Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 13 грудень 2019 - 09:53
Замечу, что из последних законопроектов, которые лично мне были очень интересны, конечный вариант, вышедший из ВР, солидно отличался от поданного изначально проекта.
Потому однозначно утверждать, что будет, как по мне, не стоит.
А конкретно по анонсированным в твоей ссылке плохим изменениям, то я ооочень сомневаюсь в первую очередь потому, что интересовалась социальной защитой в европейских странах и там совсем иной подход в этих вопросах.
Учитывая ряд Стратегий, написанных ещё со времён Яценюка и обновленных Гройсманом, то я глубоко сомневаюсь в подобных шагах.
Имхо
P.s. неофициальные источники - это для меня не источники, а ОБС. При чём с политической подоплёкой...
Особливо прийнятий бюджет 2020 порадував?
Це коли нема вже до чого приколупатись
Це коли треба знайти виправдання для яснолікого)
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 13 грудень 2019 - 10:07
Списки лишились - але замовляю, як і більшість клієнтів українські) Хоча ти ж цього не знаєш, бо жодної книги не знадобилось - мабуть гарну бібліотеку маєш))
В тебе на фоні політики , ще й провали в пам'яті)))
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 10:22
В тебе на фоні політики , ще й провали в пам'яті)))
Виправляюсь, з початку грудня 2018 нічого не знадобилось, бо до цього все було закуплено наперед;-)
Судячи з того, що перед цим активність була у грудні 2016 - тобі щось може знадобитись у грудні 2020)
PS: І знову вибачаюсь: у грудні 2018 було лише питання про ціну книги, а останнє замовлення на початку 2017 року, тому періодичність встановити складно...
Пам'ять у мене дійсно гірша ніж у тебе
Відредаговано Kalinna, 13 грудень 2019 - 10:35.
lenovo
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 12:58
Виправляюсь, з початку грудня 2018 нічого не знадобилось, бо до цього все було закуплено наперед;-)
Судячи з того, що перед цим активність була у грудні 2016 - тобі щось може знадобитись у грудні 2020)
PS: І знову вибачаюсь: у грудні 2018 було лише питання про ціну книги, а останнє замовлення на початку 2017 року, тому періодичність встановити складно...
Пам'ять у мене дійсно гірша ніж у тебе
Інна угомонись і не забувай ,що ще є магазини
Читай фб і кидай далі ссилки,це все на що ти зпроможна.
Ой ні забула , ще ти можеш дозволити собі принижувати і обзивати людей які не такої політичної думки як ти
Відредаговано lenovo, 13 грудень 2019 - 13:02.
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 13:57
Інна угомонись і не забувай ,що ще є магазини
Читай фб і кидай далі ссилки,це все на що ти зпроможна.
Ой ні забула , ще ти можеш дозволити собі принижувати і обзивати людей які не такої політичної думки як ти
Саме ти почала обвинувачувати мене в продажі книг російських видавництв, а я лише вказала на те, що ти їх не купляла, тому звідки можеш про це знати, ну то таке. Це приблизно з тієї ж опери, що всі знають або кажуть, що Порошенко крав, наживався на війні і т.п.))
lenovo
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 14:03
Саме ти почала обвинувачувати мене в продажі книг російських видавництв, а я лише вказала на те, що ти їх не купляла, тому звідки можеш про це знати, ну то таке.
Це приблизно з тієї ж опери, що всі знають або кажуть, що Порошенко крав, наживався на війні і т.п.))
Це з тієї опери ,що Зеленський і "Слуга народу" чи що там транслювали нс тнт
Опубліковано 13 грудень 2019 - 17:19
Тобто права на трансляцію не було продано в Росію і його не транслювали там?
lenovo
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 17:22
А порошенко фабрику не відкрив в Росії?
Опубліковано 13 грудень 2019 - 17:38
Студия "Квартал 95" объяснила, что права на трансляцию сериала "Слуга народа" российскому телеканалу ТНТ продала шведская компания Eccho Rights, которая является дистрибьютором ряда их продуктов с 2012 года. Об этом представители "Квартала" сообщили агентству "Интерфакс-Украина".
Опубліковано 13 грудень 2019 - 20:34
А порошенко фабрику не відкрив в Росії?
Класно, що у зе є такий попередник, всі свої гріхи можна виправдовувати тепер.
Студия "Квартал 95" объяснила, что права на трансляцию сериала "Слуга народа" российскому телеканалу ТНТ продала шведская компания Eccho Rights, которая является дистрибьютором ряда их продуктов с 2012 года. Об этом представители "Квартала" сообщили агентству "Интерфакс-Украина".
Дуже зручна схема.)
Опубліковано 13 грудень 2019 - 21:07
lenovo
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 21:11
Класно, що у зе є такий попередник, всі свої гріхи можна виправдовувати тепер.
Дуже зручна схема.)
Вчиться в попередника ,молодчага
Опубліковано 13 грудень 2019 - 21:23
Де там ті хто какають метеликами?) Тут особисті образи, чому мовчимо?)
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 22:09
А інтерв'ю зе в програмі "Москва. Кремль. Путин" також Швеція підігнала?
Журналістів звезди теж вони запросили, а потім зняли з себе відповідальність)
Відредаговано Kalinna, 14 грудень 2019 - 11:11.
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 22:19
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 22:50
Зеленський пропонує ВР спростити надання громадянства тим, хто воював за Україну чи втік із РФ
Не вистачає своїх сепарів - вирішив залучити з росії) Заселення Донбасу дає результати, працюють далі...
Kalinna
-
-
Опубліковано 13 грудень 2019 - 22:57
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 14 грудень 2019 - 06:57
Вы хоть что то читаете кроме мамского форума?)
Или реально так запали??? .ля его ж реально показали на ТНТ! Подстава) ахаха) те же грабли)
.. только грустно становится..
Опубліковано 14 грудень 2019 - 20:45
Так підкажіть яка там позиція яснолікого на рахунок Донбасу?
http://w1.c1.rada.go..._1?pf3511=67644
Kalinna
-
-
Опубліковано 14 грудень 2019 - 21:53
Так підкажіть яка там позиція яснолікого на рахунок Донбасу? http://w1.c1.rada.go..._1?pf3511=67644
Головне, що уже стає нормою внесення законопроектів ввечері п'ятниці без самого законопроекту, а через декілька днів він приймається неймовірно швидко.
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|