Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 03 вересень 2014 - 18:23
Франция отказалась поставить России первый "Мистраль"
http://www.bbc.co.uk..._delivery.shtml
Опубліковано 04 вересень 2014 - 11:00
Дуже добре розписано, чому Україні не потрібна федералізація на Сході:
ІV. У Путіна є один-єдиний бажаний для нього варіант
Цей варіант – Донбас лишається в складі України, але з офіційною російською мовою й на російських умовах федералізації.
У результаті утримувати дотаційний і зруйнований Донбас буде Україна, а де-факто управляти Донбасом буде Росія.
Донбас сам по собі абсолютно не потрібен Росії – він їй конче необхідний виключно в якості важеля тиску й впливу на Україну.
Ні в складі унітарної України, ні в складі Росії Донбас не зможе бути таким важелем.
А ось за допомогою "федералізованого" Донбасу, а тим більше "федералізованих" Сходу й Півдня, Росія зможе, наприклад, не тільки паралізувати глибокі економічні реформи в Донецькій і Луганській областях, а й створювати суттєві додаткові проблеми для реформування всієї української економіки.
А без глибоких реформ українська економіка, навіть із кредитами МВФ, довго не протягне.
І тоді Москва знову запропонує Києву свою допомогу. На певних умовах, звичайно...
Ось чому Кучма констатував, що переговірники зі сторони ДНР і ЛНР, мов папуги, повторюють слово "федералізація"...
Ось чому відверті українофоби Добкін і командир сепаратистського батальйону "Восток" говорили про свою відданість єдиній Україні...
Ось чому мало не після кожного обстрілу "Градами" і "Ураганами" Лавров із Путіним заявляють про своє бажання врегулювати кризу мирним шляхом.
Сталінград Порошенка й Путіна
Відредаговано Долечка, 04 вересень 2014 - 11:03.
juliy
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 04 вересень 2014 - 11:06
Батальон МВС «Полтава» обстреляли из «Града» и «Смерча»
http://www.poltava.pl.ua/news/29769/
Опубліковано 04 вересень 2014 - 12:26
http://vpoltave.pl.u...a-vezut-do-sudu
Мамая задержали и везут в суд
Хоть бы не утка
Дописано
И тут такое же http://www.poltava.pl.ua/news/29774/
Відредаговано MargoV, 04 вересень 2014 - 12:29.
Светл@н@
-
Місто:Полтава - Подол, Левада
Опубліковано 04 вересень 2014 - 13:40
Опубліковано 04 вересень 2014 - 13:57
Ось і приклад, чому не можна вибирати мерів за гречку. Як виявилося, гречка швидко закінчилася, а більше нічого хорошого від нього і немає.
Опубліковано 04 вересень 2014 - 14:02
Ось і приклад, чому не можна вибирати мерів за гречку. Як виявилося, гречка швидко закінчилася, а більше нічого хорошого від нього і немає.
а до Мамая у нас был прям душка, а не мер.... и без гречки...
Опубліковано 04 вересень 2014 - 14:02
У нась сьогодні в універі автомайдан намагався провести люстрацію! Не знаю правда чим все закінчилось, коли в мене закінчилась пара, вже нікого не було
Відредаговано Ipiha, 04 вересень 2014 - 14:03.
Опубліковано 04 вересень 2014 - 14:06
а до Мамая у нас был прям душка, а не мер.... и без гречки...
я не писала, що Матковський - "душка".
Тобто Ви вважаєте, що краще вибирати "из двух зол лучшее"? Хай вже буде такий, зате гречку давав?
Треба мислити логічно. Якщо перед виборами мера він виклав дуууже багато грошей, шоб "нагодувати" полтавських пенсіонерів, то він обов"язково ці гроші собі поверне. Хіба не так? я до того, що "бачили очі, що купували? тепер їжте, хоч повилазьте".
Опубліковано 04 вересень 2014 - 14:17
Тобто Ви вважаєте, що краще вибирати "из двух зол лучшее"? Хай вже буде такий, зате гречку давав?
Треба мислити логічно. Якщо перед виборами мера він виклав дуууже багато грошей, шоб "нагодувати" полтавських пенсіонерів, то він обов"язково ці гроші собі поверне. Хіба не так?
я до того, що "бачили очі, що купували? тепер їжте, хоч повилазьте".
а кого зараз обирати будемо? А то я якось відстала чи що... навіть не знаю хто у нас там є з кандидатів
Опубліковано 04 вересень 2014 - 14:27
Ір, я не в курсі. В Полтаві не прописана, тому мій голос тут нічого не вирішує.)
Счастливая
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"
Опубліковано 04 вересень 2014 - 15:20
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 04 вересень 2014 - 15:37
У нась сьогодні в універі автомайдан намагався провести люстрацію! Не знаю правда чим все закінчилось, коли в мене закінчилась пара, вже нікого не було
З полтавського університету звільнили викладача, який возив допомогу бійцям АТО
http://www.poltava.pl.ua/news/29778/
Відредаговано bonya, 04 вересень 2014 - 15:37.
Montie
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 04 вересень 2014 - 15:41
ААА, как Глобу уволили...
Хотя причина может кроется и не в его помощи АТО, кто его знает
Опубліковано 04 вересень 2014 - 17:00
Треба мислити логічно. Якщо перед виборами мера він виклав дуууже багато грошей, шоб "нагодувати" полтавських пенсіонерів, то він обов"язково ці гроші собі поверне. Хіба не так?
я до того, що "бачили очі, що купували? тепер їжте, хоч повилазьте".
нет, я вважаю, что гречка тут абсолютно не при чем.. и логической связи абсолютно нет. И даже если некоторый товарищ перед выборами не тратит "на гречку" ни копейки, то все-равно он деньги возвращать будет, так как "гречка" это абсолютный минимум того, сколько ТАКИЕ товарищи вкладывают т.н. "инвестиций" в предвыборную программу((((
Опубліковано 04 вересень 2014 - 17:18
У нас ни одного нормального мэра не было.
Опубліковано 04 вересень 2014 - 18:19
Опубліковано 04 вересень 2014 - 18:30
Разговор ни о чем..... Начали говорить, то нужно говорить до конца. а, так поиграли словами, создали информационный повод и все!
Рубана надо слушать, он говорит вещи которые многим не нравятся, но от этого это не перестает быть правдой.
Опубліковано 04 вересень 2014 - 21:37
У нас ни одного нормального мэра не было.
Судя по претендующим - может и не быть в будущем.
И над этим сейчас никто не хочет работать. Да, солдатам нужны носки, но и остальному народу как-то жить прийдеться, неизвестно, под кем.
Відредаговано ллла, 04 вересень 2014 - 21:38.
Опубліковано 04 вересень 2014 - 22:23
ААА, как Глобу уволили...
Хотя причина может кроется и не в его помощи АТО, кто его знает
а з якої він кафедри?
А ми на кафедрі так і не зрозуміли, при чому тут "руки геть від майданівців", думали може когось із студентів вигнали, так з часів майдану скільки часу пройшло...
До речі, з документами там багато в кого проблеми були, я промовчу яка організація цього процесу була...
Відредаговано Ipiha, 04 вересень 2014 - 22:27.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|