Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Ириша
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 01 лютий 2015 - 16:58
Да, ладно, Майя, не надо ерничать!
Действительно уже все это надоело! Хочется мира! Спокойствия и стабильности!
Людей жалко! Погибающих людей! Детей, стариков!
А мы все нагнетаем! Все призываем !
Почитала тему про воинов АТО. Это же ужас! И позор стране! За голодных, раздетых солдат, живущих в палатках. И если б не волонтеры, простые люди, поклон им низкий, что было бы с нашей армией вообще?
А богатые как жировали, так и жируют. Светская жизнь, тусовки. Фу!
Опубліковано 01 лютий 2015 - 17:05
Да, ладно, Майя, не надо ерничать! Действительно уже все это надоело! Хочется мира! Спокойствия и стабильности! Людей жалко! Погибающих людей! Детей, стариков!
ок, как скажешь
буду сидеть, жалеть и ждать мира
а вдруг повезет?
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 01 лютий 2015 - 17:09
ок, как скажешь
буду сидеть, жалеть и ждать мира
а вдруг повезет?
А какие ваши предложения?
Опубліковано 01 лютий 2015 - 17:13
А какие ваши предложения?
в этой теме неоднократно их высказывала
и не только в этой
Опубліковано 01 лютий 2015 - 22:09
Такое вот мнение для тех, кого радовал выход Роисси из ПАСЭ...
http://www.pravda.co.../01/29/7056762/
Опубліковано 01 лютий 2015 - 22:18
Військовий квиток...і що? Іти віддавати життя за інтереси Америки чи Росії?
yulichkal
-
Місто:Полтава, Сады 3
-
Ім'я:yulichka
Опубліковано 02 лютий 2015 - 14:02
С приходом февраля в Украине вступили в силу несколько новых законов, сообщает "КП в Украине".
Премия за подбитый танк
На заседании Кабмина было принято решение о выплате премиальных за уничтожение техники противника в зоне АТО. Уничтоженный автомобиль стоит 12 тысяч гривен, танк - 48 тысяч, система залпового огня - 60 тысяч, самолет - 121 тысячу.
Работодатели будут отправлять сотрудников в зону АТО
Все работодатели должны будут беспрекословно отправлять в зону боевых действий мобилизованных сотрудников. За ними будет сохраняться не только рабочее место - они будут числиться в отпуске и смогут вернуться за свой стол в течение семи дней после ротации.
PS : если будет кому возвращаться...
Відредаговано yulichkal, 02 лютий 2015 - 14:02.
Montie
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 02 лютий 2015 - 14:07
С приходом февраля в Украине вступили в силу несколько новых законов, сообщает "КП в Украине".
Премия за подбитый танк На заседании Кабмина было принято решение о выплате премиальных за уничтожение техники противника в зоне АТО. Уничтоженный автомобиль стоит 12 тысяч гривен, танк - 48 тысяч, система залпового огня - 60 тысяч, самолет - 121 тысячу.
Работодатели будут отправлять сотрудников в зону АТО
Все работодатели должны будут беспрекословно отправлять в зону боевых действий мобилизованных сотрудников. За ними будет сохраняться не только рабочее место - они будут числиться в отпуске и смогут вернуться за свой стол в течение семи дней после ротации.
PS : если будет кому возвращаться...
что-то мне подсказывает, что деньги быстро спишутся со счетов, а вот дойдут-ли до непосредственно сбивших эту технику людей - вопрос...(и как они это все считать будут, а деньги где возьмут?)
Опубліковано 02 лютий 2015 - 14:17
что-то мне подсказывает, что деньги быстро спишутся со счетов, а вот дойдут-ли до непосредственно сбивших эту технику людей - вопрос...(и как они это все считать будут, а деньги где возьмут?)
Появится у нас куча генералов и прочих чинов, которые "лично" сбивают танки, возможно и по несколько в день, возможно в разных концах региона ( кого интересуют эти формальности))
yulichkal
-
-
Опубліковано 02 лютий 2015 - 18:24
#Генштаб обмежить право військовозобов'язаних їздити навіть по країні.
У Генштабі заявили, що військовозобов'язані мають мати довідку з військкомату не лише для виїзду за кордон, а й для виїзду за межі адміністративних районів.
Про це заявив перший заступник начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генштабу Володимир #Талалай.
"Чинним законодавством в умовах, коли в державі оголошена мобілізація, військовозобов'язані не мають права залишати місце проживання без дозволу відповідного районного військового комісара. Тому питання оформлення такого дозволу оформляється у формі відповідної довідки", - сказав він.
Більше того, зазначив генерал, таку ж довідку військовозобов'язані повинні мати навіть при поїздках в межах України.
"Військовозобов'язаний, який в умовах, коли в державі проводиться мобілізація, має намір покинути місце проживання і виїхати за межі адміністративного району, він повинен про це повідомити районного військового комісара і отримати дозвіл... Це не обов'язково виїзд за межі державного кордону. Навіть переміщуючись по території держави", - заявив Талалай.
Довідку з військкомату потрібно мати і при тимчасовому переміщенні за межі адмінрайонів.
"Тому, що він (військовозобов'язаний - ред.) може бути необхідний для комплектування військ. Якщо у ньому немає потреби, йому видаються довідку і він з цією довідку переміщується", - заявив представник Генштабу.
Водночас, генерал уточнив, що таку довідку не потрібно отримувати, якщо військовозобов'язаний виїжджає за межі свого адмінрайону "на день-два".
За його словами, мінімальні терміни для виїзду поки остаточно не визначені, і це, та інші питання, будуть врегульовані найближчим часом на виконання указу Президента України № 40/2015.
Найчастіше, зазначив Володимир Талалай, потреба у цій довідці стосується випадків, коли військовозобов'язаний має намір виїхати за межі держави під час мобілізації.
"Це має бути довідка установленої форми у військовому комісаріаті, де визначено що громадяни такий-то перебуває на обліку і має дозвіл на виїзд", - додав він.
slm
-
Місто:Полтава, пл.Зыгина
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 03 лютий 2015 - 01:10
Видео очень тяжелое и присутствуют кровавые моменты, поэтому впечатлительным ОДНОЗНАЧНО НЕ СМОТРЕТЬ. А вообще посмотреть рекомендую. Я лично после него задумалась в очередной раз, нафиг нам тот Донбас, и сколько еще прольётся крови...они просто так не сдадутся. Страшно ((
http://ok.ru/video/63308840277322-1
svetlana
-
-
Ім'я:Svetlana
Опубліковано 03 лютий 2015 - 08:22
Видео очень тяжелое и присутствуют кровавые моменты, поэтому впечатлительным ОДНОЗНАЧНО НЕ СМОТРЕТЬ. А вообще посмотреть рекомендую. Я лично после него задумалась в очередной раз, нафиг нам тот Донбас, и сколько еще прольётся крови...они просто так не сдадутся. Страшно ((
http://ok.ru/video/63308840277322-1
Да,девочки слабонервным не смотреть.Моя нервная система такого не выдерживает,наревелась...Действительно страшно
Опубліковано 03 лютий 2015 - 08:55
да, нам смотреть страшно, а люди в этом живут...
Опубліковано 03 лютий 2015 - 10:18
Какова судьба этого пленного? Его и в новостях показывали, урывки из того же видео. Очень страшно смотреть на это, очень тяжело переживать все это. Господи, ну когда это все закончится?
Опубліковано 03 лютий 2015 - 12:57
Опубліковано 04 лютий 2015 - 09:52
подборка опровержений рос. новостей http://dyvys.info/po...ajini-foto.html - для отправки всем рус. родственникам.
Відредаговано lidlekcc, 04 лютий 2015 - 13:08.
Опубліковано 04 лютий 2015 - 18:43
вот он - герой новоросии.
yulichkal
-
-
Опубліковано 04 лютий 2015 - 22:17
подборка опровержений рос. новостей http://dyvys.info/po...ajini-foto.html - для отправки всем рус. родственникам.
Даже это не зомби не действует. Руки опускаются((
Лавина
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 05 лютий 2015 - 14:04
Цікаво, що вони там їдять, п’ють, що до такого ідіотизму доходять?
Рада дозволила командирам застосовувати зброю проти підлеглих за непокору в бою
Депутати ухвалили закон про посилення відповідальності військовослужбовців у особливий період.
260 депутатів підтримали у другому читанні та в цілому закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності військовослужбовців, надання командирам додаткових прав та покладання обов'язків у особливий період».
Серед іншого у тексті закону йдеться: «У бойовій обстановці командир (начальник) може застосувати зброю чи віддати підлеглим наказ про її застосування, якщо в інший спосіб неможливо припинити правопорушення, при цьому не заподіюючи смерті військовослужбовцю».
Це як, прострелити руку, ногу? Чи придушити до втрати свідомості?
Опубліковано 05 лютий 2015 - 14:41
ну правильно.... будет повод говорить, что укр. солдат заставляю офицеры воевать на донбасе, подставляя дуло в спину(((
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|