Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 10 грудень 2019 - 01:35
Интересно... Путин говорит о том, что в Минских соглашениях подписано и оговорено, что контроль над границей после выборов. Якобы с Порошенко была такая договоренность. А теперь он же кричит на Майдане о том, что это зрада и капитуляция. Чудеса.
В тот момент было сделано так. Это было в 15м году. И 4 года этого никто не выполнял. Почему то, да? Значит и не собирался, считайте это коварным планом, который нам не понять. Хотя я б тоже хотела услышать ответ на этот вопрос, официальный так сказать.
Опубліковано 10 грудень 2019 - 01:45
Ну, знаешь ли, якобы коварный план превратился в козырь Путина, которым он теперь тыкает в ответ на любой вопрос по границе
Аделаида
-
-
Опубліковано 10 грудень 2019 - 07:47
Ну, знаешь ли, якобы коварный план превратился в козырь Путина, которым он теперь тыкает в ответ на любой вопрос по границе
Угу, как он мог не подумать о последователях. Соломки им не подстелил. Теперь вот они нищасные не знают чтожеделать. Потому что сам Порошенко как то разруливал все. А тут вот...
Відредаговано Аделаида, 10 грудень 2019 - 07:48.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 10 грудень 2019 - 08:52
Зате всі козірі напрацьовані ПП зе про...ав!
Відповідальність за це не лише на ньому, а на тих хто обрав недоумка президентом під час війни...
Відредаговано Kalinna, 10 грудень 2019 - 08:52.
Опубліковано 10 грудень 2019 - 10:36
Відповідальність за це не лише на ньому, а на тих хто обрав недоумка президентом під час війни...
Наш президент совсем не выглядел, как вы выразились, недоумком на вчерашних переговорах. Если вы, как рьяная патриотка, конечно следили за ходом событий и слушали конференцию ночью.
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 10 грудень 2019 - 12:32
Мабуть вам гарно спиться,бо ви ж розумна і не голосували за недоумка.І ніякої відповідальності.не можу не реагувати на ваші пости з образами, може потрібно бути делікатніше?Значно краще коли війна була 5 років в країні з розумним, досвідченим президентом на чолі? Гарні слова про незалежну і сильну державу,це звук,коли гинуть діти,чоловіки,батьки.Нічим пишатись
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 10 грудень 2019 - 13:03
После поста,, всем похрен на вас і вашего ребенка,, котрий все дружно залайкали, а модератори притворились слепими і немими, в очередной раз(
Стало понятно, что дело не в политике, а в самих людях
Kalinna
-
-
Опубліковано 10 грудень 2019 - 13:20
После поста,, всем похрен на вас і вашего ребенка,, котрий все дружно залайкали, а модератори притворились слепими і немими, в очередной раз(
А пост про відстріл порохоботів не порушив вашу тонку душевну рівновагу? До речі, його також не видаляли і ніхто цього не вимагав)
Опубліковано 10 грудень 2019 - 13:21
Мабуть вам гарно спиться,бо ви ж розумна і не голосували за недоумка.І ніякої відповідальності.не можу не реагувати на ваші пости з образами, може потрібно бути делікатніше?Значно краще коли війна була 5 років в країні з розумним, досвідченим президентом на чолі?
Гарні слова про незалежну і сильну державу,це звук,коли гинуть діти,чоловіки,батьки.Нічим пишатись
Я щось пропустила? Війна вже закінчилася? Яснолікій домігся миру? Вже нікого не вбивають?
Kalinna
-
-
Опубліковано 10 грудень 2019 - 13:24
Мабуть вам гарно спиться,бо ви ж розумна і не голосували за недоумка.І ніякої відповідальності.не можу не реагувати на ваші пости з образами, може потрібно бути делікатніше?Значно краще коли війна була 5 років в країні з розумним, досвідченим президентом на чолі?
Гарні слова про незалежну і сильну державу,це звук,коли гинуть діти,чоловіки,батьки.Нічим пишатись
Зараз не гинуть?
Результат за час переговорів:
ТЕРОРИСТИ 7 РАЗІВ ВІДКРИВАЛИ ВОГОНЬ НА ДОНБАСІ. ТРОЄ БІЙЦІВ ООС ЗАГИНУЛИ https://tsn.ua/ato/t...li-1457091.html
Наш президент совсем не выглядел, как вы выразились, недоумком на вчерашних переговорах. Если вы, как рьяная патриотка, конечно следили за ходом событий и слушали конференцию ночью.
Так, виглядав найвеличнішим лідером світу, як і було проголошено раніше...
Kalinna
-
-
Опубліковано 10 грудень 2019 - 13:29
Проте, визнаю - зе показав себе краще ніж я очікувала, у всякому разі все не здав) А що обіцяв за кулуарами - ми дізнаємось лише пізніше)) Значить 8 числа люди вийшли не даремно!
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 10 грудень 2019 - 19:12
Я щось пропустила? Війна вже закінчилася? Яснолікій домігся миру? Вже нікого не вбивають?
Нажаль ні,все ще вбивають...
Не зрозуміло до чого моя дитина?
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 10 грудень 2019 - 19:15
Нажаль ні,все ще вбивають...
Не зрозуміло до чого моя дитина?
Це не за вашу дитину ні за вас.
Мова була за інших людей
Kalinna
-
-
Опубліковано 10 грудень 2019 - 23:39
Це не за вашу дитину ні за вас.
Мова була за інших людей
А я так і не отримала відповіді, повторюсь: дайте оцінку людям, для яких констатація загальновідомого факту, що чужі діти нікому не потрібні обурює більше, ніж заклики до вбивств? Біле пальто не тисне, все ок?
Аделаида
-
-
Опубліковано 11 грудень 2019 - 01:14
А ты разве не заметила отсутствия критики по поводу переговоров? И да, было не так плохо как мы боялись. Не то что б хорошо, но неплохо. Но только это не достижение, это просто отсутствие очередного факапа.
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 грудень 2019 - 09:16
Чим більше дивлюсь ТВ, тим лютіше становлюсь...
- Ура! Ми перемогли Путіна! (зелені чепчики летять в повітря) Ми домоглись зустрічі в форматі, якого не було вже кілька років!
- Ура! Перемога! (зелені чепчики знов летять в повітря) Ми побачили Путіна і не всрались!
- Ура! Перемога! (всі чепчики злітають в повітря) Зради не відбулось! А, раз ми не зрадили, значить що? Правильно - ми перемогли! Ура!
- Ура! Перемога! Наші так прижали москалів, що Сурков папери на стіл кинув! Отакі ми козаки!!!
- Ура! Перемога! "Червоні лінії" не перейдені!
(Волають "бЕндерівці", не звертаючи уваги на те, що Зеленський (в черговий раз) погодився на імплементацію "формули Штаймайєра", проти чого вони виходили на протест кілька тижнів тому!
Суцільне божевілля...
Дарма члени української делегації почали пихато розповідати які вони "круті пацани", як вони довели Суркова до "кидання документів".
Дитячий садок від нашої делегації, розрахований на недалекий "електорат", отримав відповідь.
Так, відповідь від ворога! Але, від ворога фахового.
Ось, що написав в своєму ТГ Олексій Чеснаков:
(опускаю оціночні судження щодо якості української делегації)
"Сурков действительно, отказался обсуждать изменения в ранее согласованный сторонами проект коммюнике.
* (Отже, попереднє узгодження мало-таки місце!)
Это касалось абзаца о предоставлении Украиной Донбассу особого статуса на постоянной основе. Украинцы попытались отказаться от этого обязательства.
Тогда помощник Путина заявил, что российская сторона приостановит участие в переговорах, если данный пункт будет нарушен.
Это был фактически ультиматум.
И он сработал.
После этого представители Германии и Франции надавили на украинцев, и этот пункт принципиальный для Донбасса пункт был сохранен в правильной редакции.
Украинцам пришлось уступить и подтвердить предоставление народным республикам особого статуса на постоянной основе.
Причем, закрепить его в Конституции Украины.
....
В ходе переговоров ... представители Украины буквально умоляли других участников пересмотреть Минские соглашения.
Жаловались, что на Украине будет революция, и националисты их свергнут, если они попытаются выполнить Минский комплекс мер. Но разжалобить партнеров не удалось.
В принятом итоговом коммюнике по настоянию России заявлено о приверженности Минским соглашениям и их незыблемости."
В той час, як божевільні ловлять свої і чужі чепчики в повітрі,
- Росія продовжує роздавати паспорти мешканцям окупованих територій;
- Росія дозволяє своїм адміністраціям ухвалити "закон о государственной границе";
- Росія дозволяє ЗМІ розповсюджувати фейки про "план депортации народа Донбасса", про "применение авиации", про "разворачивание сети фильтрационных лагерей", продовжуючи залякувати населення та підігріваючи ненависть;
- Росія дозволяє своїм проксі-формуванням продовжувати бойові дії...
Отже, шановні, тримайте різнокольорові чепчики на головах, а не кидайте їх в повітря!
Мій настрій залишається незмінним: негативні очікування "повзучого реваншу" зі зміною напрямку розвитку та спробою федералізації унітарної країни.
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 грудень 2019 - 09:23
А ось ще одна точка зору:
ПАРИЖ. ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОЧАВ І ПРОГРАВ
Сказане президентом Зеленським на прес-конференції – то лише слова-горобці, дмухнеш – розлетяться. У дипломатії важать документи. Ми чули які червоні лінії вимагав не переступати Майдан. Що ж ми бачимо по документах?
Майдан вимагав не проводити виборів на окупованих територіях до їхньої деокупації. У «Загальних узгоджених висновках Паризького саміту в Нормандському форматі 9 грудня 2019 року» на це сказано: «Вони (сторони – Д.В.) вважають за необхідне інкорпорувати «формулу Штайнмаєра» в українське законодавство». Формула Штайнмайєра в російській версії означає, що контроль над кордоном Україна отримає ПІСЛЯ виборів на окупованих теренах – коли їх визнає ОБСЄ. Дорікання попередній владі – дурниці. Наведена цитата з «Висновків» чітко показує – формула Штайнмайєра наразі в українське законодавство НЕ включена. А чинний закон про особливий статус ОРДЛО говорить чітко – спершу виведення окупаційних військ, потім – все інше. Чинний закон по суті заблокував свого часу виконанні Мінських угод прийнятих Україною під тиском російської армії і західних союзників. Відчуйте різницю.
Майдан вимагав: «Жодних компромісів щодо унітарної держави і ніякої федералізації». Президент Зеленський вголос в голос також сказав про те саме. Але. Знову таки читаємо «Висновки»: «Сторони висловлюють зацікавленість у досягненні домовленостей… щодо всіх правових аспектів Закону про особливий порядок місцевого самоврядування (про особливий статус) окремих районів Донецької та Луганської областей». Журналіст Роман Цимбалюк звернув увагу, що в російському і в українському варіантах ця фраза написана по-різному (!!!). Український варіант – наведений вище. А російський виглядає так: «особого порядка местного самоуправления – особого статуса Отдельных районов Донецкой и Луганской областей – как указано в Комплексе…». У нас – дужки. У них – тире. Гадаю нікому не треба пояснювати що в документах такого рівня важить кожна кома?
Експерти вже висловилися, що ці пункти нібито безневинні – залежить від того, якої позиції дотримуватиметься Україна. Але. Вже зараз ми бачимо, як пропозицію німецького дипломата Штайнмайєра Москва спотворила так, що її не впізнає сам Штайнмайєр. «Написане пером – не вирубати сокирою», - кажуть росіяни. Переконаний, вони 1001 раз нам нагадають про ці пункти і апелюватимуть до них саме в своїй редакції – так саме як вони апелюють до Мінських угод, які не мають в Україні юридичної сили (їх не ратифікувала ВР) і за порушення яких на Росію накладені санкції.
Команда Зеленського ще дорікає підписаними документами п’ятому президентові Порошенку!
Майдан вимагав: «Жодного припинення міжнародних судових процесів проти Росії». Керівники «Нафтогазу» підтвердили, поступок по міжнародних арбітражах не буде. Але водночас українська делегація погодилася російський борг взяти не грішми, а газом. А це – процес довгий. Він потребує додаткового узгодження – які обсяги і за якою ціною газ отримає Україна? Скільки реально того боргу дійде до нас – питання відкрите. Москва обов’язково крутитиме нюансами як шахрай торбою – вона майстерно це вміє.
Але ж обмін полоненими – скажете ви. Але ж припинення вогню до 1 січня! Відповім. Після того як Москва випустила погуляти наших моряків (вона їх не повернула – їх щомиті можуть викликати в РФ на допит і знову затримати) в обмін на Цемаха, що зруйнувало наші стосунки з Нідерландами, я з жахом думаю про те, яку ціну ми заплатимо на цьому обміні. Щодо припинення вогню – на Зеленського тепер повісять кожного українського солдата, який загине після 1 січня і йому доведеться домовлятися… з терористами ДиРи. А обстріли не припиняться – їх припиняли вже не раз. Зеленський сам сказав, аби розвести війська по всій лінії розмежування – треба буде від 6 до 20 років.
Війна не завершиться. Війна переміститься на наші вулиці, у вигляді бойовиків, що гастролюватимуть до нас з теренів ОРДЛО. Бандитизм, напади на ветеранів, політиків бізнесменів – от ціна яку заплатить Україна за примарний мир.
Хто сідає грати з чортом – програє, коли бере карти в руки.
Відредаговано Kalinna, 11 грудень 2019 - 09:35.
Kalinna
-
-
Опубліковано 11 грудень 2019 - 09:26
Опубліковано 11 грудень 2019 - 11:01
А ты разве не заметила отсутствия критики по поводу переговоров? И да, было не так плохо как мы боялись. Не то что б хорошо, но неплохо. Но только это не достижение, это просто отсутствие очередного факапа.
Прям после твоего вопроса про критику Инна очень красноречиво ответила)))))
Опубліковано 11 грудень 2019 - 11:08
А никто не хочет прокомментировать вот такое?
Валерій Прозапас
"Ліпєцкая фабріка" хоч і стала мемом, але страшно уявити який відсоток населення досі щиро впевнений, що Порошенко на ній "заробляв", російські та українські пропагандисти добре над цим попрацювали.
При тому, що фабрика була збудована задовго до війни, потім передана у зовнішнє управління і дотиснута російськими фіскалами - але нікому це не заважало розганяти "торговлю на крові".
А от серіал про "Слуґу" знімався в розпал війни.
Перша серія: 16 листопада 2015 р.
Остання серія: 28 березня 2019 р.
Як права на нього опинились у росіян?
Невже хтось їх продав і тепер заробляє?
Хто це зробив?
Теперішній президент на стадіоні епічно кричав про цукерки "Рошен" в пайках "повстанцев" - цікаво, а як він пояснить телепродукт зі своєю участю на блакитних екранах ОРДЛО та РФ?
Все всім колись повертається.
Volodymyr ArievПодписаться
У тут мене два питання:
- хто продав права на показ в Росію, якщо правовласник з бізнес-орбіти Зеленського?
- чи вже можна казати про торгівлю з агресором і бізнес на крові?
3 користувачів читають цю тему
0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|