Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17241 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 14 лютий 2020 - 00:01

"Всім мовчати!": У мережі з'явився скандальний документ про заборону критики Зеленського в ЗСУ
https://patrioty.org...zsu-315470.html

#17242 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 15 лютий 2020 - 10:39

Зеленский не обещал вернуть Крым и побороть всех олигархов, - "слуга народа" Василевская-Смаглюк
https://m.censor.net...asmaglyuk_video

#17243 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 лютий 2020 - 20:59

Яка цікава цінова політика))

thumb_pre_1581965899__86488771_333726207

https://espreso.tv/n...quotkozak_2quot

Відредаговано Kalinna, 17 лютий 2020 - 23:49.

#17244 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 09:01

Росіяни атакували ЗСУ в районі розведення сил, триває бій із важкою артилерію та штурмовою групою ворога
https://espreso.tv/n..._voroga_butusov

#17245 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 18 лютий 2020 - 09:17

Росіяни атакували ЗСУ в районі розведення сил, триває бій із важкою артилерію та штурмовою групою ворога
https://espreso.tv/n..._voroga_butusov

як казали деякі прибічники "зеленої шмарклі" - "то мало развєлі"(

#17246 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 09:24

як казали деякі прибічники "зеленої шмарклі" - "то мало развєлі"(

Треба "потєрпєвшего" вперед виставляти, хай тренує спільне патрулювання, на жаль є втрати(
https://m.facebook.c...364683177357638
На данный момент есть информация, после минометного обстрела наших позиций, противник пошел на штурм наших опорных пунктов.
По неподтвержденной информации боевики РФ, захватили два опорных пункта. Предварительная информация, у нас 4-200 и 5-300.
Бой продолжается!
Это все в Золотом - где наши войска "развели".
Завтра СИвуха презентует свою платформу "нациАнального примирения". Он от имени украинского народа будет просить прощения за то, что "бамбили Бамбас".

Відредаговано Kalinna, 18 лютий 2020 - 09:24.

#17247 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 18 лютий 2020 - 14:33

Если Украина переживет Зеленского - это будет Божье чудо и не менее.

#17248 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 18 лютий 2020 - 15:13

Роман Донік - Roman Donik

3 ч. ·
...

То что сейчас происходит на фронте, так это НЕ "внезапно боевики при поддержке артиллерии атаковали". Это спланированная полномасштабная операция с привлечением многих подразделений и огневых средств, которые подтащили и готовили. Это нужно понимать. Так же нужно понимать, что это было ожидаемо и об этом не говорил только ленивый.
Это должно было произойти и возможно, что это еще не конец. Вполне возможно, что еще ударят, в другом месте.
Так же нужно понимать, что все эти подготовки и перемещения не могли быть не заметными. Была активность, были донесения разведки, и вся картина подготовки была известна Хомчаку. Невозможно провести такую операцию "внезапно и без подготовки". Она реализуется только с подготовкой. Перемещение из зон отведения артиллерии противника, которая подчиняется непосредственно руководству армейских корпусов армии РФ не происходит внезапно. Это много артиллерии и много мест откуда она работает. Это очень много техники. Это много боеприпасов. Их нужно привезти, вытащить из ящиков, сложить на земле. Для тех, кто не в курсе - сейчас лежит снег. И с воздуха все видно, как на ладони. Поэтому про внезапно - забудьте.
Активность на этом участке фронта выросла уже давно. В стык двух бригад били постоянно. За некоторые сутки счет мин, выпущенных обеими сторонами шел на сотни. Просто вам всем это было не интересно. Потому что от войны и плохих новостей устали все. Просто власти стеснялись об этом говорить. Потому что "нужно же перестать стрелять" и они "уже закончили войну". Зеленский обмолвился, что «несмотря на донесения разведки он увидел в глазах Путина» какую то херню. Значит он знал. Он знал и Хомчак знал. Если Зеленский просто не понимает нихрена в военном деле, то Хомчак понимает.
Сейчас боевики вроде запросили перемирие. Практически ничего и не добившись стратегически. Но вскрыли практически все имеющиеся у нас огневые средства. Что это было, разведка боем и попытка чего-то большего, пока не понятно. От них можно ожидать чего угодно. Наши ребята в полной готовности к любому развитию событий.
Но что то большее будет дальше по любому. Зеленский неоднократно выказывал слабость и это будет использовано для давления на него. Его, через потери на фронте, будут заставлять принимать пораженческие для Украины решения.
Просто помните о том, что война идет. Они не прекращалась не на секунду.
Сегодня там какая-то платформа примирения должна была быть? Правда? Зеленскому сегодня настучали членом по лбу, а из Сивохо сделали глубокую глотку.
Из хорошего. 93 бригада без потерь. ШООС написали, что с нашей стороны один погибший и четверо раненых. Дай Бог, чтоб это было все.
Просто не верьте Зеленскому и не забывайте что война идет. Тогда не будет таких "неожиданностей".
Просто доверяйте армии, поддерживайте армию и помогайте армии. Она воюет, чтобы вот этого всего не было в наших городах. PS. Это к вопросам умников - "зачем вы до сих пор возите аптечки". А вот затем и возим. Потому что война.

#17249 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 16:10

Відосік на тему, треба просто перестати рибалити уже був? Чи реакції очільника держави нема, бо все не так однозначно...

#17250 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 18 лютий 2020 - 16:28

На російських каналах інформація з точністю до навпаки. Якщо брати за основу їхні тексти-відео, то звучить переконливо та аргументовано. Якщо уявити, що зараз досить значна частина українців має вільний доступ лише до російських каналів , боюсь, навіть думати, що ми будемо мати через рік- два.
  • Kalinna це подобається

#17251 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 18 лютий 2020 - 16:38

Про кодування спутникових каналів... А знаєте хто власники Віасату і Екстратв? Ну тих організацій, що за наші гроші показує що наші новини?! Першого - "1+1", а другого Ахметов. Більшість віддалених міст і селищ залишилися взагалі без українських новин, навіть, яких-неяких "тсн". Ну от і скажіть хто дивитиметься УТ1?

#17252 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 16:43

На російських каналах інформація з точністю до навпаки. Якщо брати за основу їхні тексти-відео, то звучить переконливо та аргументовано. Якщо уявити, що зараз досить значна частина українців має вільний доступ лише до російських каналів , боюсь, навіть думати, що ми будемо мати через рік- два.

Думаю, що саме це і було кінцевою ціллю кодування + ще й заробіток на промиванні мізків. З усіх сторін одна вигода  :smuw:  

Хоча про що тут говорити - іде тотальна руйнація всього українського по всіх фронтах і це цілеспрямовані дії нинішньої влади  :cry-2:

#17253 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 16:49

Про кодування спутникових каналів... А знаєте хто власники Віасату і Екстратв? Ну тих організацій, що за наші гроші показує що наші новини?! Першого - "1+1", а другого Ахметов. Більшість віддалених міст і селищ залишилися взагалі без українських новин, навіть, яких-неяких "тсн". Ну от і скажіть хто дивитиметься УТ1?

Там крім Ахметова ще багато "патріотів" Льовочкін, Фірташ, Суркіс, Коломойський, Медведчук, Мураєв...

https://biz.censor.n..._teleefr_ukrani

#17254 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 18 лютий 2020 - 16:55

То я, щоб коротко(

#17255 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 17:01

Цензурних слів нема :popa: : Провокации бывают, но мы уверенно приближаемся к миру, - Зеленский о бое в районе Золотого 

#17256 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 17:05

Останні подробці про бій в районі Золоте-4.

- терористи валили вогнем через лінію розмежування - віват тактика "розведення сил";

- Цензор написав про втрачені два опорники. Мої джерела також повідомляють про втрачену позицію;

- є інформація про втрати. Наявність втрат підтвердив у зверненні президент Зеленський;

- те що ми знову дізнаємося новини зі ЗМІ і ФБ має просте пояснення - система інформування яку будували 5 років уже фактично зруйнована. Тому на різних рівнях - різна інфа.

Висновок - вітаємо генштаб ім. Хомчака-Іловайського з дивовижним прикладом керування військами. Вітаємо президента Зеленського з першим квадратом української землі ВІДІБРАНОЇ ворогом за його президентства. Раніше він їх якось сам... Вітаємо всіх нас з дивовижним результатом політики "просто перестати стріляти".

І так. Панове шанувальники ЗЕ. Це ніяка не "цинічна провокація". Це війна яка триває вже 6 років. Вас обдурили - вона не припинялался. Ані на день.

#17257 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 21:15

ПРОЄКТ ДЕРЖОБОРОНЗАМОВЛЕННЯ ЛІКВІДОВУЄ РАКЕТНУ ПРОГРАМУ УКРАЇНИ - БУТУСОВ

#17258 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 лютий 2020 - 21:23

"Это была не провокация. Сегодня пятая годовщина дебальцевских событий. Противник показывает своему миру, что то была их победа. Мы расцениваем так, что они хотели ночью эти посты захватить, чтобы показать своему населению, тем, перед кем они отчитываются, что они могут. Что вот мы продвинулись вперед на 300–500 метров. Это война, каждый метр для воюющих сторон дорог", – отметил Хомчак.

«Зараз ніхто не має достовірної інформації, яким чином це почалось, хто саме наступав, з якого боку наступав, які формування брали в цьому участь...» Давід Арахамія

#17259 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 лютий 2020 - 09:28

Бувають дуже стійкі політтехнологічні прийоми. Вони вже починають приїдатися, вже всім видно, що це шито білими нитками, а їх застосовують із завидною постійністю. Точніше, за них платять гроші й розміщують замовлення для тих, хто далі виконує усю брудну роботу. Я тут трошки попрепарую один із дуже популярних у нинішньої влади. Виконавцям уже давно зрозуміло, що товар тухлий, десь тихо перед ефірами самі з цим погоджуються (окрім хіба найцинічніших відморозків), але включають телекамери й теза знову в роботі. Її суть дуже проста: як тільки хтось із влади десь нагадив у штани, зіпсував повітря чи наступив на чергову какашку (це все в переносному сенсі, звісно), то публічні адвокати повинні миттєво назвати ключове слово - "ПОРОШЕНКО". Звідки в них переконання, що цим вони нейтралізують свій сморід? Ну може з тих абсолютно бездумних відсотків, які вже тисячу разів отримавши від зеленої влади плювок в обличчя, продовжують "їй довіряти й на щось хороше сподіватися". Може й дійсно схема так безвідмовно працює для одноклітинних, а їх же в нас предостатньо...

Щоб не закидували Зеленському, конче треба перейти на Порошенка. "План Штайнмайєра - безумовна зрада національних інтересів", - кажете ви. Думаєте вони будуть доказувати, що він нічим не шкідливий і навіть корисний? Та ні. Навіть сам Зеленський після кількох дуже тупих спроб перейшов до стандартного: "Це ж наш важкий спадок від папєрєдніков". І дарма, що Порошенко, попри крайній тиск ніколи на цю зраду не пішов та навіть розглядати це відмовився, а цей від найменшого подуву вітерця поплив. Головне, щоб вчасно перевели стрілки.

Навіть із ганебною постаттю вже відставленого Богдана йшли тим самим шляхом. Ти їм про його злочинні дії, а тобі жодним словом нічого не виправдовують, тільки у відповідь: "Він був у списку БПП". Чому був, за яких обставин попав та яких зусиль команді Порошенка коштувало, щоб його позбутися й не допустити в депутати - нікого вже не цікавить. Головне - сказати чарівне слово "Порошенко!!!" Я чекаю, як після якогось геть дикого зашквару Єрмака (ніби того, що є, замало) нам віднайдуть аргумент, що й він якимось чином походить з команди Порошенка.

Якраз на історії з персоналіями я й хочу зосередитися. Бо тут є одна вбивча обставина, яка дуже просто ламає цю брудну політтехнологію. Класична ситуація виникла з каналізаційним Трубою (уже екс-керівником ДБР). Тільки починаєте перераховувати абсолютно вбивчі докази його злочинної діяльності, як у відповідь, замість хоч одного виправдання (а вони взагалі можливі?), чуєш:: "Його ж Порох призначив, які до нас претензії" Сумно, коли окремі адекватні учасники таких дискусій втрачають ініціативу й починають якось невміло виправдовуватися. Хоча взагалі то, Порошенко не надто втручався в процес обрання очільника ДБР, там пару людей з Народного Фронту (і хороших, і одіозних) інтригу розігрували. У Порошенка був бажаний претендент (до речі, вміла й, на мій погляд, гідна посади людина), але його спалили брудною кампанією за участі Наєма та однієї неприємної особи - Саламатіної з НАЗК. Чи протягував би його Порошенко, якби не було тих надуманих звинувачень, я щось дуже сумніваюся.

Але справа навіть не в тому, хто завів таких, як Труба на відповідальні посади. Питання, на якому слід зробити акцент: "А чому усі ці рідкісні мерзотники раптом проявили усю свою злочинну, антидержавну, проросійську та іншу сутність лише після приходу до влади Зеленського?" Чому при Порошенкові вони або сиділи тихесенько, або й нормальними справами займалися, а зараз прорвало? А все ж дуже просто. На жаль, кар'єристи, кон'юнктурники щільно обсіли з усіх боків владну піраміду. Кардинальне оновлення влади за рахунок нових і недосвідчених та ще й не перевірених на елементарну чесність - шлях до катастрофи (доказано експериментами Зеленського), тому найчастіше за конкурсні посади зачіпаються ті, хто ближче до поверхні. Чи це добре? Ні, звісно, але така вже суть конкурсів на заміщення посад - ти маєш пройти перевірку та показати себе у вигідному світлі. Професійні кар'єристи вміють це робити досконаліше. Зрештою, після приходу до влади вони переважно цілком адекватно виконують свої обов'язки. Але це лише тоді, коли адекватна влада ставить адекватні завдання. Бо кар'єрист має сподобатися вищому й найвищому начальству. При цьому він ще десь щось трошки й для себе підгрібає, але це якраз більше типово для так званих "нових облич", а типовий кар'єрист молиться не стільки на гроші, як на кар'єрний ріст.

Чому саме такі типажі при Порошенкові демонстрували якщо не героїзм і пасіонарність, то хоча б елементарну відданість базовим демократичним, патріотичним, державницьким, антикорупційним принципам? Бо замовлення від вищої влади було саме таким. Труба - не найпоказовіший приклад, бо його орган при Порошенкові лише починав працювати й розгортати свою діяльність, але навіть такого часу вистачило б, щоб проявити свої антиукраїнські наміри. Чому ж почав їх виявляти вже після приходу нового господаря на Банкову й успішної імплементації в нову дійсність людей минулого, наприклад, Портнова? Бо до того за це по голівці б не погладили, а після того за це хвалили й підтримували та преференції на майбутнє обіцяли. От тільки не треба було так тупо спалитися на записах прослушки. Трубу якраз за необачність покарали, а за відверто проросійську й антидемократичну діяльність лише підтримували.

Більш демонстративна постать одіозного судді Вовка. Це той приклад, коли вже і я маю претензії до багатьох представників минулої влади, що вони цей бруд не вичистили. Хоча пояснення сприймаю - такі негідники вміло кінці в воду ховають, зачищають компрометуючі матеріали тощо. Хтось не хотів, щоб жорстку відставку Вовка сприйняли за його особисту помсту, хтось не знаходив формальних зачіпок. А ще хтось подумав: "Ця затія потребує багато час і зусиль, а ефект від неї мінімальний - цей же уламок старого режиму сидить собі тихенько, нічого не порушує, в скандали не попадає. Зараз нагальнішими справами займемося, а потім його під завершення судової реформи автоматично відсіємо". Очевидно, що ця логіка не виправдала себе - непокаране зло проявить себе з потрійною силою, що й сталося. Але не можна заперечити того, що всі попередні роки саме цей суддя дійсно вів себе тихо й переважно законослухняно. Він очікував злочинних наказів і з радістю кинувся б їх виконувати, щоб довести свою лояльність та особисту відданість пост-революційній владі. Але наказів не поступало, навпаки, за якісь такі дії він би голови не зносив, занадто вже багато скелетів у шафі мав. Тому зачаївся аж до того дня, коли до влади прийшли замовники на брудні й нечесні процеси, а в країну повернулося телефонне право. То питання: хто реально винен у тих дикостях, які іменем України протягує такий суддя - Порошенко, який не знайшов способів позбутися цього персонажа, чи Зеленський, який відкрив йому нові перспективи за брудне потоптане правосуддя? Не знімаю відповідальності першого, але рівень його вини з Зеленським неспіврозмірний.

Якби Порошенко чогось подібного вимагав від підлеглих, вони всім цим ще при ньому б займалися, але замовлення надійшло лише від Зеленського. З нашим недобросовісним та кар'єристським чиновництвом - як з тим флюгером: куди вітер подує, туди воно й хилиться. Тож проблема в тому, "хто й куди дує" в саме той проміжок часу, коли ці особи починають коїти злочинні діла. І тут уже хоч як крути, а на Порошенка стрілки не переведеш.
Тарас Чорновіл

#17260 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 лютий 2020 - 09:34