Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Опубліковано 09 липень 2014 - 23:14
О встигла))) Даша, яка Вам різниця що в моїй голові? )))
В моїй голові, те що треба мені. Ви знаєте де я мешкаю зараз і де я навчалась. Я спілкуююся з полковниками, які є моїми колишні керівниками та командирами. От тільки їх політ інформаціїії я довіряю, інші думки мене не цікавлять.
Взагалі то, я своє повідомлення видалила. Прошу модераторів видалити його з цієї теми.
Вы общаетесь с полковниками, а у меня брат полковник в Киеве. Ничего подобного про войну с Америкой я и близко не слышала.
slm
-
Місто:Полтава, пл.Зыгина
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 09 липень 2014 - 23:15
Прошу модераторів видалити його з цієї теми.
Сообщения не удаляются. Если вы не хотите чего-то писать, думайте изначально.
Опубліковано 09 липень 2014 - 23:20
Сообщения не удаляются. Если вы не хотите чего-то писать, думайте изначально.
Я писла в іншій гілці, і змінила текст. Даша просто встигла процитувати його тут.Кожен має право на свою думку.
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 09 липень 2014 - 23:21
О встигла))) Даша, яка Вам різниця що в моїй голові? )))
В моїй голові, те що треба мені. Ви знаєте де я мешкаю зараз і де я навчалась. Я спілкуююся з полковниками, які є моїми колишні керівниками та командирами. От тільки їх політ інформаціїії я довіряю, інші думки мене не цікавлять.
Взагалі то, я своє повідомлення видалила. Прошу модераторів видалити його з цієї теми.
Мне все равно, что конкретно в вашей голове. Просто была удивлена, до этого такие заявления слышала только от русских друзей ))
А вот чем выгода Америки мне правда интересно, особенно если у вас есть другие источники информации, кроме как интернет. Потому как интернет жутко политизированый последнее время, и нет веры в то, что пишут не какие-то конкретные, желательно знакомые мне, люди.
ЗЫ: цитату удалила, можно было просто меня попросить , не видела, что вы удалили сообщение там.
Відредаговано Аделаида, 09 липень 2014 - 23:22.
Опубліковано 09 липень 2014 - 23:24
Мне все равно, что конкретно в вашей голове. Просто была удивлена, до этого такие заявления слышала только от русских друзей ))
А вот чем выгода Америки мне правда интересно, особенно если у вас есть другие источники информации, кроме как интернет. Потому как интернет жутко политизированый последнее время, и нет веры в то, что пишут не какие-то конкретные, желательно знакомые мне, люди.
ЗЫ: цитату удалила, можно было просто меня попросить , не видела, что вы его удалили там.
Дякую Даш! Я намагаюсь не читати політику взагалі, так як з початком подій на майдані мало не втратила молочко для сина... А колег слухаю.
Helga
-
Місто:ст. Ворскла
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 09 липень 2014 - 23:40
Олег Дуб 5 июля · отредактировано
Ось знайшла на одному з форумів
Участь батальйону "Донбас" у звільненні Миколаївки, про яке так багатозначно написав у себе Семен Семенченко, що "воно говорить само про себе" щодо батальйону?! Так от: я там йшов по лівому фланзі від першого наступаючого БТР і другим після нашого ведучого командира в напрямку Миколаївки і бачив все сам до дрібниць це "славне" звільнення! Краще б так Миколаївку не звільняли! Хлопців горе-командири, балаболи по життю, перед тим налякали і накрутили інформацією про те, що в Миколаївці мирних і наших громадян вже нема! Що там одні сепаратисти! Що ми повинні провести жорстку зачистку і кидати гранати у всі темні місця, і стріляти у все підозріле! Я два рази підходив до командира роти і говорив йому, що такі інструкції жовторотим воякам призведут до хаотичної стрілянини і вбивст невинних! Що треба дивитись і зважувати куди стріляти! На це він відповів мені, що якщо я хочу жити, то маю стріляти без оглядки! Що часу розбиратись, чи там дитина, чи бабуся - нема! І що ці бабусі сепаратистки самі у всьому винні! І от почалося це "звільнення" з батальйоном "Донбас" попереду. Я йшов впевненим у своєму відділенні і думав, що йдучи попереду, ми не дамо статися біді! Однак параноя таки взяла своє. Почалася стрільба куди попало і у все, що рухається! Чуть не пристрілили в потилицю одного з мого відділення. І коли я почав кричати на цього "стрілка", то побачив, що він від страху зовсім не при собі! З правого флангу вийшов зі свого двору дідусь без нічого в руках і в нього над головою почало стріляти десь зо п'ять стрілців, а ще на таку "загрозу" дали наказ розвернути пушку БТР! Після цього почався вже повний хаос, в якому загубився мій голос! Тільки моє відділення тримало зброю на запобіжниках і не витягувало гранат. А з рук інших гранати летіли у всі діри! Навіть у свинарник! При чому, у маленьке вікно свинарника не попали і граната попала у купу гною біля нього, обдрискавши оточуючих цим гноєм! Пристрілили собаку! Постріляли вікна, димоходи, двері, меблі і т.д. Йдучі за нами відділення міліції почали на нас кричати "Фашисти!" Хіба це село ще мало постраждало і без вас?! Зупиніться!" Та де там! Ці параноїки обігнали наш взвод на лівому фланзі і почали цю "зачистку" перед нами на нашій ділянці! Один з-за кута так кинув гранату, що мало не підірвав свого ж! І тут сталася трагедія. Зі свого двору вийшов чоловік метрів за сто від цих горе-бійців! Без зброї! В спортивних штанях і майці! І ці параноїки вистрілили в нього! Тут я вже без прикриття кинувся крізь них до цього чоловіка, взявши з собою нашого медика. Ми підбігли до нього, а він вже бився в агонії! І тут істошна команда "назад" змусила нас відійти. Я підбіг до ротного і вже лютим криком домігся від нього, щоб моє відділення вернулось до того пораненого, щоб помогти йому. Та коли ми підбігли, він уже був мертвий. А тоді почався відступ, бо вищестоячі командири, побачивши таку роботу батальйону "Донбас", дали наказ відступати! У звільненні Миколаївки наступного дня батальйон участі не брав! Убивця того чоловіка зараз ховається і не признається, бо при відступі я вже кричав на весь батальйон, що знайду його і відірву голову! Ну а командир роти прикриває свій зад зараз тим, що ніби-то цього чоловіка застрілили до нас і його труп там вже довго смердів! Ви спитаєте, скільки вистрілів і гранат полетіло в наш бік з боку сепаратистів? Ні одного і ні одної! Їх там вже не було! От таке от "славне звільнення" Миколаївки вчинив батальйон "Донбас" з вини балаболів командирів і параноїків бійців! Хоча багато в ньому чудових людей, які зараз повні обурення! Поширюйте цей пост! Бо за це мають відповісти ці нікчеми! Я ж залишаюся тут і буду робити все можливе, щоб направити роту на війну з бандитами, а не параною!
Відредаговано Helga, 09 липень 2014 - 23:41.
Опубліковано 10 липень 2014 - 11:13
продовження історії
Всім привіт і допоможіть!
... Історія з моїм постом про звільнення Миколаївки і про брехню Семена Семенчека про це так розлютили його, що я опинився в КПЗ!
... Але все попорядку: Семен прочитав мій пост і почався рух довкола мене. Спочатку приїхав його прибліжонний і покликав в машину на розмову. Почав грузити і залякувати, та я різко перервав його. І тут він несподівано і підло наніс мені удар ре бром долоні в шию. Правда, не попав влучно, а тому отримав від мене такий удар в ніс, що і ніс зламався і він загубився! я вийшов машини і почав закликати його до бою як мужчинам личить! Та це чмо почало кричати, що то я його без причини вдарив. Він зняв побої і тепер мені крім усього інкрімінують хуліганку.
... Після цього інший боєць навів на мене автомат і почав вимагати, щоб я здав зброю. Я відмовився,а моє відділення мене оточило собою і вивело в безпечне місце. Та підійшов один з командирів і попросив мене поїхати до комбата з гарантією безпеки. Я віддав зброю і поїхав.
... Розмова була така. В оточенні своєї охорони з націленою на мене зброєю цей Семен почав наїзджати на мене, а потім перейшов на вульгарну лайку. Він чомусь побачив в мені підераса, і що і вуса у мене підерастичні, і руки, і ноги і все інше. Я перервав його і дуже шкидко переконав його, що словесну баталію він в мене не виграє. І намагався перевести розмову на розбір суті мого посту - вбивста гражданського. Вказав на ротного і сказав, що ось убивця. який віддавав злочині накази. семен же у відповідь продовжив мене матюкати, називати путінським шпіоном і звинувачувати, що то я убив того гражданського. Я знову поставив його на місце, після чого він вже повернувся до ротного і вже йому почав розказувати який я поганий і що зі мною треба зробити. Я тричі попередив його, щоб він не говорив при мені про мене в третій особі і не матюкав мене. Він не послухався, за що отримав від мене удар в підборіддя аж зубами клацнув і зупинився його словесний понос!
... Правда, тут на мене накинулись всі його орли. Чоловік пять. Думав розірвуть. Заламали руки, повалили на землю, лицев в болото. придавили так. що я ледве дихав. І тут чую підлабузницьки-ревний голос одного з них: Застрілити його?! Все це відбувалось в темному місці пізно вечором на узбіччі.Так що ніхто би нічого і не помітив. Пішли пронизливі миті, під час яких я очікував вистрілу в потилицю. Та тут Семен сказав "не надо. оттащите его еще дальше!" А тоді підійшов і вдарив мене ногою по обличчі з такими словами: Это я тебе показываю моё отношение к тебе! Помочиться на тебя?! А тоді присів і продовжив: Твоё рождение случайность, ты никому не нужен, а твоя жизнь ничего не стоит!" І продовжував матюкати.
... Я нічого не міг робити, бо ледве дихав. тільки молився в собі.
... Після цього мене звязали. забрали усе, і відвезли в Ізюмський райвідділ в КПЗ, Там протримали дві доби. Якби не моє відділення, то й не годували б.
... Сьогодні ж в ранці мене в наручникакх по наказу Семена забарали і разом з ротою привезли в Артемівськ з наказом тримати одного в кумнаті під замком.
... Правда, в моїй сумці з речами, яку мені принесли, був нетубук з модемом, про який вони не знали. І от я можу вам це писати, поки не не прочитають вони мій пост, бо за сторінкою слідкують.
... Зараз це пощу і продовжу згодом.
... Поки продовжую: Батальйон не винен! Тут 99 процентів чудових хлопців і командирів. Їм самим дуже прикро за мене. Просто вони попались в сіті цього інтернет піарщика-афериста!
... Крім хуліганки мене намагаються звинуватити в шпіонстві на користь путіна! Що нібито я зливав інфу.
Свідчу всім, що я духом не зламався. бадьорий, самогубчих намірів не маю, тікати під вистріли не планую і взагалі не планую ніяких нещасливих випадків з собою. Якщо щось таке станеться, то ви знаєте хто важає, що моє життя нічого не варте!
... Ну а тобі, Семенчику. ось що скажу! Бо знаю, що прочитаєш! Ти думав помочитися на Дуба?! )))))))))))) Падло, для тебе це те саме, що пісяти проти урагану! І пісюн тобі відірве і втопить в твоїх же нечистотах!!! )))))))))))))))
Опубліковано 10 липень 2014 - 13:57
Опубліковано 11 липень 2014 - 08:01
В Крыму разрешили принудительно изымать частную собственность - http://top.rbc.ru/ec...14/935550.shtml
Опубліковано 11 липень 2014 - 17:15
Террорист "Моторола" женился
http://atn.ua/obshch...orola-zhenilsya
Женился и СБ, НО: "Брак был заключен "именем Донецкой народной республики", а свидетельство молодожены получили на бланке ДНР за номером 0001.", а невеста в свадебном платье, поверх кобура с пистолетом. Романтика(
Опубліковано 11 липень 2014 - 20:37
http://tsn.ua/politi...ini-358332.html
"Рада Федерації Росії ухвалила зміни до кримінального кодексу, згідно з якими за публічні заклики до сепаратизму активістів кидатимуть за ґрати на чотири роки, йдеться в сюжеті ТСН.Спецвипуск. Тим, хто закликатиме повернути Крим Україні, доведеться сплатити від 3-х до 9-ти тисяч доларів і відсидіти за ґратами чотири роки. Читайте також: Лавров пояснив, що буде з Україною за бажання повернути назад Крим За аналогічні заклики у ЗМІ та у соціальних мережах до в'язниці можна потрапити аж на 5 років."
А от у нас до інакомислячих повинні відноситись із повагою....
Аделаида
-
-
Опубліковано 11 липень 2014 - 20:45
А от у нас до інакомислячих повинні відноситись із повагою....
Да ну достали, чес слово!!! Откуда это стремление равняться на худших, блин?! Да какая нафиг Европа с таким настроем?! Да никогда ее у нас не будет, пока мы не перестанем ТАК думать.
Опубліковано 11 липень 2014 - 20:56
Ну чого ж на "худших"? В Росії ж добре)))
Даш, дело не в том что народ на кого-то ровняется... Мне вот лично еще полгода назад вообще наплевать с большой горы было на то, что твориться в россии и как там народ живет. Но когда они пришли в мою страну, отхапали мой любимый уголок страны, а теперь еще бомбят и донбасс. Или ты тоже не веришь в присутствие российских войск и оружия на территории Украины?
И при этом народ должен и дальше поощрять тех, кто хочет в россию и радоваться тому что в Крыму подняли зарплату определенной части населения? не знаю, уж извините, но я не буду этого делать...
Відредаговано julia.i2012, 11 липень 2014 - 21:18.
Аделаида
-
-
Опубліковано 12 липень 2014 - 08:50
Немного "юмора"
https://www.youtube.com/watch?v=ZsSmWINlOhY#t=250
Відредаговано Аделаида, 12 липень 2014 - 09:10.
Аделаида
-
-
Опубліковано 12 липень 2014 - 09:01
Даш, дело не в том что народ на кого-то ровняется... Мне вот лично еще полгода назад вообще наплевать с большой горы было на то, что твориться в россии и как там народ живет. Но когда они пришли в мою страну, отхапали мой любимый уголок страны, а теперь еще бомбят и донбасс. Или ты тоже не веришь в присутствие российских войск и оружия на территории Украины?
И при этом народ должен и дальше поощрять тех, кто хочет в россию и радоваться тому что в Крыму подняли зарплату определенной части населения? не знаю, уж извините, но я не буду этого делать...
Я говорю, что мы должны поступать с людьми по жизни и с "братской" страной в теперешней ситуации, руководствуясь не тем, что "они первые начали" или "а вон он так делает", и т.д., а исключительно собственными принципами, взглядами и совестью.
Опубліковано 12 липень 2014 - 09:39
Я говорю, что мы должны поступать с людьми по жизни и с "братской" страной в теперешней ситуации, руководствуясь не тем, что "они первые начали" или "а вон он так делает", и т.д., а исключительно собственными принципами, взглядами и совестью.
Мои собственные принципы были бы очень счастливы если б был и успешно функционировал такой закон и у нас, вот чесслово. Тогда б у нас не было почвы в регионах для того, что б сделать какие-то непонятные республики и отхапать за просто так кусок страны. Все кого реально что-то не устраивает просто выехали бы отсюда, а те кто непонятно чего тут кипиш поднимают побоялись за свои кровно заработанные и за свою свободу и молча жили бы дальше.
Они отобрав часть земли на корню рубят все концы и возможности вернуть Крым в состав Украины, в.т. и открытой войной угрожают в случае таких попыток, а мы должны это молча проглотить и все получается? так тогда на нас вообще весь мир будет ездить и забирать кто чего хочет и в любых количествах.
А вообще, я с тобой согласна на счет своей головы на плечах.
Только вот позволять сесть себе на голову, т.к. мы им позволили, это не правильно и от этого тоже надо избавляться.
Аделаида
-
-
Опубліковано 12 липень 2014 - 10:00
Мои собственные принципы были бы очень счастливы если б был и успешно функционировал такой закон и у нас, вот чесслово. Тогда б у нас не было почвы в регионах для того, что б сделать какие-то непонятные республики и отхапать за просто так кусок страны. Все кого реально что-то не устраивает просто выехали бы отсюда, а те кто непонятно чего тут кипиш поднимают побоялись за свои кровно заработанные и за свою свободу и молча жили бы дальше.
Они отобрав часть земли на корню рубят все концы и возможности вернуть Крым в состав Украины, в.т. и открытой войной угрожают в случае таких попыток, а мы должны это молча проглотить и все получается? так тогда на нас вообще весь мир будет ездить и забирать кто чего хочет и в любых количествах.
А вообще, я с тобой согласна на счет своей головы на плечах.
Только вот позволять сесть себе на голову, т.к. мы им позволили, это не правильно и от этого тоже надо избавляться.
Делая такие заявления, вы почему-то забываете, что будь у нас такие законы - майдан был бы расстрелян в первый же день. И да, вы правы, Крым бы остался у нас и никакой войны на Донбассе не было бы. Тут я с вами согласна - жаль, что их у нас нет.
Опубліковано 12 липень 2014 - 10:16
Делая такие заявления, вы почему-то забываете, что будь у нас такие законы - майдан был бы расстрелян в первый же день. И да, вы правы, Крым бы остался у нас и никакой войны на Донбассе не было бы. Тут я с вами согласна - жаль, что их у нас нет.
так майдан и был расстрелян правда не в первый день, это во-первых. Но расстрелян он был не за то что они кричали "Россия или Новороссия", а за то что кому-то очень не хотелось покидать хлебное место
Аделаида
-
-
Опубліковано 12 липень 2014 - 10:30
так майдан и был расстрелян правда не в первый день, это во-первых. Но расстрелян он был не за то что они кричали "Россия или Новороссия", а за то что кому-то очень не хотелось покидать хлебное место
Не хочу спорить.
http://www.yaplakal....opic855764.html рассказ ополченца. Без романтики, пафоса, рассуждений и литературных изысков. Взгляд "с той стороны".
Відредаговано Аделаида, 12 липень 2014 - 10:32.
Опубліковано 12 липень 2014 - 10:52
http://www.yaplakal....opic855764.html рассказ ополченца. Без романтики, пафоса, рассуждений и литературных изысков. Взгляд "с той стороны".
прочитать осилила только первый абзац
"взгляд с той стороны" зомби. сразу чувствуются мозги промытые раша тв
как такое вообще можно читать и воспринимать всерьез?
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|