Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#17081 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 15 грудень 2019 - 01:06

Напевно не всі помітили, як в просторі і часі вимальовується показовий причинно-наслідковий ланцюг. 1 Зустріч у Парижі, на якій оголошується, що Україна погодилася надати ОРДЛО особливий статус. Про це під час брифінгу сказала Меркель. 2. На сайті президента з‘являється переклад комюніке, в якому написано про Закон про особливий статус. І дійсно, монопринтер подовжує дію старого закону про особливості місцевого врядування ОРДЛО ще на рік. 3. В той же час Росія, терористи і ОПЖЗ заявляють, що на сайті президента помилка. Ба більше, навмистне перекручування досягнутих в Парижі домовленостей. Мовляв, Україна зголосилася не на Закон про статус, а на надання самого статусу, що передбачає і зміни до Конституції. 4. Путін говорить про загрозу, яка іде від українських патріотів і лякає повторенням Сребрениці, паралельно кидаючи у бік українського президента, що він не контролює націоналістів. 5. Карколомне викриття "вбивць Шеремета", якими чомусь виявляються українські добровольці та волонтери, опосередковано свідчить, що Путін дарма хвилюється. 6. На сайті президента "помилку" виправляють і тепер там чорним по діджіталізованому написано, що Меркель то була права. Особливому статусу бути. Але суспільна увага вже зайнята справою Шеремета і нема часу розбиратися що це було - чи то навмистне введення українців в оману з метою відтягнути час, чи в Офіці президента працюють ідіоти. 7. Поки суспільство зайняте пошуком неспівпадінь в доказовій базі і обговорює нові обшуки, в Раді з‘являються подані Зеленським зміни до Конституції щодо децентралізації влади.

Багато хто досі намагається змусити нас розглядати всі події окремо, навмистно розмиваючи загальну картину.

#17082 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 15 грудень 2019 - 11:26

thumb_pre_1576401919__79011291_101564287

thumb_pre_1576401957__78877012_313468671

Коментарі зайві. ІМХО

#17083 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 15 грудень 2019 - 13:05

thumb_pre_1576407886__78954044_249796017

#17084 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 15 грудень 2019 - 13:09

thumb_pre_1576408120__17966362_131045814

#17085 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 16 грудень 2019 - 08:54

1937
Знову не спиться. Хоч як перевантажував себе роботою удень. Страхи і тривоги обступили ліжко, не пускають у сон. Лежиш і чекаєш. Ніколи не знаєш, чи станеться це цієї ночі. Не існувало ніякої системи, жодної послідовності. Приїжджали і в будні, і на вихідні, опівночі і о пів на п‘яту. Завжди затемна.
Він ніколи їх не бачив. Скрип коліс біля під’їзду, важкі кроки сходами, стук у двері. Чиї нині?
Коли від’їжджали, переконував себе: йому нічого боятися. Ті, за ким приходили, варті того. Ну хіба ж він сам не вважав підозрілим Миколу з його недоречними жартами? А Петро? Цей хам точно заслужив!
Навіть Василь... Хіба він може бути певен, що знав його краще, як за тих, хто приходять вночі? Ну так, вважав його кращим другом, але, певно, таки чогось не догледів. А треба було.
Неуважність може бути сприйнята як співучасть. Чи не наговорив сам чого зайвого за чаркою? Все, треба припиняти ці «дружби» - небезпечно. Нині він тобі друг, а завтра виявляється, що народові - ворог.
Ну але про себе ж точно знав: служить вірою і правдою партії і народу. Тому в ці двері не постукають.
Важче було в ті ночі, коли ніхто не приходив. До перших променів сонця був геть виснажений, а попереду важкий робочий день. Натомість отримував насолоду, коли жах почутих знадвору звуків завершувався стуком у двері сусідів.
«Знов не до мене», - щоразу ця думка не лише дарувала полегшення, але й посилювала переконання, що за ним не прийдуть, що вони знають, кого обирають. Тому хай краще вже роблять свою роботу, хай врешті завершать. Тоді повернуться спокійні ночі. Він заслужив їх...
Думки перервав знайомий звук знадвору - під’їхала автівка, гримнули двері. Годинник показував 3:30. За кілька хвилин все закінчиться, заберуть чергового ворога народу. Навіть встигне поспати до ранку.
Важкі кроки, стогін дерев‘яних сходів. Холод в животі. Очі, прикуті до ледве помітних у темній кімнаті дверей - тонкого шару деревини, що відділяє його від жаху. Повна тиші мить. Іззовні не чути кроків, зсередини - завмерло дихання. Очікуваний гучний стук розриває тишу. Нарешті.
Він майже видихнув з полегшенням перш, ніж зрозумів - це його двері...

#17086 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 16 грудень 2019 - 11:14

Інтелектуальна катастрофа. Німецька газета написала про Україну після перемоги Зеленського https://m.glavcom.ua...ogo-646998.html

#17087 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 16 грудень 2019 - 11:37

Дуже показовим є те, що цим вибором нового президента суспільство продемонструвало споживацьку поведінку. 

Інтелектуальна катастрофа. Німецька газета написала про Україну після перемоги Зеленського https://m.glavcom.ua...ogo-646998.html

А в цій темі нас намагаються переконати, що гасло " жрать, ржать, ..рать" то все вигадки порохоботів. Хоча навіть Европа це стверджує і дивується цьому вибору...

Відредаговано Фрекен Бок, 16 грудень 2019 - 11:37.

#17088 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 16 грудень 2019 - 12:13

Відредаговано Kalinna, 16 грудень 2019 - 12:14.

#17089 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 16 грудень 2019 - 12:32

Це для тих, хто забув передвиборчу програму лікого, "обманули дурака на четыре кулака")

Передвиборча програма кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського

#17090 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 16 грудень 2019 - 12:39

ЗМІНИ ДО КОНСТИТУЦІЇ: округи, префекти, необмежена влада президента та можливий ОСОБЛИВИЙ СТАТУС.

Щойно з‘явився текст змін до Конституції, які подав Зеленський. Особливого статусу там немає, проте є багато іншого, що встановлює необмежену владу президента та робить органи місцевого самоврядування підконтрольними Офісу президента.

1. Територіальний устрій України змінюється. Тепер будуть ОТГ, округи, області. Зміною є поняття «округ». Це так званий великий район, який буде складатися з певної кількості ОТГ. Округ буде мати свого префекта та раду. Дивним є формулювання «округ». Таке є на Росії.

2. Префекти. Це так званий представник президента в області та округах.
Префекта призначає президент. Президент за поданням префекта може зупинити будь-яке рішення органів місцевого самоврядування та зупинити діяльність такої ради взагалі, а також призначити перевибори за рішенням Конституційного Суду.

3. Місцеві вибори можуть відбутися раніше ніж восени 2020 року. Таким чином «Слуги народу» намагаються отримати контроль над місцевим самоврядуванням поки рейтинги остаточно не впали.

4. НАЙГІРШЕ. ОКРЕМИМ ЗАКОНОМ ВР МОЖЕ ВИЗНАЧАТИ ПРАВОВИЙ СТАТУС ОКРЕМИХ АДМІНІСТРАТИВНИХ ОДИНИЦЬ!
Тобто 226 голосами можуть надати особливий статус для ОРДЛО.

Відверто не подобаються узурпаторські повноваження так званих «префектів» та президента. Під шапкою «порушень» від органів місцевого самоврядування префект та президент можуть одноосібно зупиняти дію будь-яких рішень місцевих рад та мерів міст, а також через кишеньковий Конситуційний Суд оголошувати перевибори в непідконтрольних обласних радах чи радах округів чи ОТГ.
Ми ж знаємо зрештою чим це закінчується в нашій державі.

Також є дивним що голови рад округів та областей ротуються кожен рік. Тобто не підконтрольну владі фігуру можна буде швидко замінити на більш лояльну.

Таким чином нівелюється місцеве самоврядування. Адже в нашій державі на жаль, Закон для влади не є указом. Законом можна вертіти так, як це вигідно офісу президента та вищим посадовцям.

Прошу поширення.
Підписуйтесь на Андрій Смолій

Відредаговано Kalinna, 16 грудень 2019 - 12:53.

• tafic це подобається

#17091 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 16 грудень 2019 - 13:48

Я дуже потішуся, якщо з'явиться тут хоч одна розумна людина з тих, хто голосували за зеленського і скаже, що тепер розчарована своїм вибором і визнає помилку.
Але де ж знайти тих розумних серед зелені((

#17092 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 16 грудень 2019 - 13:52

Громко сказано "немецкая газета"))) на самом деле это комментарий от Александра Краточвиля (он часто комментирует события в Украине) и Ларисы Денисенко
https://taz.de/Die-U...lsieg/!5638760/
В разных СМИ есть колонки - мнения, которые редакция может не разделять и за которые не несёт ответственности.
В этой же газете можно прочитать,что многие довольны Зеленским https://taz.de/Nach-...8435&s=Ukraine/

#17093 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 16 грудень 2019 - 14:12

Громко сказано "немецкая газета"))) на самом деле это комментарий от Александра Краточвиля (он часто комментирует события в Украине) и Ларисы Денисенко
https://taz.de/Die-U...lsieg/!5638760/
В разных СМИ есть колонки - мнения, которые редакция может не разделять и за которые не несёт ответственности.
В этой же газете можно прочитать,что многие довольны Зеленским https://taz.de/Nach-...8435&s=Ukraine/

Зустрічала і польські видання зі змістом аналогічним тому, що я викладала) не далі як вчора чи сьогодні))
PS: Головне, що ви задоволені - це "втішає"

Відредаговано Kalinna, 16 грудень 2019 - 14:32.

#17094 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 16 грудень 2019 - 14:43

Голова Українського Культурного Фонду Марина Порошенко написала заяву про дострокове припинення повноважень у Фонді
https://espreso.tv/n...impression=true

#17095 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 16 грудень 2019 - 23:58

Профільний комітет ВР схвалив зміни до законодавства з огляду на скасування депутатської недоторканності
https://interfax.com...cal/630792.html
...законопроект замість скасування депутатської недоторканності лише підсилює її.
PS: Чергова "перемога" або сеанс уринотерапії - ви зробили це разом!

Відредаговано Kalinna, 17 грудень 2019 - 00:22.

#17096 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 17 грудень 2019 - 07:46

Профільний комітет ВР схвалив зміни до законодавства з огляду на скасування депутатської недоторканності
https://interfax.com...cal/630792.html
...законопроект замість скасування депутатської недоторканності лише підсилює її.
PS: Чергова "перемога" або сеанс уринотерапії - ви зробили це разом!

Предыдущая власть только вообще ничего не сделала в этом направлении.
Помню видео, как Порошенко выступал о неприкосновенности для следующего созыва ВР и смеялся...

А вообще рекомендую читать не чьи-то предложения и выводы, а сайт ВР
Касательно этого вопроса здесьhttp://w1.c1.rada.go..._1?pf3511=67036
https://iportal.rada...yny/185195.html

Відредаговано mitera, 17 грудень 2019 - 07:49.

#17097 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 грудень 2019 - 08:25

Помню видео, как Порошенко выступал о неприкосновенности для следующего созыва ВР и смеялся...

А вообще рекомендую читать не чьи-то предложения и выводы, а сайт ВР
Касательно этого вопроса здесьhttp://w1.c1.rada.go..._1?pf3511=67036
https://iportal.rada...yny/185195.html

Чорним по білому написано, все те ж саме, що і в статті, скоріше ти читаєш і не розумієш, як з такими покращеннями розводять не лохів!

Всі заходи щодо народного депутата може ініціювати лише генеральний прокурор - підозру, внесення до держреєстру відомостей про порушення і т.п, а з огляду на те, як уже випливали факти заборони ставленниками слуг народу внесення в реєстр злочинів навіть звичайних людей - вимальовується не така оптимістична картина, як бачить твоя уява...

Складається ситуація про яку, я уже тут писала: нема закону - давайте приймемо поганий, а по ходу будемо його покращувати і виправляти.

PS: Я волію читати першоджерела - завантажую сам закон, пояснювальну записку і порівняльні характеристики і читаю все це аналізуючи, а не те де мені презентують в гарній обкладинці покращення для громадян, хоча навіть у твоїх посиланнях написано все те ж саме - без ГП ніяких дій, від слова абсолютно, а ГП 100% моя людина©

На твоїх очах відбувається повна узурпація влади і побудова тоталітарного режиму, а ти все в ейфорії від покращень! Дарма очікувала від тебе більше здорового глузду.

Відредаговано Kalinna, 17 грудень 2019 - 08:50.

#17098 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 17 грудень 2019 - 11:28

На твоїх очах відбувається повна узурпація влади і побудова тоталітарного режиму, а ти все в ейфорії від покращень! Дарма очікувала від тебе більше здорового глузду.

Никакой эйфории нет. Не выдумывай.
Я уже писала о том, что претензии есть.
Просто я реально вижу не только всё плохое.
И да, общие выводы о деятельности власти обычно делаю не ранее, чем через 1-2 года их работы. До этого считаю не совсем правильно оценивать общий результат. "Не доделанную работу" не принимают
Имхо

#17099 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 17 грудень 2019 - 12:22

Никакой эйфории нет. Не выдумывай.
Я уже писала о том, что претензии есть.
Просто я реально вижу не только всё плохое.
И да, общие выводы о деятельности власти обычно делаю не ранее, чем через 1-2 года их работы. До этого считаю не совсем правильно оценивать общий результат. "Не доделанную работу" не принимают
Имхо

А можно конкретно не о плохом? Я серьезно, без какого либо подтекста.  Может просто пропустила на фоне того зашквара,что творится последнее время? Только про моряков не надо, тут Вы меня не убедите. 

#17100 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 17 грудень 2019 - 12:43

thumb_pre_1573734031__fb_img_15727335446 

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама