Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Montie
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 25 липень 2014 - 12:47
не вірите, що не можна за тиждень-місяць ? Надайте план проведення АТО за такий термін. Зможете не тільки врятувати життя багатьох, а і увійти в історію. Не спеціаліст в данній області ? тоді з чого висновки ?
Толкова і розумна стаття http://www.pravda.co.../07/25/7032935/
это мое личное мнение, не претендующее на истину.
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 25 липень 2014 - 12:51
Таке взагалі можливо? У нас же, здається, немає магазинів, де можна розраховуватися картками без введення пін-коду чи я помиляюсь?
Насколько мне известно, то введение пин-кода при оплате карточкой в магазине не нужно если карточка именная (т.е. на карточку нанесены ФИ ) , но должны сверять карту с документом удостоверяющим личность. Этого никто не делает(((. Уже неоднократно муж пользовался картой "по имени" Юлия)) никто подвоха не заметил(((
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:06
А у меня в Астере карточку мужа не приняли, именную, документа не было для подтверждения. Я сразу возмутилась, но реально понимаю, правильно, что проверяют.
Еще не могу понять, зачем замыливают глаза народу в новостях. Говорят, что город освободили, хотя мне люди живущие там, утверждают, что как стреляли так и стреляют.
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:08
казали, що неможливо зараз робити той же мур, бо на кордоні дуже небезпечно. постійно стріляють.
я вчора йшла в магазин і чула, як чоловік по телефону комусь казав, що перевіряють паспорта (де, у кого??), бо в полтавському магазині хтось розплатився карткою пасажира із збитого Боїнга. Це чутки? Таке взагалі можливо? У нас же, здається, немає магазинів, де можна розраховуватися картками без введення пін-коду чи я помиляюсь?
я в Сільпо завжди розраховуюсь без пін-кода. На зарплатній прізвище надруковане, а на соціальній не було, і теж ніхто пін-код не питав (я його і не знала на пам’ять) І в аптеках розраховуюсь без пін-коду
Luise Buffon
-
-
Еще не могу понять, зачем замыливают глаза народу в новостях. Говорят, что город освободили, хотя мне люди живущие там, утверждают, что как стреляли так и стреляют.
... нужны "показатели"... вся совдеповская система на этом построена, а мы от нее все никак не уйдем...
Слышала подобное про Северодонецк. Но вроде бы сказали, что стреляют не в самом городе, а это до них долетает из Лисичанска.
Відредаговано Luise Buffon, 25 липень 2014 - 13:13.
Це яке місто?
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:14
Толкова і розумна стаття http://www.pravda.co.../07/25/7032935/
Хороша стаття, розумний аналіз.
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:33
... нужны "показатели"... вся совдеповская система на этом построена, а мы от нее все никак не уйдем...
Слышала подобное про Северодонецк. Но вроде бы сказали, что стреляют не в самом городе, а это до них долетает из Лисичанска.
Как раз о Северодонецке и говорю
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:41
казали, що неможливо зараз робити той же мур, бо на кордоні дуже небезпечно. постійно стріляють.
я вчора йшла в магазин і чула, як чоловік по телефону комусь казав, що перевіряють паспорта (де, у кого??), бо в полтавському магазині хтось розплатився карткою пасажира із збитого Боїнга. Це чутки? Таке взагалі можливо? У нас же, здається, немає магазинів, де можна розраховуватися картками без введення пін-коду чи я помиляюсь?
це як?) На борту були українці? Я своєю валютною карткою не можу розраховуватись в магазинах. Гривневою, будь ласка. До речі і без пінів,і без паспорта і чоловіковою також.
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:49
це як?) На борту були українці? Я своєю валютною карткою не можу розраховуватись в магазинах. Гривневою, будь ласка. До речі і без пінів,і без паспорта і чоловіковою також.
Лєн, я своєю французькою картою плачу в укр магазинах
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:53
Лєн, я своєю французькою картою плачу в укр магазинах
я в Чорногорії могла, а у нас - ні. Мабуть, якісь певні вимоги банківські.
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:58
Ну, один із варіантів - там просто розтягують речі загиблих.
Але я ж кажу, що не знаю, чи це не чутки.
Polinka78
-
-
Опубліковано 25 липень 2014 - 13:59
я в Чорногорії могла, а у нас - ні. Мабуть, якісь певні вимоги банківські.
Так, скоріш за все. Ми і знімаємо, і платимо без проблем, тільки не в зоні ЄС за це процент знімає.
Polinka78
-
-
Опубліковано 25 липень 2014 - 14:02
Але я ж кажу, що не знаю, чи це не чутки.
Вчора бачила фото "туші з Амстердаму", тобто з того рейсу. Місцеві жителі мало того що не цураються збирати все, так ще і хвастаються цим в соц мережах... Фу, бридота яка(
Опубліковано 25 липень 2014 - 14:11
Я всегда рассчитываюсь картой мужа и еще не разу не вводила пин, даже не удивляет продавцов, что карта на мужское имя..
Опубліковано 25 липень 2014 - 14:21
О несчастных беженцах:
"Беженцы которым наши дали убежище напились и вывесили флаг России.Щас разборки идут...Жаль на фото не успели сфотать..Но .... уже отгребают по полной"
А наши ребята за них кровь проливают, нет даже слов цензурных...
Luise Buffon
-
-
Опубліковано 25 липень 2014 - 14:42
Не просто розтягують, а вже розтягнули. Тільки сьогодні читала інфу, що і речі розікрали і навіть флюзеляж покромсали на металобрухт... все розтянули... Не розумію ...як рука на таке піднімається...
Вчора бачила фото "туші з Амстердаму", тобто з того рейсу. Місцеві жителі мало того що не цураються збирати все, так ще і хвастаються цим в соц мережах... Фу, бридота яка(
А дівчина та вже і в новинах відома і в соцмережах її зробили відомою...
http://mignews.com.u...ne/3356950.html
Відредаговано Luise Buffon, 25 липень 2014 - 14:52.
ZirkA-83
-
Місто:Полтава. Левада
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 25 липень 2014 - 15:19
Девочки капец, я уже подумала, что люди называют "тушами из Амстердама" тела погибших людей и фоткаются рядом с ними ((СБ хоть это не так...
но судя по переписки этой дамы...могло быть и так, как я предположила(( ужас(
Відредаговано ZirkA-83, 25 липень 2014 - 15:20.
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 25 липень 2014 - 17:36
Это зависит от карточки, а не от магазина. Моя мама через раз платит без ввода пин-кода. Через раз - потому что при каких-то условиях(возможно, частые покупки или на крупные суммы) терминал все же требует ввод.
смотря какая карта .только у кредитных и карт где стоит лимит запрашивает пин-код
смотря какая карта .только у кредитных и карт где стоит лимит запрашивает пин-код
отвечала Свете ,а получилось Даше
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 25 липень 2014 - 17:42
без пин кода по моему можно, давно не расчитывалась по карте. Но дело ж в том-что там полюбому должно быть написано не по нашему, в смысле-не такая как у нас карта, надпись и т.п. Это должно бросаться в глаза. Думаю фейк
у нас была карточка Италии мы снимали деньги через кассу ,вводили пин-код не кто не спрашивал где мы ее взяли .правда это было 2 года назад
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|