Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#16921 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 листопад 2019 - 09:27

В прошлом году с больничными было то-же самое. Ходила на больничный то-ли в ноябре, то-ли в декабре, а получила месяца через четыре. Я ещё в каком-то из "Обо всём" писала об этом.

Були затримки і до цього, саме це дуже обурювало Мирославу, а повна зупинка соціальних виплат - це не затримка. ІМХО

Відредаговано Elena Libra, 21 листопад 2019 - 14:41.

• mitera це подобається

#16922 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 21 листопад 2019 - 09:44

Твоя активна громадянська позиція дуже цікава і я впевнена для декого була визначальною.
Питань до влади чи найменшої критики з твого боку не бачу - тому роблю висновок, що все Ок або тепер волієш їх не озвучувати.
Раніше ти такою мовчазною не була - відчуваєш відповідальність?
Розкажи мені про досягнення і покращення, бо я намагаюсь знайти саме це, а не те як все погано...

Даже не собираюсь тратить на это время.
Если я чего-то ожидаемого тобой не пишу на форуме, это не говорит о том, что я всем довольна...
С каких это пор форум - абсолютный показатель всей деятельности и мнений человека?
Я не обещалась писать здесь отчеты о проделанной работе или о своих претензиях...
Я в большинстве случаев пишу в инстанции, чтоб решать вопросы.
А не сюда!
К моей радости, за последние 4 года, я приловчилась что и как, где и куда нужно писать и требовать, звонить и ходить, чтоб что-то поменять.
Кстати, в личке часто читаю обращения девочек именно по поводу инстанций и советов в борьбе за что-то. И я всегда им отвечаю и делюсь опытом.
И вообще, осень особо сложный период, если ты что-то пытаешься изменить на благо людей.
Например, запустить 14-этажный дом отопление; заставить Теплоэнерго устранить порыв на трубе горячей воды и т.д., и т.п. это всё стоило кучи сил и нервов ровно 2 месяца. С сентября колочусь и только вчера вечером немного выдохнула...
Или заставить спилить аварийные ветки деревьев. Кстати в центре. Просто хожу иногда там и видела опасность для людей. Обращалась много раз и настырно. Спилили...

Я наслаждаюсь тем, что в конце каждой недели, делая вывод о проделанном, всегда есть выполненный пункт чего-то социально важного, благодаря моим действиям.
Потому если молчу здесь, это не говорит, что я ничего не делаю и всем довольна!

Всё!
Больше в этой дискуссии не участвую.
Пошла заниматься насущными вопросами.

Відредаговано mitera, 21 листопад 2019 - 09:45.

#16923 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 514 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 21 листопад 2019 - 10:34

моя мама каже те саме(( це жах якийсь. З монобільшістю, будучи президентом, з своїми всюди... Поганому танцору...

На днях слышала телефонный разговор свекрови с бабкой мужа, с которой живем вместе: " Чем дальше, тем хуже. Получается, что мы (т.е.Украина) теперь никому не нужны и нам помогать не спешат... Ну, мы все равно в политике не разбираемся, поэтому будем смотреть сериалы..."  

Пы.Сы. Обе , задрав штаны, бежали голосовать за Зе в надежде немедленного прихода лучшей жизни и покращення.  Одной 92, другой 71 год. 

Когда муж пытался с ними поговорить перед выборами, приводил разумные доводы, слушать не хотели, апеллировали говновбросами с каналов 1+1 и newsone. 

#16924 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 21 листопад 2019 - 10:37

thumb_pre_1574325418__76732936_257074779

#16925 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 21 листопад 2019 - 10:55

Були затримки і до цього, саме це дуже обурювало Мирославу, а повна зупинка соціальних виплат - це не затримка. ІМХО

Це затримка-до внесення змін в бюджет.На початку року чекали по два місяці кошти,бо теж були якісь причини.Не відмінили виплати,а затримка!

#16926 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 21 листопад 2019 - 11:01

Заява про призупинення виплат лікарняних та у зв'язку з вагітністю – неправда

#16927 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 листопад 2019 - 11:04

Заява про призупинення виплат лікарняних та у зв'язку з вагітністю – неправда

На сайті фонду соціального страхування заяву про зупинення виплат виклали порохоботи?
http://www.fssu.gov..../article/966633

PS: "Послідовність і злагодженість" дій у керівництві державою вражає. Щось накшталт людини у якої права рука не знає, що робить ліва і т.д.

Відредаговано Kalinna, 21 листопад 2019 - 11:10.

#16928 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 21 листопад 2019 - 11:05

Какой бред ! Не назовете источник ?

не переймайтеся. сама придумала. 

#16929 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 21 листопад 2019 - 12:44

На днях слышала телефонный разговор свекрови с бабкой мужа, с которой живем вместе: " Чем дальше, тем хуже. Получается, что мы (т.е.Украина) теперь никому не нужны и нам помогать не спешат... Ну, мы все равно в политике не разбираемся, поэтому будем смотреть сериалы..."
Пы.Сы. Обе , задрав штаны, бежали голосовать за Зе в надежде немедленного прихода лучшей жизни и покращення. Одной 92, другой 71 год.
Когда муж пытался с ними поговорить перед выборами, приводил разумные доводы, слушать не хотели, апеллировали говновбросами с каналов 1+1 и newsone.

бабуся чоловіка за Зе ніколи і не була, але як почула, за кого ми голосували, сказала "жах" і поклала трубку, не говорила з тиждень. А тепер щодня чоловіку каже, що як же ви праві були( а мати чоловіка взагалі постила, що за Порошенка тільки бидло, а тепер "імпічмент Зе". Головне - послідовність (

#16930 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 листопад 2019 - 22:34

Жителі “ДНР” подали до суду на Україну і вимагають грошей через “обстріли ЗСУ”
https://www.dymka.co...z-obstrili-zsu/

#16931 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 21 листопад 2019 - 23:16

Жителі “ДНР” подали до суду на Україну і вимагають грошей через “обстріли ЗСУ”
https://www.dymka.co...z-obstrili-zsu/

Ви ще скажіть, що це вперше такий позов і лише до України .
На сьогодні Україна займає перше місце по кількості позовів в Європейський суд по правам людини.

"В Европейский суд по правам человека обратились жители Куйбышевского района Донецка. Это жильцы девятиэтажного дома № 1-А по проспекту Колхозный."

"Жители села Широкино, оккупированного украинской армией, подали в суд на Украину. В семье заявителей от обстрелов ВСУ и карателей из «Азова» погиб мужчина.Мужчина из Широкино погиб 15 февраля 2015 года в результате пулевого ранения. В это время в селе велись активные боевые действия. Мужчина из Широкино погиб 15 февраля 2015 года в результате пулевого ранения. Тело мужчины нашли во дворе его дома с пулевым ранением"

"Жалобы в европейское судебное учреждение подали трое жителей Востока Украины: Светлана Пивень с Ясиноватой (Донецкая область) обратилась в суд к Украине, Антон Лесной из Ясиноватой и Владимир Анохин из Трехизбенки (Луганская область) подали иск против Украины и РФ одновременно.
ЕСПЧ постановил отклонить жалобу, потому что истцы не смогли в полной мере доказать, что их жилье было разрушено в результате боевых действий. "

Відредаговано Ксаночка, 22 листопад 2019 - 13:38.

#16932 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 21 листопад 2019 - 23:37

Ви ще скажіть, що це вперше такий позов і лише до України .
На сьогодні Україна займає перше місце по кількості позовів в Європейський суд по правам людини.

"В Европейский суд по правам человека обратились жители Куйбышевского района Донецка. Это жильцы девятиэтажного дома № 1-А по проспекту Колхозный."

"Жители села Широкино, оккупированного украинской армией, подали в суд на Украину. В семье заявителей от обстрелов ВСУ и карателей из «Азова» погиб мужчина.Мужчина из Широкино погиб 15 февраля 2015 года в результате пулевого ранения. В это время в селе велись активные боевые действия. Мужчина из Широкино погиб 15 февраля 2015 года в результате пулевого ранения. Тело мужчины нашли во дворе его дома с пулевым ранением"

"Жалобы в европейское судебное учреждение подали трое жителей Востока Украины: Светлана Пивень с Ясиноватой (Донецкая область) обратилась в суд к Украине, Антон Лесной из Ясиноватой и Владимир Анохин из Трехизбенки (Луганская область) подали иск против Украины и РФ одновременно.
ЕСПЧ постановил отклонить жалобу, потому что истцы не смогли в полной мере доказвть, что их жилье было разрушено в результате боевых действий. "

була впевненість у тому, що дипломати і вище керівництво захищає інтереси України, а зараз відчуття, що вони працюють проти

Сивохо призывает попросить прощения у всего Донбасса

Позиция Андрея Ермака об ответственности украинской власти за войну на Донбассе полностью соответствует российской риторике

...

#16933 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 22 листопад 2019 - 16:18

Рябошапка підтвердив, що нардеп-"слуга" Іванісов відсидів за зґвалтування
https://espreso.tv/n...nya_ryaboshapka
овощ з шапкою маля, проти таких слуг

Вопрос: сидел, не сидел, несовершеннолетняя ли?...

"Женщина рассказала, что на момент преступления ей было 25 лет, у нее был двухлетний ребенок, который до сих пор не знает об этих событиях.

По ее словам, ее затащили в машину четверо парней, которые были моложе ее. "

Я , естественно, категорически против, чтобы среди депутатов находились люди с криминальным прошлым (каким либо!).
Но в данной ситуации как то многовато X-ов. ИМХО
https://gordonua.com...va-1444065.html

Відредаговано Ксаночка, 22 листопад 2019 - 16:20.

#16934 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 листопад 2019 - 16:26

Вопрос: сидел, не сидел, несовершеннолетняя ли?...

"Женщина рассказала, что на момент преступления ей было 25 лет, у нее был двухлетний ребенок, который до сих пор не знает об этих событиях.

По ее словам, ее затащили в машину четверо парней, которые были моложе ее. "

Я , естественно, категорически против, чтобы среди депутатов находились люди с криминальным прошлым (каким либо!).
Но в данной ситуации как то многовато X-ов.
ИМХО
https://gordonua.com...va-1444065.html

Ви переводите питання на вік жінки, скоро дійдемо до: Сама винувата.   :kez_11: Тобто, якщо жінці 25 років і у неї є дитина її можна гвалтувати, групою?

Згвалтування є або нема, так же як і судимість - від того, що вона погашена людина не стає не судимою!!!

Мені гидко шукати виправдань для покидьків, ось ще пошукайте обраним чи собі, вивчайте першоджерела, якими люб'язно поділився Портнов:

https://gordonua.com...-jqrohzujaw6uoc

А багато зашкварів тому, що обрали "найвеличніших лідерів світу", маємо те на що і заслужили

PS: Запасаємось попкорном і спостерігаємо, як слуги будуть вирощувати "щурячого короля" в одну діжку раду їх уже помістили...

PPS: Правильно відразу спостережливі люди помітили - своїх депутатів зеленський дістав із ...опи

Відредаговано Kalinna, 22 листопад 2019 - 16:55.

#16935 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 листопад 2019 - 17:00

Россия как ОРДЛО Европы

...

главное уже сделано – итоговый документ келейно согласован на российских условиях, а риторика Зеленского тактически оправдана. Она призвана обмануть «значительную часть населения, подверженного, к сожалению, националистическим взглядам» и парализовать тем самым протестную реакцию гражданского общества.

...

«Воссоединение» с ОРДЛО – это легитимация российской агрессии, гарантированное расползание конфликта на территорию всей Украины и потеря суверенитета страны.

Тот мир, который обещал на выборах украинским избирателям Зеленский, – это не самоубийственное «воссоединение» с ОРЛДО под диктовку Путина, Чеснокова и Соловьева.

...

#16936 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 22 листопад 2019 - 22:11

Ви переводите питання на вік жінки, скоро дійдемо до: Сама винувата. :kez_11: Тобто, якщо жінці 25 років і у неї є дитина її можна гвалтувати, групою?
Згвалтування є або нема, так же як і судимість - від того, що вона погашена людина не стає не судимою!!!

Мені гидко шукати виправдань для покидьків, ось ще пошукайте обраним чи собі, вивчайте першоджерела, якими люб'язно поділився Портнов:
https://gordonua.com...-jqrohzujaw6uoc
А багато зашкварів тому, що обрали "найвеличніших лідерів світу", маємо те на що і заслужили
PS: Запасаємось попкорном і спостерігаємо, як слуги будуть вирощувати "щурячого короля" в одну діжку раду їх уже помістили...

PPS: Правильно відразу спостережливі люди помітили - своїх депутатів зеленський дістав із ...опи

Як шикарно : трактувати чиїсь слова на своє вподобання ! Де я хоч слово у виправдання написала? Було насильство - винен, але факти навіщо перекручувати?
А то один сказав ,інший перекрутив, ще один додав своє бачення і написав, що це щира правда. А Ви радієте та рукоплескаєте таким "правдоносцям", які сьогодні в одну сторону гавкають, а завтра - в іншу будуть ( бо там же більше заплатять).
Подальших успіхів Вам в цій темі)

Відредаговано Ксаночка, 22 листопад 2019 - 22:17.

#16937 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 22 листопад 2019 - 22:21

Як шикарно : трактувати чиїсь слова на своє вподобання ! Де я хоч слово у виправдання написала? Було насильство - винен, але факти навіщо перекручувати?
А то один сказав ,інший перекрутив, ще один додав своє бачення і написав, що це щира правда. А Ви радієте та рукоплескаєте таким "правдоносцям", які сьогодні в одну сторону гавкають, а завтра - в іншу будуть ( бо там же більше заплатять).
Подальших успіхів Вам в цій темі)

Я радію? Мені стидно і огидно від того яку владу обрав собі мудрий нарід  :blush:

Написала, бо сам факт відсидки за згвалтування у депута це нонсенс. ІМХО

І вам звершень у подальшому вдосконаленні власної правоти і мудрості...  :rgaka:

Відредаговано Kalinna, 23 листопад 2019 - 01:35.

#16938 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 22 листопад 2019 - 23:45

https://www.youtube....h?v=BhuWhgS_HlA

Всем смотреть :)

ЗЫ: кто знает как сделать что бы сразу видео тут было? )

Відредаговано Аделаида, 22 листопад 2019 - 23:46.

#16939 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 23 листопад 2019 - 00:32

https://www.youtube....h?v=BhuWhgS_HlA

Всем смотреть :)

ЗЫ: кто знает как сделать что бы сразу видео тут было? )

Якщо не в мобільній версії - достатньо просто посилання

#16940 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 23 листопад 2019 - 00:37

У меня и была ссылка, и не в мобильной, но не работало... ну и ладно ) Спасибо :) 

• Kalinna це подобається

5 користувачів читають цю тему

0 учасників, 5 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама