Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#16881 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 09:22

Нардепи нової Ради уже "заробили" 3 мільйони компенсації за житло
https://www.pravda.c.../11/18/7232286/

PS: Зробили разом кого?

#16882 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 09:26

Украиной правят четверо: бандит, его адвокат, предатель и дурак — Пионтковский
https://postivka.blo...andity.html?m=1

#16883 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 09:40

Новосад заявила о переизбытке учителей на Украине и анонсировала переквалификацию
https://ukraina.ru/n...1025716554.html

PS: Якщо закрити ВСІ школи вчителі зовсім не потрібні - думаю це буде наступною новацією "міністерки")

#16884 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 09:56

Політолог: Зеленський більше не має права бути головнокомандувачем
https://www.dymka.co...vacypfzfq7g4s5y

#16885 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 20 листопад 2019 - 14:33

Соцстрах приостановил выплаты декретных и больничных до конца года! Денег нет. Точнее исчерпан заложенный лимит на 2019 год, ждём бюджет..

Відредаговано Dobraya Ole4ka, 20 листопад 2019 - 14:36.

#16886 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 20 листопад 2019 - 15:17

Соцстрах приостановил выплаты декретных и больничных до конца года! Денег нет. Точнее исчерпан заложенный лимит на 2019 год, ждём бюджет..

це по області чи по всій Україні?

#16887 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 15:18

це по області чи по всій Україні?

по всей Украине, на сайте соцстраха есть сообщение

#16888 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 16:10

А "знаючі" люди казали: Хуже не буде(

До речі пільг по комунальним також досі очікують - було заявлено, що ДО 18 листопада будуть зарахування

https://www.kmu.gov....ti-pilg-na-zhkp

Відредаговано Kalinna, 20 листопад 2019 - 16:19.

#16889 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 16:32

Уряд спростив процедуру перетину лінії розмежування та порядок переміщення товарів громадянами

#16890 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 20 листопад 2019 - 16:56

До речі пільг по комунальним також досі очікують - було заявлено, що ДО 18 листопада будуть зарахування

ну. до 18.. на початку року заявляли, що зарахування по субсидії (хто оформив з 01,01,19 ) будуть до березня, а фактично отримали аж в кінці травня(((

Так що це, поки що. не затримка.

Мене більше зацікавило інше.... ті хто оформляв субсидію на минулий опалювальний сезон у січні 2019, автоматично отримували суму субсидіїї на відкритий рахунок в Ощадбанку(коли і як то вже інше питання). А за минулий місяць принесли свекрусі готівкою....як пенсію. Чому так? я. наприклад думала, що будуть зарахування на картку. тим більше, що вже рахунок є...нічого не розумію.Може хтось пояснити?

#16891 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 20 листопад 2019 - 17:27

ну. до 18.. на початку року заявляли, що зарахування по субсидії (хто оформив з 01,01,19 ) будуть до березня, а фактично отримали аж в кінці травня(((

Так що це, поки що. не затримка.

Мене більше зацікавило інше.... ті хто оформляв субсидію на минулий опалювальний сезон у січні 2019, автоматично отримували суму субсидіїї на відкритий рахунок в Ощадбанку(коли і як то вже інше питання). А за минулий місяць принесли свекрусі готівкою....як пенсію. Чому так? я. наприклад думала, що будуть зарахування на картку. тим більше, що вже рахунок є...нічого не розумію.Може хтось пояснити?

Я оформила субсидию  в январе 2019г., до мая она была на спец. счет Ощадбанка и они перечисляли сами по выставленным счетам комун. служб. С мая (на период май 2019-апрель 2020) мне автоматом субсидия стала приходить наличкой в Ощадбанке в виде перевода, узнала об этом случайно, когда в конце июля, а денег 0 спросила в соцзащите, а где ж выплаты, они по реестру посмотрели и сказали, так они ж вас ждут наличными. 1,5 недели назад в почт. ящике была бумажка, что за октябрь необходимо получить не в Ощаде, а на Укрпочте и если я желаю, то необходимо перевести ее на карту, принести с банка справку об открытии соц. счета. 

Субсидию получила на почте. Пошла в соцзащиту, у меня есть соц. карта, переведи - обязательно необходимо принести письмо-заявление с банка. Принесла, перевела на карточку.

П.с. с октября по идее всех, у кого нет долгов, должны были перевести на наличку. Пенсионеры получают по ведомости с пенсией. Хотите на карту, необходимо в соцзащиту принести заявление с банка и у них написать прошу перевести выплаты на карту.

#16892 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:05

Я оформила субсидию в январе 2019г., до мая она была на спец. счет Ощадбанка и они перечисляли сами по выставленным счетам комун. служб. С мая (на период май 2019-апрель 2020) мне автоматом субсидия стала приходить наличкой в Ощадбанке в виде перевода, узнала об этом случайно, когда в конце июля, а денег 0 спросила в соцзащите, а где ж выплаты, они по реестру посмотрели и сказали, так они ж вас ждут наличными. 1,5 недели назад в почт. ящике была бумажка, что за октябрь необходимо получить не в Ощаде, а на Укрпочте и если я желаю, то необходимо перевести ее на карту, принести с банка справку об открытии соц. счета.
Субсидию получила на почте. Пошла в соцзащиту, у меня есть соц. карта, переведи - обязательно необходимо принести письмо-заявление с банка. Принесла, перевела на карточку.
П.с. с октября по идее всех, у кого нет долгов, должны были перевести на наличку. Пенсионеры получают по ведомости с пенсией. Хотите на карту, необходимо в соцзащиту принести заявление с банка и у них написать прошу перевести выплаты на карту.

Спасибо)очень внятно объяснили.У нас нет субсидии,то я не особо вникала в этот процесс.
Та мне все равно,как будут платить,просто зачем были эти телодвижения вначале года?только людей запутали,реально вот пенсионеру,проживаащему в забитом селе наездиться туда-сюда для этих переводов и т.д?

#16893 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:08

Спасибо)очень внятно объяснили.У нас нет субсидии,то я не особо вникала в этот процесс.
Та мне все равно,как будут платить,просто зачем были эти телодвижения вначале года?только людей запутали,реально вот пенсионеру,проживаащему в забитом селе наездиться туда-сюда для этих переводов и т.д?

Пенсионеры не ездят за переводом, им приносят с пенсией, вас просто перевели с безналичного на наличку. Переводами получают трудоспособное население)).

• mitera це подобається

#16894 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:26

Пенсионеры не ездят за переводом, им приносят с пенсией, вас просто перевели с безналичного на наличку. Переводами получают трудоспособное население)).

Это понятно,я в общем написала,что без литры вряд ли что то можно понять в их схемах,которые меняются по несколько раз в году

#16895 JKZ

JKZ

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 751 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:27

Я оформила субсидию в январе 2019г., до мая она была на спец. счет Ощадбанка и они перечисляли сами по выставленным счетам комун. служб. С мая (на период май 2019-апрель 2020) мне автоматом субсидия стала приходить наличкой в Ощадбанке в виде перевода, узнала об этом случайно, когда в конце июля, а денег 0 спросила в соцзащите, а где ж выплаты, они по реестру посмотрели и сказали, так они ж вас ждут наличными. 1,5 недели назад в почт. ящике была бумажка, что за октябрь необходимо получить не в Ощаде, а на Укрпочте и если я желаю, то необходимо перевести ее на карту, принести с банка справку об открытии соц. счета.

А тем кто раньше получал субсидию на карту Ощадбанка интересно -надо или нет нести заявление в соцзащиту?

Відредаговано JKZ, 20 листопад 2019 - 18:28.

#16896 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:30

у нас в доме и трудоспособное население получает наличными, уже не один раз на почте просили передать чтобы пришли за субсидией

#16897 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:35

А тем кто раньше получал субсидию на карту Ощадбанка интересно -надо или нет нести заявление в соцзащиту?

Нет, а зачем? Это касается тех, кто получал ее в виде переводов, пенсии наличкой, а теперь хотят перевести на карту.

#16898 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:43

До речі пільг по комунальним також досі очікують - було заявлено, що ДО 18 листопада будуть зарахування

Моя сусідка учора на питання де ж очікувані покращення відповіла: да что же он (Зеленский) один может сделать, если везде на должностях порошенковцы до сих пор.

#16899 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 20 листопад 2019 - 18:57

Моя сусідка учора на питання де ж очікувані покращення відповіла: да что же он (Зеленский) один может сделать, если везде на должностях порошенковцы до сих пор.

моя мама каже те саме(( це жах якийсь. З монобільшістю, будучи президентом, з своїми всюди... Поганому танцору...

#16900 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 20 листопад 2019 - 19:38

"Кошти на рахунках є, але з сьогоднішнього дня ми не маємо права їх перерахувати до внесення змін до річного бюджету"

«Ситуація недопустима, фактично виплати зупинено через бюрократичні причини. Зараз ми ведемо перемовини із Міністерством соціальної політики, яке, як орган державного нагляду за Фондом, може за погодженням із Міністерством фінансів подати проект внесення відповідних змін на затвердження Кабміну. Проект змін напрацьований, сподіваюсь, Міністерство соціальної політики найближчим часом його подасть. Щойно Кабінет Міністрів прийме зміни, виплати буде відновлено», – наголосив Євген Баженков.

«Бюджет Фонду на поточний рік подавався на затвердження Кабміну колишнім керівництвом Міністерства соціальної політики і був штучно занижений по видаткам. Кошти на лікарняні і декретні було закладено на рівні 2018 року, без врахування зростання середньої заробітної плати. Разом із зниженням у попередні періоди загалом на 5,1% частки ЄСВ, яка спрямовується до бюджету Фонду, це призвело до затримок із виплатою матеріального забезпечення та, на сьогодні, вимушеної повної зупинки виплат за цим напрямом», – говорить Євген Баженков.

http://www.fssu.gov..../article/966633

Внесут изменения в бюджет этого года и возобновят выплаты.
Это не первые задержки оплаты больничных за последние года.

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама