Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 03 листопад 2019 - 20:07
я поняла, девочки) идеальный вариант этой темы - ссылки от вас на то, как все плохо и неправильно делает Президент.
стоит кому-то одному что-то начинать писать в защиту, начинается со всех сторон гав-гав)
обменивайтесь ссылками, у вас это хорошо получается.
больше не мешаю
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 03 листопад 2019 - 20:09
я поняла, девочки) идеальный вариант этой темы - ссылки от вас на то, как все плохо и неправильно делает Президент.
стоит кому-то одному что-то начинать писать в защиту, начинается со всех сторон гав-гав)
больше не мешаю
Просто хотілось конструктиву, а не я оптиміст і вірю, очікую найкращого. Для цього повинно бути хоч якесь підгрунтя... ІМХО
Опубліковано 03 листопад 2019 - 21:24
больше не мешаю
Ты можешь хоть сто раз называть нас собаками, но это никак не исправит того, что тебе нечего ответить на конкретные вопросы)
Я честно пыталась увидеть в твоих сообщениях хоть каплю оптимизма, но увы, нельзя увидеть то, чего нет
Опубліковано 03 листопад 2019 - 21:41
неправильно делает Президент.
Задумалась, що от не дарма в новому українському правописі Президент замінили на президент. І якраз в кінці травня цей проект правопису схвалили. Співпадіння.)
Kalinna
-
-
Опубліковано 03 листопад 2019 - 21:47
больше не мешаю
Що заважає апеллювати посиланнями на здобутки і досягнення нової влади? Якщо таких нема навіщо їх захищати? Використання великої літери свідчить про повагу - чим пре її заслужив?
Опубліковано 03 листопад 2019 - 22:02
Що заважає апеллювати посиланнями на здобутки і досягнення нової влади? Якщо таких нема навіщо їх захищати? Використання великої літери свідчить про повагу - чим пре її заслужив?
а який в цьому сенс? от я пишу про свою позицію щодо розведення військ. натомість отримую купу посилань, як це погано.
але ті посилання (приїзд службовця російського, прибирання блокпосту) не змінюють того факту, що без розведення не буде зустрічі з Путіним, а без зустрічі не буде навіть натяку на встановлення миру. і от ми обмінялись (я думку, Майя посилання). далі що? змінилась моя чи її думка? абсолютно ні. то який сенс мені вишукувати посилання? щоб переконати вас у чомусь? мені це не потрібно. саме тому я не розумію, навіщо ви, Інно, регулярно публікуєте тут посилання на негатив. адже ті, хто слідкує за подіями, бачить цю інфо на сайтах з новинами. а ті, хто не слідкує, навряд чи ходить за вашими посиланнями. то кого і в чому ви намагаєтесь переконати? а головне - навіщо? країна обрала президента (зауважте, пишу з маленької після зауваження про нові норми, бо пропустила ці зміни), змінювати його зараз шляхом Майдану (сподіваюсь, хоч це слово з великої?) - смерть для України. то навіщо посилання?
Kalinna
-
-
Опубліковано 03 листопад 2019 - 22:11
а який в цьому сенс? от я пишу про свою позицію щодо розведення військ. натомість отримую купу посилань, як це погано.
але ті посилання (приїзд службовця російського, прибирання блокпосту) не змінюють того факту, що без розведення не буде зустрічі з Путіним, а без зустрічі не буде навіть натяку на встановлення миру. і от ми обмінялись (я думку, Майя посилання). далі що? змінилась моя чи її думка? абсолютно ні. то який сенс мені вишукувати посилання? щоб переконати вас у чомусь? мені це не потрібно. саме тому я не розумію, навіщо ви, Інно, регулярно публікуєте тут посилання на негатив. адже ті, хто слідкує за подіями, бачить цю інфо на сайтах з новинами. а ті, хто не слідкує, навряд чи ходить за вашими посиланнями. то кого і в чому ви намагаєтесь переконати? а головне - навіщо? країна обрала президента (зауважте, пишу з маленької після зауваження про нові норми, бо пропустила ці зміни), змінювати його зараз шляхом Майдану (сподіваюсь, хоч це слово з великої?) - смерть для України. то навіщо посилання?
У очільника, якого обрав нарід є нутрішній стержень для зустрічі з путіним?
PS: Посилання публікувала, сподіваючись, на здоровий глузд і в очікуванні - люди усвідомлять, що саме зробили і засвоять висновки на майбутнє, але зрозуміла марність цих сподівань - лише спостерігаю за подіями.
Відредаговано Kalinna, 03 листопад 2019 - 22:17.
Опубліковано 03 листопад 2019 - 22:16
У очільника, якого обрав нарід є стержень для зустрічі з путіним?
PS: Посилання публікувала, сподіваючись, що люди усвідомлять, що саме зробили і зроблять висновки, але зрозуміла марність цих сподівань.
зробимо висновки пізніше, історія не любить поспішних висновків.
а щодо зустрічі - от як відбудеться, тоді побачимо, чи є стержень, я ж не можу за нього говорити.
наразі я бачу, що він цієї зустрічі прагне і закінчити війну також прагне. по суті, це основне, що він обіцяв у своїй передвиборчій програмі.
Опубліковано 03 листопад 2019 - 22:24
Я вообще не хочу комментировать возможную встречу одного с другим, а особенно то хочет Зе этого или нет, потому как его желания не играют вообще никакой роли, он ничего сам не решает, а делает только то что ему скажут.
Страшнее то, что даже если он сейчас уйдет сам или его уйдут - быстро вернуть назад те немногие достижения, которые он испортил не удастся
Нужен будет новый президент, и нарид на волне новой истерии выберет очередного клоуна, либо из компании СН, а то ещё хуже из ОПЗЖ какого-нибудь
Короче у меня нет благоприятных прогнозов. Мы начали движение по наклонной и ещё не один год оно будет продолжаться((
Опубліковано 03 листопад 2019 - 22:39
Восемь миллиардов в украинский бюджет заплатили в прошлом году. А, так ничего интересного листайте дальше...
Опубліковано 04 листопад 2019 - 23:28
Странно, "припорошенные" обвиняют Зе в том, что он стоит на службе олигархата. И в тоже время сами рвут глотки за такого же олигарха.... Раздвоение личности ? Или это разделение на "хороших" и "плохих" олигархов ? В стиле известной фразы, приписываемой Рузвельту: "Сомоса конечно сукин сын, но это наш сукин сын" ?
Відредаговано Веселый папа, 04 листопад 2019 - 23:28.
Опубліковано 05 листопад 2019 - 02:13
Лера, я ссылки не размещаю, просто тихо нервничаю)), не обязательно смотреть ссылки, хорошо в них чье-то субъективное мнение, можно посмотреть выступления президента прямые - что он несёт обычно. Тебе нравится? Что говорит и что делает президент?
Золотое. Тут и ссылки не нужны. Я просто не могу описать всю гамму своих чувств от увиденного - ужас, гнев, страх, стыд. Лично я вижу только глупого, трусливого хама без какого-то вообще чувства патриотизма и национального самосознания. Люди пять лет воюют, а они для него никто - разве это не видно?! А этот фильм снятый ТСН о визите в Золотое? Просто ведро подставляй - противно! Мне он напоминает мясорубку, берешь за ручку и закатываешь в головы людей нужное мнение.
Kalinna
-
-
Опубліковано 05 листопад 2019 - 11:08
Странно, "припорошенные" обвиняют Зе в том, что он стоит на службе олигархата. И в тоже время сами рвут глотки за такого же олигарха.... Раздвоение личности ?
Или это разделение на "хороших" и "плохих" олигархов ? В стиле известной фразы, приписываемой Рузвельту: "Сомоса конечно сукин сын, но это наш сукин сын" ?
Ви обрали, сподіваючись на боротьбу з олігархізацією, а тепер все Ок?
PS: З англійською судовою системою все в порядку, розібрались? ;-) Коментарі людини, що не розуміє зміст прочитаного тексту дуже цінні.ІМХО
Опубліковано 05 листопад 2019 - 11:18
Тебе нравится? Что говорит и что делает президент?
Золотое. Тут и ссылки не нужны.
Про Золотое я уже писала раньше. Понятно, что такой диалог мне тоже не нравится. Мне в принципе не очень нравится, что он переходит на "ты" в разговоре с людьми. Наташ, я же не идеализирую его. И уверенна, что никто из форумчанок, с которыми у меня совпадает позиция, тоже не идеализирует.
Опубліковано 05 листопад 2019 - 11:36
больше не мешаю
del Просто поддержу.
Відредаговано decorior, 05 листопад 2019 - 11:42.
Опубліковано 05 листопад 2019 - 11:40
Лера, я ссылки не размещаю, просто тихо нервничаю)), не обязательно смотреть ссылки, хорошо в них чье-то субъективное мнение, можно посмотреть выступления президента прямые - что он несёт обычно. Тебе нравится? Что говорит и что делает президент?
Очень красиво говорил но некрасиво делал предыдущий. Перед ним немного делал хорошо и много плохо еще один, и толком не говорил. Пчеловод ничего не делал и много красиво говорил.
Вопрос не в том кто что делает и говорит. А в том что только у одной категории "избранных" то 25% то 17, а теперь уже наверное 3-5% подгорает постоянно а иногда и пена идёт. Они больше всех шумят и прям аж душок идет. Не могут они молчать в тряпочку, расшатывают все что им не нравится. Я б топил, но по закону нельзя. Поидее вымрут. Простите, почитал тему - накипело )
Опубліковано 05 листопад 2019 - 11:58
Поидее вымрут.
так от в чому таємний план обрання Зе! Нарешті зрозуміло) але по законам природи менш розвинені форми життя вимруть перші)
Опубліковано 05 листопад 2019 - 12:05
так от в чому таємний план обрання Зе! Нарешті зрозуміло) але по законам природи менш розвинені форми життя вимруть перші)
Не исключено, что "менш розвиненими формами життя" окажется кто-то из избирателей Порошенко)
Опубліковано 05 листопад 2019 - 12:14
https://timeze2019.blogspot.com
Як на мене, цікаве чтіво) Це для тих, хто не боїться переходити за посиланнями, і не для тих для кого відміна шкільної форми є основним із досягнень діючого)
Опубліковано 05 листопад 2019 - 12:47
Не исключено, что "менш розвиненими формами життя" окажется кто-то из избирателей Порошенко)
принаймі виборці Порошенко не бажають когось топити чи комусь виздихати з опонентів) ну то так, дрібниці, хіба то розвиток особистості.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|