кожним сміятись хочеться все менше...

хоча це викликало посмішку:

thumb_pre_1584803004__fb_img_15848028555

#17549 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 22:44

Так, казали ж - хоч посміємося, тепер вся країна суцільний 95 квартал, але з кожним сміятись хочеться все менше...
хоча це викликало посмішку:
thumb_pre_1584803004__fb_img_15848028555

Смішно, що Порошенко за 5 років не подбав про апарати?
Чи від того, що людей не буде чим рятувати? Так їм і треба, еге ж? Бо нічого було за Зеленського голосувати.

Відредаговано Муська, 21 березень 2020 - 22:46.

#17550 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:06

Якщо він такий поганий, що за 5 років не подбав про апарати (хоча це і не його клопіт), чого в нього зараз просити?) Просіть у теперішнього, ви ж його для цього і вибрали,щоб дбав.

#17551 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:08

Смішно, що Порошенко за 5 років не подбав про апарати?
Чи від того, що людей не буде чим рятувати? Так їм і треба, еге ж? Бо нічого було за Зеленського голосувати.

Ні, викликає посмішку запитання: чому ж люди не звертаються до месії якого обрали)

Ви і зараз захищаєте його - лише радію, що на порозі пандемії доля більшості у руках людини якій вони довіряють))

Я на жаль таким похвалитись не можу(

Відредаговано Kalinna, 21 березень 2020 - 23:19.

#17552 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:10

По-перше, у нього не просили наче, він сам допоміг. І за люди вдячні безумовно, ми це вже обговорили пару сторінок назад.
А по-друге, нинішня ситуація - геть не та, в якій варто сміятись чи мірятись, яка політична сила більше допомогла.

#17553 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:15

По-перше, у нього не просили наче, він сам допоміг. І за люди вдячні безумовно, ми це вже обговорили пару сторінок назад.
А по-друге, нинішня ситуація - геть не та, в якій варто сміятись чи мірятись, яка політична сила більше допомогла.

Ви вже допомогли?) Там на даний момент є два прохання з Полтави.
От новина про збереження заробітної плати - це правильний крок. А створення ресурсу - абсолютний піар хід. Всі ці прохання можна так само розміщувати на міських форумах. Це раз. А по-друге, я прям бачу, як старенька бабуся реєструється на сайті і створює заявку. А якщо їй допомагають це зробити діти чи онуки, то вони точно можуть привезти їй хліб чи ліки.

Вони тільки забувають написати що шаленими темпами кошти з банку свого виводить.....А так може і поділитись ..не обідніє....накрав і дітям і онукам і правнукам.

Чесно.....всіх би їх міліонерів і міліардерів заставити скинутись....то ми і світову кризу перелетіли.б....а поки ми тут ,,,чубимося,,вони і далі собі гребуть.Країні вже давно потрібна справжня революція...

PS: Дуже вдячні, чим на більше сторінок назад повернутись - тим більшу вдячність і бачиш  :crazy:

Відредаговано Kalinna, 21 березень 2020 - 23:16.

#17554 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:20

Ні, викликає посмішку запитання: чому ж люди не звертаються до месії якого обрали)
Ви і зараз захищаєте його - лише радію, що на порозі пандемії доля більшості руках людини якій довіряють))
Я на жаль таким похвалитись не можу(

В тому, що стосується реакції влади на вірус, я з діями абсолютно погоджуюсь. Мене тішить, що до цього поставились серйозно і вводять обмеження, коли офіційних випадків десятки, а не тисячі. Що закуповують чи ремонтують апарати, замовляють тести і засоби захисту, задіюють олігархів і звертаються до них по допомогу. При цьому, я впевнена, уряд розуміє економічні наслідки карантину і ту купу бруду, яка литиметься, коли хвороба відступить. Але все одно намагається мінімізувати поширення хвороби. І якщо комусь так хочеться покритикувати дії можновладців в умовах пандемії або хтось знає, як зробити краще, просто запропонуйте свою допомогу, зверніться на гарячу лінію, зробіть щось більше, аніж постити картинки і жартувати. Врешті-решт за останні 5 років наша медицина не зробила значних кроків вперед, як і за останні 10-15 років також. Тож маємо що маємо.

ви змішали різні теми. Апарати і сайт - різні речі. Це я про свої цитати. Чужі мене не стосуються.

PS: Дуже вдячні, чим на більше сторінок назад повернутись - тим більшу вдячність і бачиш :crazy:

#17555 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:25

В тому, що стосується реакції влади на вірус, я з діями абсолютно погоджуюсь. Мене тішить, що до цього поставились серйозно і вводять обмеження, коли офіційних випадків десятки, а не тисячі. Що закуповують чи ремонтують апарати, замовляють тести і засоби захисту, задіюють олігархів і звертаються до них по допомогу. При цьому, я впевнена, уряд розуміє економічні наслідки карантину і ту купу бруду, яка литиметься, коли хвороба відступить. Але все одно намагається мінімізувати поширення хвороби. І якщо комусь так хочеться покритикувати дії можновладців в умовах пандемії або хтось знає, як зробити краще, просто запропонуйте свою допомогу, зверніться на гарячу лінію, зробіть щось більше, аніж постити картинки і жартувати. Врешті-решт за останні 5 років наша медицина не зробила значних кроків вперед, як і за останні 10-15 років також. Тож маємо що маємо.

#17556 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:26

Інна, то ваше відео? Ваша пропозиція про допомогу?

#17557 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:29

Інна, то ваше відео? Ваша пропозиція про допомогу?

А ви лише від мене чекаєте пропозицію?

Ви, як і зе не готові прийняти підказки досвідчених - корона заважає, хоча у нього є інша причина і завдання з яким він відмінно справляється

Відредаговано Kalinna, 21 березень 2020 - 23:32.

#17558 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:33

Ну я ж, здається, доступно написала. Перечитайте моє повідомлення. Допомога замість критики і картинок. Екс явно не сміється з того, що викликає посмішку у вас. Принаймні я сподіваюсь на це.

#17559 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:37

Ну я ж, здається, доступно написала. Перечитайте моє повідомлення. Допомога замість критики і картинок. Екс явно не сміється з того, що викликає посмішку у вас. Принаймні я сподіваюсь на це.

Гірку посмішку) І ваш захист зе викликає таку ж - краще до останнього захищати ідеали, ніж признати помилку річної давнини))
Ви мене теж не дуже уважно читали:

за 10 місяців нові рученята зруйнували все до чого змогли дотягнутись, але ми продовжуємо вірити - вони знають, що роблять і працюють для нашого блага :sarcasm:

Відредаговано Kalinna, 22 березень 2020 - 09:11.

#17560 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 23:40

Так это нормально! В этом нет ничего "хорошего", это просто как должно быть, как должна поступить вообще любая власть в подобной ситуации. А вот Порошенко не должен помогать ) Он как бы просто мог стулить... хотела написать в Гренландию, но помоему вирус и там уже )) 

А мы радуемся не тому, что у нас что то сделано хорошо, а тому что люди просто не особо сильно факапят ( 

• Kalinna це подобається

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама