А при чем игрушки и игры в войнушки к взрослой! постановке показа?
А правила обращения с оружием к тому что взрослый! режиссер поставил эту постановку( читай: сказал детям куда направлять оружие, когда и как приставлять его к своей голове и т.д и т.п.)
Не видно разницы между взрослой постановкой и детской игрой в войнушки?
Где я написала что это - норма?
А к чему ты написала о играх 3-4 -летних детей в войнушки?
Тебя в этом видео ничего не удивило/поразило? Все нормально? Дети просто играются одетые во флаги стран с оружием, наводят оружие на людей и на друг друга, а потом девочка в костюме случайным образом напоминающем Украину приставляет пистолек к собственному виску.
Да это просто детская игра в войнушки. Все нормально! Молодцы детки классно придумали. И костюмчики веселенькие выбрали
а о самоубийствах дети понятия не имеют?...
Когда девочки играют в дочки-матери вряд ли они имеют представление о процессе деторождения...
Вибачаюсь за російськомовний пост... думка як пішла, то вже переписувати та перекладати не стала.
До речі, про укр. символіку в Москві. Це тільки мені здається, що ця акція пройшла не без підтримки тих же комунальників чи охоронців? Зірку розмірами більше чоловічого зросту та на такій висоті думаю не одну годину розмальовувати треба. Невже це так просто зробити непомітно?
До речі, про укр. символіку в Москві. Це тільки мені здається, що ця акція пройшла не без підтримки тих же комунальників чи охоронців? Зірку розмірами більше чоловічого зросту та на такій висоті думаю не одну годину розмальовувати треба. Невже це так просто зробити непомітно?
А 3-4х летние мальчики, бегающие по парку с пистолетами и "стреляющие" во все, что движется, не смущают?
Ні, "не смущає". Одна справа коли такі ігри йдуть в мирний час серед дворової дітвори і інша справа коли це постановка, зроблена дорослими людьми в умовах дуже складних політичних відносин, на публіку, та ще й з формулюванням "НІЯКОЇ політики", ага, зовсім.
во многом согласна с Дашей, когда мы уже поймем, что маразм крепчает с обеих сторон этот показ с детьми вызывает у нас естественное отвращение, а такие действа?
Вперше дивлюся цей ролик. Як на мене, спалення опудала - дикунство.. АЛЕ!
В першому відео показують символічно усю країну, а в другому - конкретну особу. І в цьому є велика різниця. І ще ключовими були слова хлопців-ведучих "ми не приходимо на чужу землю, а відвоювоємо свою"..
Дописано: Незрозуміло, чому відео називають "дитячим святом"? Я так зрозуміла, що це була акція по збору коштів для української армії
Вперше дивлюся цей ролик. Як на мене, спалення опудала - дикунство.. АЛЕ!
В першому відео показують символічно усю країну, а в другому - конкретну особу. І в цьому є велика різниця. І ще ключовими були слова хлопців-ведучих "ми не приходимо на чужу землю, а відвоювоємо свою"..
Дописано: Незрозуміло, чому відео називають "дитячим святом"? Я так зрозуміла, що це була акція по збору коштів для української армії
вот, мы всегда найдем это "НО"((
какая разница как ролик назвали, хоровод с детьми вокруг сожжения чучела живого человека (кем бы он ни был)
та нічого ви не розумієте! треба було обговорювати ці ситуації так:
- ви бачили, що бандеровандали зробили сьогодні на даху висотки в москві? це ж жах!
або
- миле дитяче свято пройшло в росії, як заклик проти війни, подивіться, навіть діти натякають, що досить київській хунті вбивати мирних жителів на Донбасі, нехай сама застрелиться....
Мы осуждаем, когда вывешивают российские флаги у нас, но любуемся и поддерживаем, когда вывешивают наши в России. Может наконец-то научимся придерживаться одной линии: если осуждать, то всех, не деля на наших и ваших, либо любоваться и поддерживать такие идеи с обеих сторон?
Це, звісно, моя суб'єктивна думка. Але, як на мене, вивісити наш прапор в російському місті (саме в тій ситуації, в якій ми зараз) - це спробувати нагадати президенту іншої країни, що є така держава, як Україна, і вона хоче бути окремою, а не в складі величної російської імперії. А ще можливий інший варіант - звичайний тролінг ватників.)) (О Боже!! І до нас добралися бЕндери!!!)
Тоді як вивішування російського прапора у наших містах завжди супроводжується закликами до сепаратизму. Хіба ні?
Вивісили прапор в Москві, а чому ж не сказали, що хочуть, щоб Москва стала частиною України?? Забули, мабуть...
ЗЫ: Идиотская постановка. Но что бы прям что-то из ряда вон выходящее - не заметила. Обычный среднестатистический бред.
тут неважно, что за постановка, важно, кто ее сделал, если бы это сделали наши, то мнение было б совершенно противоположным
представляю реакцию, если бы видели наши школьные постановки на тему ВОВ к 9 мая с воспроизведением ужасов войны, с оружием, кровью, болью, грязью, вонью, детскими смертями, душераздирающими криками
Це, звісно, моя суб'єктивна думка. Але, як на мене, вивісити наш прапор в російському місті (саме в тій ситуації, в якій ми зараз) - це спробувати нагадати президенту іншої країни, що є така держава, як Україна, і вона хоче бути окремою, а не в складі величної російської імперії. А ще можливий інший варіант - звичайний тролінг ватників.)) (О Боже!! І до нас добралися бЕндери!!!)
Тоді як вивішування російського прапора у наших містах завжди супроводжується закликами до сепаратизму. Хіба ні?
Вивісили прапор в Москві, а чому ж не сказали, що хочуть, щоб Москва стала частиною України?? Забули, мабуть...
не всегда сопровождалось криками, любой триколор на форуме вызывал бурную реакцию и гнев, даже не российский)
і взагалі, ситуацію з нашим прапором у москві та з вивішуванням триколорів на сході не можна порівнювати по тій простій причині, що в москві це зробили громадани їх же країни
і взагалі, ситуацію з нашим прапором у москві та з вивішуванням триколорів на сході не можна порівнювати по тій простій причині, що в москві це зробили громадани їх же країни
да, а разве не возмущались люди, что переселенцы с Донбасса здесь вывешивали флаги другой страны? или это уже не граждане нашей страны?