Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17141 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 19 грудень 2019 - 18:17

И все эти впринцыпе хорошие люди готовы поубивать друг друга как только дело доходит до несовпадения политических взглядов

Політичні погляди базуються на аргументах більш грунтовніших ніж - нове обличчя, він хороший хлопець, я оптиміст і т.д., а те що відбулось на виборах лише імпульс, емоція, інфантилізм або кричуще політичне невігластво, а ніяк не інші політичні погляди. ІМХО

#17142 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 19 грудень 2019 - 18:31

И все эти впринцыпе хорошие люди готовы поубивать друг друга как только дело доходит до несовпадения политических взглядов

Нет никакой связи между хорошим человеком и специалистом в любой области. В том числе и в политике)

#17143 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 19 грудень 2019 - 21:58

Політичні погляди базуються на аргументах більш грунтовніших ніж - нове обличчя, він хороший хлопець, я оптиміст і т.д., а те що відбулось на виборах лише імпульс, емоція, інфантилізм або кричуще політичне невігластво, а ніяк не інші політичні погляди. ІМХО

И что, даже если так? Это повод поливать грязью и каждый раз повторять "Ви зробили це разом"? Вам пишут про одно, а вы перекручиваете на другое.

#17144 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 грудень 2019 - 23:00

И что, даже если так? Это повод поливать грязью и каждый раз повторять "Ви зробили це разом"? Вам пишут про одно, а вы перекручиваете на другое.

Так, цілком - це саме ваше "досягнення", а дорослі люди повинні нести відповідальність за свої вчинки. Людям треба нагадувати за їхні помилки, щоб не виникало бажання повторювати!

#17145 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 грудень 2019 - 23:07

Чому слоган "зробімо їх разом" не викликав питань чи огиди весною і влітку, а тепер проста констатація факту "ви зробили це разом" не подобається? В чому різниця?

#17146 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

3         

Опубліковано 20 грудень 2019 - 00:05

Тому що оце "ви зробили це разом" звучить у Ваших повідомленнях аж занадто часто. Не розумію тільки, що й кому ви тут хочете доказати? На мамському форумі. Проводьте агітацію на вулиці, на роботі, в громадських місцях. Бо таке враження, начебто 75 % форуму винні в тому, що президентом обрали не Порошенка.

#17147 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 20 грудень 2019 - 00:09

Ну от, зелененькі мої виборці, ви зробили це разом. Відсьогодні, за рішенням Кабміну, казначейство припиняє реєстрацію юридичних та фінансових зобов'язань уряду "через дефіцит бюджету". Підписані угоди на поставлений товар реєструватися не будуть, казначейство пропонує їх анулювати. Тобто, бюджетні програми будуть згорнуті через брак грошей в цьому клятому бюджеті.

Це ж при баризі Порошенку в бюджеті був профіцит: крали-крали, а грошики в казні чомусь збільшувалися. А тепер прийшлі нові, чесні, зелені, вони не крадуть, тому в казні тепер миша повісилася. Та й взагалі - вони ж чесно сказали: мовляв, попрацюємо до Нового року, а там...

А що "там" - ви скоро побачите, мої любі зелені виборці. Тара-тара-дам - пііу!!!
thumb_pre_1576740113__fb_img_15767400332

Це стосується тільки загального фонду державного бюджету незахищених статей. А з/п, продукти харчування, медикаменти та інші захищені витрати реєструються і проплачуються без проблем. Ну а місцевий бюджет взагалі без обмежень.
А от проблеми в бюджеті на кінець року були завжди:і при Янику, і при Порошенку.

Відредаговано Сана, 20 грудень 2019 - 00:11.

#17148 Сана

Сана

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 20 грудень 2019 - 00:16

Картотека існує вже давно. Року з 2010.
  • mitera це подобається

#17149 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2019 - 06:17

Картотека існує вже давно. Року з 2010.

дякую за історичну довідку

#17150 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2019 - 07:10

Так, цілком - це саме ваше "досягнення", а дорослі люди повинні нести відповідальність за свої вчинки. Людям треба нагадувати за їхні помилки, щоб не виникало бажання повторювати!

можливо і треба нагадувати, але не так, ображаючи опонента шансів схилити на свій бік нуль, я вже мовчу про те, що через образи, ніколи і ніхто не став людиною, до якої дослухаються та поважають....

#17151 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2019 - 08:03

Ну допустим я испытываю такое же не понимание и недоумение когда заходит речь о религии ( это ещё одна " запретная" тема способная вызвать желание поубивать друг друга))) я сейчас пишу не для поднять новую волну возмущений,а для провести аналогию,как что-то ценное,родное и понятное для вас ,может не быть таковым для другого)
конкретно я не понимаю обсуждений как правильно совершать обряды смысла которых 90% населения не понимает,не знает происхождения,как собственно и вообще не знает ничего о религии приверженцем которой себя считает ,чаще всего потому что родились на территории, где именно эта религия официально признана,а не потому что пришли к богу сами,я недоумеваю от этого всеобщего помешательства так же как от темы о гадалках))
так же как вы считаете что ваши политические оппоненты слепы и ...не умны))) мне кажутся таковыми люди идущие в церковь и несущие туда свои души,умы и деньги...Но я не хочу их не только поубивать,а даже переделать,пытаться что-то объяснить человеку,который не спрашивает пустая трата времени и сил,когда вы нападаете на оппонентов они вас уже не слышат,они защищаются,закрываются и ваши слова уже априори не доходят к цели,вы превращаете свои, возможно правильные идеи, в грязь.Можно сколько угодно цитировать "экспертов"))теперь это слово потеряло свой смысл практически ибо все эксперты у кого есть доступ к интернету))но людей реально понимающих и главное влияющих на процессы единицы в стране и мире,никто из нас не имеет доступа к нужной для этого информации и нужного опыта,иначе бы мы были бы в другом месте и не писали бы на форумах)))
В преддверии такого прекрасно- чудесного праздника как новый год и Рождество ( я не религиозна,но я верующая)) почему бы не попытаться стать добрее,терпимее,вы же умные люди,вы понимаете что никакими силами не развернуть процессы запущенные ,даже если вся страна костьми ляжет,вы же учили историю ...она всегда повторяется...разделяй и властвуй ,на любой почве хоть религиозной,хоть политической,хоть любой другой,разделяй общество,народ и тогда делай с ним что хочешь...вы читаете умные книжки и знаете,что зло порождает зло,тогда зачем?
Зачем я написала в этой теме?Потому что в этой теме сидят некоторые люди которых я знаю лично и я вижу как глубоко они погружаются в это дерьмо и как это трансформирует их и их реальность в худшую сторону
Сразу говорю) в дискуссию вступать не буду,не отвечайте) просто вдруг кто-то услышит кому это нужно
Сразу сори за не по теме,если что модераторы перенисете в тему " Свято наближаеться")))

#17152 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 грудень 2019 - 08:21

можливо і треба нагадувати, але не так, ображаючи опонента шансів схилити на свій бік нуль, я вже мовчу про те, що через образи, ніколи і ніхто не став людиною, до якої дослухаються та поважають....

А як саме нагадувати краще?
Намагаюсь бути корректною і об'єктивною, а відповідаю лише на прямі і особисті образи) Саме опоненти цієї теми ображають, а отримавши відповідь - кличуть модераторів))

#17153 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 20 грудень 2019 - 08:37

Модераторам уже давно пора было поставить эту тему на Стоп. Тема для высказать свое мнение.. А не навязать свое и оскорблять не согласных. Поживём увидим. Можна подумать Петя оставил цветущую богатую страну.. И тут её за пол года развалили.
Всем почитателям Пети..... Вы не замечаете, что сами с собой монолог ведёте.. Убеждаете себя что все пропало?

#17154 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2019 - 09:37

Всем почитателям Пети..... Вы не замечаете, что сами с собой монолог ведёте.. Убеждаете себя что все пропало?

как для монолога, тут слишком много гуано от почитателей  клоуна)))

#17155 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 20 грудень 2019 - 10:50

Модераторам уже давно пора было поставить эту тему на Стоп. Тема для высказать свое мнение.. А не навязать свое и оскорблять не согласных. Поживём увидим. Можна подумать Петя оставил цветущую богатую страну.. И тут её за пол года развалили.

thumb_pre_1573734031__fb_img_15727335446

Відредаговано smakovska, 20 грудень 2019 - 10:51.

#17156 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2019 - 11:01

thumb_pre_1576832482__emf5gp3xsaaeuap.jp

• lenovo це подобається

#17157 sunbeam_ks

sunbeam_ks

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 947 повідомлення
  • Ім'я:Ксюша

Нагороди

2            

Опубліковано 20 грудень 2019 - 11:14

Не по темі, але запитаю:а  Ви тільки у політичній темі  всім нагадуєте про іхні помилки з дня у день чи і такими ж принципами користуєтеся  приміром у вихованні дітей?

#17158 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 грудень 2019 - 12:28

Не по темі, але запитаю:а Ви тільки у політичній темі всім нагадуєте про іхні помилки з дня у день чи і такими ж принципами користуєтеся приміром у вихованні дітей?

Дітей я також привчаю нести відповідальність за свої вчинки) Дорослі повинні розуміти самі, що будь яка дія чи бездіяльність має наслідки і потрібно врахувати всі варіанти приймаючи рішення. ІМХО

#17159 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 грудень 2019 - 12:43

Аэропорт в Днепре строить не будут: Зеленский обманул горожан
https://www.dpchas.c...-JrrC-q4spNna_I

#17160 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 грудень 2019 - 13:00

Дітей я також привчаю нести відповідальність за свої вчинки) Дорослі повинні розуміти самі, що будь яка дія чи бездіяльність має наслідки і потрібно врахувати всі варіанти приймаючи рішення. ІМХО

Інна, ти справді не розумієш чи просто робиш вигляд?

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама