Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17181 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 23 грудень 2019 - 21:11

35-річний інфант на посаді прем'єра заявляє, що у всьому винуваті папереднікі, які склали неправильний бюджет

Це при тому, що ще 3 місяці тому він отримав купу грошей від папєрєдніків і навіть їх хвалив, але був незадоволений темпами росту.

А не надо путать термины "купа грошей" с "купой долгов" ! Опять бла-бла и белое выдавать за черное.

Первая же ссылка - https://minfin.com.u...10/29/39539719/- результат "успехов" правительства Гройсмана. И как может "купа денег" оставаться в бюджете, если задолженность по зарплатам бюджетников же растет !

P.S. Надеюсь путем нехитрых арифметических подсчетов способны самостоятельно из статьи высчитать сколько долгов приходится на бюджетную сферу ? :)

Відредаговано Веселый папа, 23 грудень 2019 - 21:11.

• svexa це подобається

#17182 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 27 грудень 2019 - 15:57

Так звідки ж діра в бюджеті?
Що там Гончарук казав, "бюджет погано складений"? Станом на грудень:
суд скасував 60 млн грн податкового боргу МАУ,
заборгованість МАУ перед держ. підприємством за аеронавігаційні послуги становить 1 млрд грн,
суд підтвердив скасування кредиторських вимог до «Дніпроавіа» Коломойського на суму 1.5 млрд грн,
у МАУ намагаються через суд домогтися компенсації 900 млн грн,
Коломойський поновив позов до України на 700 млн дол (16.4 млрд грн) через банкрутство його компанії «Аеросвіт»,
суд пробачив Укртатнафті штраф на 1 млрд. грн., а НПК Галичина - на 326.9 млн грн,
колишній голова “Укртранснафти” з групи “Приват” Лазорко, що завдав державі збитків на 456 млн грн, знятий з розшуку,
Коломойський через суд позбувся боргів перед Приватбанком на 7.5 млрд грн,
суди зобов’язали ПриватБанк повернути гроші компаніям Коломойського: Акватера - 25 млн грн, а ПАО Толкачевський ГЗК - 8,15 млн грн,
суд відмовив державному Приватбанку у стягнені київської нерухомості Коломойського вартістю 564,3 млн грн в рахунок повернення боргів за кредитом,
Україна виплатить нафтогазовій компанії Коломойського 12.5 мільйона доларів (293 млн грн),
суд скасував 1.4 млрд грн штрафу накладеного АМКУ на «Галнафту» з групи Приват за змову на аукціонах,
контрольована Коломойським «Укрнафта» заборговула бюджету понад 30 млрд грн,
суд встановив пільгові тарифи для заводів Коломойського в 6,3 раза менші, ніж платить вся Україна, що завдає збитків у 350 млн грн на місяць,
Запорізький завод феросплавів з групи «Приват» домігся скасування права НАБУ через суди відміняти сумнівні угоди. Держава втратила 7 млрд грн,
"Укрнафта" в січні-червні 2019 скоротила чистий прибуток у 113 разів у порівнянні з 2018 – з 2.06 мрд грн до 18.2 млн грн,
державна компанія Центренерго, де Бєня поставив свій менеджмент, з прибутку 439 млн грн перейшла в першому півріччі 2019 р. на 1.2 млрд грн збитків,
1.76 млрд грн неплатежів накопичили споживачі електроенергії перед «Укренерго», а найбільшим неплатником є підприємства групи «Приват»,
Центренерго, яке контролює Коломойський, підписала договір на поставку вугілля з Росії за ціною 2540 грн/т, що вища від ціни Ротердам+ (1740 грн/т) з ТОВ «Нафта Форс», засновник якої з групи «Приват»,
Україна програла суперечку з ВАТ "Татнефть" у міжнародному арбітражі на 100 млн дол у справі захоплення групою "Приват" акцій АТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ), тобто захоплював Бєня, а розплачуватися буде Україна,
наближається до завершення процес міноритаріїв “УкрНафти” Коломойського і Боголюбова проти України в Стокгольмському арбітражі, де вони вимагають від держави 5.4 млрд дол (127 млрд грн)».
І це тільки те, що відомо. Ви не вірите? Тоді пригадайте:
Була у нього авіакомпанія «#АероСвіт» - стала банкрутом.
Був у нього футбольний клуб «#Дніпро» - став банкрутом.
Був у нього «#ПриватБанк» - він вивів з нього на власні рахунки 16 млрд. грн, і банк не впав лише завдяки державі.
Була у нього компанія «#МАУ» - стала б банкрутом, аби його агенти не прибрали конкурентів… Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" в 2018 році в порівнянні з 2017 роком, збільшила збиток в 8,9 рази — до 2,696 мільярда гривень. Згідно з даними Держреєстру, 100% авіакомпанії прямо або опосередковано контролює кіпрська "Онтобет Промоушинз Лімітед", одним з кінцевих бенефіціарів якої є Ігор #Коломойський. А державі, контрагентам та персоналу авіакомпанії, по-факту, залишать лише борги.
А зараз він надув свою найбільшу бульбашку і чекає, аби її схопило якнаймога більше дурників.
Отже, "продаж мильних бульбашок" - це його стандартна цинічна бізнес-поведінка. Тому так само він зробить і з Україною - висмокче до нитки і сховається там, звідки його не видадуть. І не лише через гроші. А наші нащадки будуть приречені сплачувати зроблені ним борги...

#17183 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 грудень 2019 - 15:04

Уряд передав на приватизацію Нафтогаз, Укрзалізницю, Укрпошту та ще понад 500 підприємств
https://bastion.tv/u...Z1zIFeVLQhp47A0
Продаж України задарма(

#17184 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 02 січень 2020 - 23:48

У «Слузі народу» заявили, що жителі Криму і Донбасу мають право на 2 пенсії
https://columnist.co...vo-na-2-pensiї/
Думаю, після цього всі пенсіонери захочуть другу пенсію і закличуть взяти їх в окупацію задля цього(
От тільки з чого їх виплачувати - питання риторичне...

#17185 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 січень 2020 - 00:28

Це уже визнання на міжнародному рівні Міжнародні профспілки виступають проти нового трудового кодексу України

#17186 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2020 - 21:09

Похоже, "эпоха бедности" таки закончилась

Керівники Мінкульту отримали "під ялинку" сотні тисяч зарплати - https://www.pravda.c.../01/13/7237238/

В Украине нардепам подняли зарплату до 100 тысяч гривен: Розенко сделал резонансное заявление - https://www.obozreva...x6NzQhc01WUn2PY

#17187 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 січень 2020 - 23:03

Похоже, "эпоха бедности" таки закончилась

Керівники Мінкульту отримали "під ялинку" сотні тисяч зарплати - https://www.pravda.c.../01/13/7237238/

В Украине нардепам подняли зарплату до 100 тысяч гривен: Розенко сделал резонансное заявление - https://www.obozreva...x6NzQhc01WUn2PY

Нема сенсу, щось доводити - почитайте коментарі - це Порошенко винуватий!  :kez_11:  Думаю, це не останнє покращення умов життя для "слуг народу", бо зелена тля досі з очей не зійшла. 

А от те, що влада стає авторитарною і останні ознаки парламентаризму знищуються засмучує, та щось пояснювати марно - народ хоче повторити 30-60-90 роки...

Чи залишиться після цього Україна - питання риторичне  :cry-2:

thumb_pre_1578949374__fb_img_15775694172

Народ, який не знає своєї історії, приречений на її повторення!

Відредаговано Kalinna, 13 січень 2020 - 23:24.

#17188 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 14 січень 2020 - 10:52

Правда, не у всех так все хорошо, как у народных избранников и новых  честных чиновников. Рост долгов по зарплате и снижение уровня расчетов по коммунальным услугам - реалии конца 2019 года.

Зарплати українців з приходом нового уряду впали, – дослідження - https://bykvu.com/ua...i-issledovanie/

А вот в Генеральной прокуратуре, похоже, все замечательно -  Кабмін збільшив оклад Генпрокурора Рябошапки до 93 тис. грн - https://bykvu.com/ua...-do-93-tys-grn/

• Kalinna це подобається

#17189 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 січень 2020 - 09:13

Зеленський підписав указ про призов в армію: тепер – з 18 років

Чому з 18 років?

Чому Указ ПреЗедента стосується призову дітей з 18 років? Важко не здогадатися. На фоні відступу на фронті, на фоні знищення укріплених позицій, на фоні зупинки військових замовлень для армії, повернення харчування "совка", відсторонення бойових генералів, заміни міністра та міністерства оборони на лояльних до здачі українських інтересів осіб, на фоні знищення РНБО, знищення міжнародної політики та підтримки світових лідерів, на фоні відсторонення волонтерів та масованого знищення волонтерського руху, на фоні переслідування ветеранів АТО, і т д... задавати питання а чому з 18 років якось схоже на повний дибілізм. Але запитання є, то потрібна і відповідь. Все дуже просто. При підготовці до повномасштабного нападу на Україну, фашистською росією, армія повинна бути не навчена, не вмотивована, і без досвіду бойових дій. Наступні два кроки які будуть зроблені. Перший, це зменшення контрантників.( Бо за рахунок зменшення віку до 18 років кількість призовників збільшиться в три рази, а саме підуть 20 річні, 19 річні і 18 річні діти). І другий, це створення нестерпних умов служби контрактникам що мають бойовий досвід. Бо лише завдяки нашим воїнам поки що мир в Україні і лише вони зараз є гарантом нашого миру. Нова влада нахабно і кровожерливо тягне Україну в москоську чорну діру, в якій знову можуть загинути мільйони українців, і їй абсолютно наплювати скільки кому буде років. І буде дуже логічно і не дивно коли розгориться конфлікт, то на самих ключових напрямках бойових дій виявляться не навчені, не обстріляні діти 18 років. І їх зараз вибирають, як вибирали в Ірані серед десятків літаків наш літак, для знищення.

Відредаговано Kalinna, 17 січень 2020 - 11:23.

#17190 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 січень 2020 - 09:22

З 1 квітня збільшується пенсійний вік для жінок

• mitera це подобається

#17191 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 січень 2020 - 08:52

Міністр освіти України пропонує утричі зменшити кількість вишів в країні

#17192 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 21 січень 2020 - 13:47

А идея впринципе неплоха. Только если б она способствовала улучшению качества образования, а не увеличению взяток..... 

#17193 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 січень 2020 - 14:11

А идея впринципе неплоха. Только если б она способствовала улучшению качества образования, а не увеличению взяток.....

Я впевнена тут зовсім інші цілі: скорочення витрат бюджету + у людей без освіти не виникає питань до влади(

#17194 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 січень 2020 - 14:15

У неї перед цим ще краща ідея була - закрити малобюджетні школи) Ніби все вірно, але в якості пілотного проекту було б непогано їх дітей возити до школи за 50-70 км. громадським транспортом чи шкільним автобусом, що постійно потребує ремонту) Недовго - хоча б з рік ;-)

Відредаговано Kalinna, 21 січень 2020 - 14:16.

#17195 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 430 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 21 січень 2020 - 14:18

Я впевнена тут зовсім інші цілі: скорочення витрат бюджету + у людей без освіти не виникає питань до влади(

Но с другой сторони, все революции и перевороти совершал,, просто й народ,, которому елементарно не хватало на хлеб
А слой, с образование и хорошей работой-доходом, хорошо живет при любой власти

Відредаговано Maximather, 21 січень 2020 - 14:19.

#17196 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 21 січень 2020 - 14:57

У неї перед цим ще краща ідея була - закрити малобюджетні школи) Ніби все вірно, але в якості пілотного проекту було б непогано їх дітей возити до школи за 50-70 км. громадським транспортом чи шкільним автобусом, що постійно потребує ремонту) Недовго - хоча б з рік ;-)

тут можна дуже довго дискутувати. Я всі 10 років їздила шкільним автобусом за 5 км. Недалеко, але все було налагоджено. Не має результату від того що один педагог веде декілька предметів, а в кімнаті одночасно урок проводять для декількох класів. Краще їздити в повноцінну школу ніж просидіти 10 років у такій. Якість викладання повинна бути, а в забите село молоді педагоги їхати ну дуже не хочуть. Та і не знаю, де довозити треба 70 км.
Та й кількість вузів не є показником освіченості громадян.

#17197 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 21 січень 2020 - 17:13

Ты серьезно?... Я настолько офигела, что я все.... 

#17198 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 січень 2020 - 23:48

Ты серьезно?... Я настолько офигела, что я все.... 

Намагалась толерантно висловити те, що ними легше керувати, залякати, підмінити поняття і т.д.))

Не сама освіта, а її результат має значення - по факту у нас більшість "с высшим образованием, но без среднего понимания"

тут можна дуже довго дискутувати. Я всі 10 років їздила шкільним автобусом за 5 км. Недалеко, але все було налагоджено. Не має результату від того що один педагог веде декілька предметів, а в кімнаті одночасно урок проводять для декількох класів. Краще їздити в повноцінну школу ніж просидіти 10 років у такій. Якість викладання повинна бути, а в забите село молоді педагоги їхати ну дуже не хочуть. Та і не знаю, де довозити треба 70 км.
Та й кількість вузів не є показником освіченості громадян.

Так, але вона повісила ярлик на ВСІ сільські школи і 70 км. це саме той радіус який було визначено, як цілком прийнятний...

Но с другой сторони, все революции и перевороти совершал,, просто й народ,, которому елементарно не хватало на хлеб
А слой, с образование и хорошей работой-доходом, хорошо живет при любой власти

Саме простий нарІд завжди хоче забрати у багатих, а роздати бідним) Тому і живемо так))

#17199 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 22 січень 2020 - 08:14

В якій ще країні є стільки вузів на таку кількість населення? Не чудіть. В тих вузах одиниці дійсно знання отримують, а інші просто,, корочку,,. Отримання вищої освіти не додасть розуму і мислення.
А те що в наших вишах диплом купити можна, так це не новина.

#17200 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 січень 2020 - 09:34

Держгеокадастр спростив отримання дозволу на зняття родючого шару грунту