https://mama.pl.ua/u...0423_0002_2.png
Відредаговано Belyanochka, 23 квітень 2019 - 14:26.
![]() Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18834 відповідей у цій темі
Опубліковано 23 квітень 2019 - 14:24
Дуже сподобалося ( ФБ)
![]() https://mama.pl.ua/u...0423_0002_2.png Відредаговано Belyanochka, 23 квітень 2019 - 14:26.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 15:03
Ще не бачила ні одного кандидата, який би йшов в Президенти і нічого не обіцяв.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 15:13
А мне кажется, вам просто не нравится чувствовать себя лохами, которых кандидат наломал даже не через 5 лет, а буквально через 2 дня
Нет, у нас все было неплохо сейчас, мы не хотим ждать 5 лет пока он научится, наиграется, а потом такой "ну я вам ниче не обещал, и вообще шел на один срок, так что всего хорошего, денег нет но вы держитесь".
Опубліковано 23 квітень 2019 - 15:31 Вибачте, але дурницю написали
Опубліковано 23 квітень 2019 - 16:12
У нас - українців - немає поваги до самих себе! Ми зневажаємо свою історію, свою мову і свою державу! 75% знедолених вибрали собі лідером людину, яка багато років висміювала свою країну, знецінювала Майдан і навіть говорити українською не в змозі. Це рівень нашої нації. Аплодувати грі пісюном на піаніно, ржати з того , як хтось стрибає голий на сцені. То і маємо тепер преЗедента з народу. Найкраще, що він взагалі може зробити- це не лізти туди, де нічого не розуміє і займатись єдиним, що вміє- торгувати *балом на камеру. А поки у нас не буде національної самосвідомості, поки усім в голови не зайде, що починати треба з себе, жоден президент життя нашого не змінить.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:14
Инаугурация почти через месяц? Полномочия? Нет, не слышали! Обещал, значит должен был уже выполнить. В перерыве между 1 и 2 туром. Ишь ты, ждать мы ещё должны! Не то, что Порошенко - кремень! Мужик сказал - мужик сделал! Правда не хватило времени, но то совсем чуть-чуть. Вот за следующие пять лет точно бы успел. А потом ещё одну каденцию, чтобы закрепить успехи, чтоб наверняка. )))))) Даша, ты сделала мой вечер. А что уже Зеленский не сделал?
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:20
Та до чого тут час? Ви чули заяву команди нового Президента? «Це не в компетеції президента». Тобто, цього не буде ні через 100 днів, ні через 5 років! Все крапка.
Світлана, Даша - аплодую стоячи!
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:21 Вибачаюсь, "цього" - це чого саме? І чи було "це" в компетенціі Порошенко?
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:28 Це зниження тарифів - і не треба,зараз говорити, що голосували не за це - почитайте перші коментарі як тут, так і соц.сітях. Тобто, як Порошенко-гад, підвищив тарифи і долар, а красавчег- Зеленський знизити не може - бо не його компетенція.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:30 Поки що я читала від команди Зеленського, що це не його компетенція (що є цілком правдою), але вони збираються підіймати це питання перед урядом (призначеним Порошенко, нагадаю). Що з цього вийде - покаже час. Але це точно не 2 дні, тому ці закиди абсолютно безпідставні і смішні
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:34
Успіхів! Вибачуст, якщо це станеться)
Здається, навіть кіношний Голобородько не зміг цього зробити.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:40 Це було головною умовою подальшої спвіпраці з МВФ - якщо тарифи знизять, видатки на розвиток давати припинять, а борги віддавати прийдеться у будь-якому разі(
Опубліковано 23 квітень 2019 - 19:52 А ви читали якісь офіційні вимоги? Бо я особисто чула про них лише від влади
Опубліковано 23 квітень 2019 - 20:15 А дайте посилання, будь ласка
Опубліковано 23 квітень 2019 - 20:18 А ось як можна представити ввічливість і дипломатичний етикет - Такого ніхто не очікував! Зеленський за дві години зробив більше ніж Порошенко за 5 років PS: Нагадаю для тих у кого не дуже гарна пам'ять, Януковича також вітали, як і будь-якого з президентів до і після
Пошукаю - якщо зберегла дам, бо раніше я не так ретельно занотовувала всі події, а це було років зо 2-3 тому, якщо не помиляюсь) Відредаговано Kalinna, 23 квітень 2019 - 20:20.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 20:37
Тем, кто хочет окончательно всё понять и оставить всякие сомнения в происходящем, советую зайти в инстаграм на страницу Зеленского и почитать комментарии (для сильных духом). Это дно дна(((.
Опубліковано 23 квітень 2019 - 20:50 5 ВЕЩЕЙ, ЗА КОТОРЫЕ МЫ ВСЕ ДОЛЖНЫ ПОБЛАГОДАРИТЬ ПРЕЗИДЕНТА ПОРОШЕНКО Господин Президент! Мы с вами не знакомы и никогда не встречались. Я никогда не состоял в Вашей политической силе (равно как и в любой другой) и пять лет пока вы были Президентом нашей страны я занимался экономическими исследованиями. Мои оценки и анализ Вашей экономической политики не всегда были благоприятны. Но сегодня я посчитал своим долгом чести написать Вам искреннее письмо благодарности, как гражданин Моей Страны уходящему с поста Президенту. 1.Первое, за что я хотел бы поблагодарить Вас, Господин Президент, за то, что вы заключили эти неоднозначные "минские соглашения"! И нам и русские было очевидно, что конституцию мы под автономию ЛДНР не поменяем, а они нормально выборы там не дадут провести. 2. Второе, за что я хотел бы поблагодарить Вас -- это упреждение четырех вооруженных переворотов на протяжении Вашего Президентства. 3. Спасибо Вам, Петр Алексеевич, что имели мужество сохранить в моей стране ПОЛИТИЧЕСКУЮ ТРАДИЦИЮ НЕ ПРЕСЛЕДОВАНИЯ БИЗНЕСА ФИНАНСИРУЮЩЕГО ОППОЗИЦИЮ И СМИ. 4. Спасибо Вам за те реформы в экономической и налоговой политике, что вы сделали, но еще больше я вас благодарю как экономист, за те реформы, что вы НЕ СДЕЛАЛИ! 5. И последний пункт: спасибо, что мирно передали Власть. Вернее, возобновили в нашей стране политическую традицию мирной передачи власти. Мы все знаем, что у вас был и не один шанс поступить иначе. Спасибо Вам за то, что вы и в этом показали свое благородство и передали власть именно так, как вы это сделали! Я пишу это письмо как открытое, и знаю, что многие будут критиковать меня за то, что оно не содержит объективной критики в Ваш адрес. Михаил Кухар Экономист. Руководитель Ukraine Economic Outlook
Опубліковано 23 квітень 2019 - 23:53 ❗Тим, хто вважає, що в Україні 25% національно-свідомих та думаючих людей: Тому не говоріть, що вас 25% і те, що тільки ви національно свідомі і любите Україну❗❗❗
Питання в тому, чи є в українців мудрість зусиллями будувати сильну й незалежну Україну ❓ І я завжди кажу - НІ❗ проросійським силам в Україні❗ Але держава повинна будуватися виключно на рівних, правових засадах❗❗❗ 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |