Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#12521 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2019 - 16:05

Если вы переезжаете, о каком голосовании идет речь?

ну надо ж напоследок и остальным жизнь испортить

#12522 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 12 січень 2019 - 16:18

А я нікуди не збираюсь... І буду за З..... І подивимось, испортит жизнь или наладить. Як сказав один із політологів, що в нашій країні за кимось хтось стоїть. І не рахую що Коломойський це найгірший варіант. Скільки б гівна на нього не лили, але він не допустив Дніпропетровської незалежної республіки. І якби Ахметов став на чолі Донецької, то також не було б такого (А так він через різні схеми і досі заробляє)

#12523 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 січень 2019 - 20:17

Два голоса большой роли не сыграют)

#12524 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 січень 2019 - 20:24

Откровенно говоря я сначала восприняла про Зеленского как шутку.

Не зря есть правило не разговаривать с клиентами/партнёрами о политике и о Виннике с женщинами-клиентками, кабы чего не вышло).

Недавно обратила внимание на одного человека, который за неделю своей работы берет сумму = 20-ти минимальным зарплатам. Думала, думала, слушала отзывы, результаты других клиентов... Захожу недавно в соцсеть, а человек на полном серьёзе агитирует за Зеленского. Для меня вопрос сотрудничества закрыт. И не потому, что я специально искала, к чему придраться)

#12525 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2019 - 20:29

о Виннике с женщинами-клиентками, кабы чего не вышло).

а почему нельзя о Виннике?

Ну,нравится какой то артист или не нравится человеку? это его дело..

у меня,например,уже давно никто не вызывает никаких сильных эмоций))это,наверное,тоже плохо) 

#12526 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 12 січень 2019 - 20:42

а почему нельзя о Виннике?

Никогда не знаешь чего ожидать от его фанатов...))
  • Marusja це подобається

#12527 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2019 - 20:45

Никогда не знаешь чего ожидать от его фанатов...))

О, там бы "волчицы" сделали рейтинг и 100% явку на выборы. :)

Відредаговано Зеленоглазка, 12 січень 2019 - 20:46.

#12528 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2019 - 21:22

Недавно обратила внимание на одного человека, который за неделю своей работы берет сумму = 20-ти минимальным зарплатам. Думала, думала, слушала отзывы, результаты других клиентов... Захожу недавно в соцсеть, а человек на полном серьёзе агитирует за Зеленского. Для меня вопрос сотрудничества закрыт. И не потому, что я специально искала, к чему придраться)

да, я тоже здорово проредила списки тех, кого здравомыслящими) 

#12529 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2019 - 21:29

Павло Бондаренко:
Тут один "типовий" в коменті поцікавився, що за 5 років зробив Порошенко "для простих людей". І щось там про "геноцид". Мене це капітально розізлило. Відповідаю цьому панові й подібних йому.

Ви пишете це, сидячи в теплі, в затишку, ситі й цілі. І з хати не боїтеся вийти. Бо по вулицях вашого міста не шляються п`яні "русскомірці" в плямистих штанях. Я в Луганську на них надивився; там в окупації залишилимся мої родичі - повірте, ви навіть не уявляєте, що це таке.

Ви знаєте, скільки людей там просто зникло? Чоловіки разом зі своїми машинами. Красиві молоді дівчата. Жінки, які були дурні одягти, виходячи з дому, золото. 
Там з відчаю й голоду вішаютьсмя пенсіонери, які у 2014 році кричали "Путінприйди".

Ви не замислювалися, від чого саме вас врятували. Не лише Порошенко - усі ті, хто воював и воює зараз там - поки ви тут. Вас врятували солдати "тридцятки", які гинули під Дебальцево, поки Порошенко бився за вашу і нашу свободу в Мінську. Вас врятували добровольці "Айдару", які в атаки ходили в самих майках під кулі професіійних росіських снайперів.
Вас врятували волонтери, які годували ті жалюгідні залишки армії, яку нам залишили "великі полководці" минулих років.
А де ви були в цей момент? Чому готелі Польщі, Росії, Білорусі та Угорщини були забиті здоровими молодими чоловіками з України?

Ми зараз без 7% територрії та 20% промисловості живемо. Вас це не хвилює?

Держава зараз має мільйон - давайте називати речі своїми іменами - біженців. Вам про це відомо? Ви хоч уявляєте, в які кошти влітає навіть та невелика допомога цим людям?
Але вас по ходу лише власне черево цікавить. Ви про "геноцид" торочите - зразу можу сказати, за кого ви голосуватимете. І можу сказати, за кого проголосують солдати та бійці добробатів.

Запам`ятайте цей пост, "прості люди" - не дай Бог вам на власній шкурі випробувати, що таке геноцид. Справжній, без "лапок". Який пережила моя баба Паша у 33-му, коли прислані з Москви комісари до зернини все вигребли й навіть борщ готовий на землю вилили.
Ви ще смаленого вовка не бачили, "зубожілі".

#12530 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2019 - 22:03

И за кого же проголосуют солдаты, Майя? Как ты считаешь? Исходя из этого поста, который ты сюда скопировала, они должны за Порошенко голосовать?

#12531 Веселый папа

Веселый папа

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 566 повідомлення

Опубліковано 12 січень 2019 - 22:33

Вообще то иметь фирму или счета в офшорной зоне это не преступление, это легальный способ аккумулировать прибыль, н

Увы, это правонарушение. Гражданин Украины НЕ имеет права открывать счет за рубежом. И за незаконное сие действие полагается до 4 лет "санатория"!

Открытие счета возможно лишь на основании ИНДИВИДУАЛЬНОЙ лицензии НБУ. И, как мы понимаем, при обращении в НБУ гражданин должен указать уважительную причину открытия такого счета. "Чтобы не платить налог в Украине" - вряд ли "уважительная" причина.

Так что, открывая счет в офшоре человек не просто шкурник, он совершает уголовно наказуемое деяние ! Ведь лицензию то но вряд ли получал. А если получал - то, как говаривал известный киногерой : "имеем создание преступного сообщества, в простонародье именуемого бандой"... :)

#12532 StarRain

StarRain

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 33 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 12 січень 2019 - 22:50

Ну вот станет Зеленский президентом про него тоже в квартале также будут шутить?
А вообще меня почему -то всегда напрягало что иногда в квартале их заносит насчёт президента,да может он не один из лучших но всё-таки ...

#12533 Зеленоглазка

Зеленоглазка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 420 повідомлення
  • Ім'я:Счастливая мама

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2019 - 23:41

А как Вам новость, что Садовой и Вакарчук могут объединить свои силы на выборах?
  • svexa це подобається

#12534 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 13 січень 2019 - 00:25

А как Вам новость, что Садовой и Вакарчук могут объединить свои силы на выборах?

это ж на парламентских. А у Вакарчука вообще есть партия? Или он просто фейсом к команде Садового присоединится?

Відредаговано Alice_88, 13 січень 2019 - 00:25.

#12535 @ленушк@

@ленушк@

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 130 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Опубліковано 13 січень 2019 - 00:36

Я честно хотела бы проголосовать за Порошенко, но они не дают: Медведчук, Ахметов, Фирташ, Труханов, Фукс, Допа-Гепа, Гонтарева, Южанина, Розенблат, Нарик, бриллиантовые прокуроры, все наши недолюстрированные судьи... уверенно держат меня за руку и не дают)) :4esslovo:

В моем окружении нету вообще никого, кто  будет за него голосовать. Предпочтения разные от Тимошенко до "еще не знаю за кого". Но абсолютное первенство в номинации антирейтинг у Петралексеича. По моему скромному мнению у Порошенко два жирных минуса:

- абсолютное нежелание бороться с коррупцией;

- саботаж реформ.

Поверьте я искренне безгранично удивлена, что его кто-то поддерживает. Сразу прошу прощения, не хочу никого обидеть, но на мой взгляд это либо очень наивные люди, которые не видят того трындеца, что в стране творится, либо те, кто в доле с нынешней властью.

#12536 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 13 січень 2019 - 00:45

thumb_pre_1547333074__49509435_304067516
  • mitera це подобається

#12537 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 13 січень 2019 - 02:14

Да прям таки - как можно испортить то, что уже давно испорчено?   

И еще -  злословить не стоит, я вроде написала - не для обсуждения!  - так что уважайте чужое мнение, даже если оно не совпадает с Вашим. 

Если вы переезжаете, о каком голосовании идет речь?

Я переезжаю не завтра, и потом- здесь остаются родители и старшая дочь, и мне не все равно  - как они будут жить здесь.

Відредаговано Ксаночка, 13 січень 2019 - 02:17.

#12538 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2019 - 08:09

Увы, это правонарушение. Гражданин Украины НЕ имеет права открывать счет за рубежом. И за незаконное сие действие полагается до 4 лет "санатория"!

Открытие счета возможно лишь на основании ИНДИВИДУАЛЬНОЙ лицензии НБУ. И, как мы понимаем, при обращении в НБУ гражданин должен указать уважительную причину открытия такого счета. "Чтобы не платить налог в Украине" - вряд ли "уважительная" причина.

Так что, открывая счет в офшоре человек не просто шкурник, он совершает уголовно наказуемое деяние

Увы, это спорный момент. Но, не имею цель здесь доказывать.

Кодекс( ПКУ) очень интересная книга и выпускается каждый год)

Відредаговано Dobraya Ole4ka, 13 січень 2019 - 08:10.

#12539 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 13 січень 2019 - 10:39

Май!!! Не Мені ти розповідай хто забезпечив армію. Двоюрідним братам збирали всіма родичами. Колегам і цехом і підприємство виділяло кошти. З мене і досі враховують на армію(як підрахувати за 5 років навіть кошти тільки нашого підприємства, то армія повинна бути Ого.. Го..) Що заважало Порошенку Хоть щось зробити для України??! А...... Це мабуть всі заважали (хоч і в парламенті більшість, і ключові міністри ним же назначені)

Відредаговано svexa, 13 січень 2019 - 10:40.

#12540 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 січень 2019 - 11:00

И за кого же проголосуют солдаты, Майя? Как ты считаешь? Исходя из этого поста, который ты сюда скопировала, они должны за Порошенко голосовать?

90% всех моих знакомых, который воевали или сейчас воюют ( а у меня их оооочень много, так сложилось) будут голосовать за Порошенко

это для меня главный показатель. ведь им оттуда гораздо виднее, что сделал Президент для армии

Май!!! Не Мені ти розповідай хто забезпечив армію. Двоюрідним братам збирали всіма родичами. Колегам і цехом і підприємство виділяло кошти. З мене і досі враховують на армію(як підрахувати за 5 років навіть кошти тільки нашого підприємства, то армія повинна бути Ого.. Го..) Що заважало Порошенку Хоть щось зробити для України??! А...... Це мабуть всі заважали (хоч і в парламенті більшість, і ключові міністри ним же назначені)

я почти все по этому поводу сказала в ответе выше

и, думаю, именно мне тебе рассказывать про армию) потому что ...а потому. люди, которые знают меня хорошо, знают почему

и последнее: естественно волонтеры помогали и будут помогать армии, потому что на момент начала войны ее не существовало, как таковой благодаря папередникам, теперь же мы входим в десятку лучших, за 5 лет достичь такое не каждый сможет

и я бы советовала для общего развития посмотреть официальные данные сколько личных средств выделил Президент на армию, а сколько Йуля и Зе. Тоже отличный индикатор.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама