Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 07 травень 2014 - 06:23
Дівчата, ви ж не забувайте, що в Одесі в марші за єдину Україну у більшості брали участь футбольні вболівальники. Вони апріорі не можуть бути спокійними, розважливими і т. д. Так, вони патріоти, але це не значить, що повинні бути обов’язково чемні і виховані. Я все життя, коли були великі матчі футболу в Полтаві, наприклад з Шахтарем, намагалася навіть з дому не виходити. Коли Ворскла займала перші місця, то навіть хлопцю своєму таксі викликала, щоб не проходив повз стадіон зайвий раз. Зібрання противників між собою завжди закінчувалося бійками. То чому зараз, коли це не просто футбольні супротивники, а національні противники (чи державні, як правильно сказати) вони повинні добре до них ставитися?
Это, возможно, объясняет их поведение, но ни разу не оправдывает. Они люди и они должны относиться к другим людям нормально. Иначе они не люди, а г...но.
Опубліковано 07 травень 2014 - 07:54
Ось мені відповідь прислали:
Доброго дня!
На Ваш запит від 05.05.2014 на сайті www.drv.gov.ua повідомляємо наступне:
Виборець з вказаними ідентифікаційними даними присутній в Державному реєстрі виборців.
Виборча дільниця, що утворена на постійній основі №531220, вул.Пушкіна, 83А, м.Полтава, 36039 (Полтавський політехнічний коледж НТУ "Харківський політехнічний інститут, хол)
Дякуємо, що звернулися до Державного реєстру виборців.
Адміністрація Сайту.
Опубліковано 07 травень 2014 - 08:09
Кому из Вас,мои друзья и знакомые в России,стало лучше от "присоединения" Крыма?
Опубліковано 07 травень 2014 - 08:16
Ось мені відповідь прислали
Я на початку квітня туди надсилала запит, дня через 3 прийшла відповідь, що мене ніде немає (власне, я так і думала). Залишилось доїхати до виборчої дільниці, щоб внесли у списки
Опубліковано 07 травень 2014 - 08:26
Я на початку квітня туди надсилала запит, дня через 3 прийшла відповідь, що мене ніде немає (власне, я так і думала). Залишилось доїхати до виборчої дільниці, щоб внесли у списки
ну хоч не буде тепер для тебе неприємного сюрпризу, коли прийдеш голосувати)
Опубліковано 07 травень 2014 - 08:40
Саюри
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Саюри
Опубліковано 07 травень 2014 - 09:42
Я думаю, что президентом будет все таки Порошенко (не так уж и намозоливший всем глаза), а вот Юле Владимировне достанется более интересная роль премьера.
За кого голосовать я пока не решила, ни за одного ни за другую не хочу. В моем кругу есть знакомые поддерживающие и Порошенко и Ляшка, и фаны Тимошенко есть.
Так как явного сильного лидера, которому можно доверится 100%, нет, хотелось бы чтобы после выборов (ДБ им состояться) эти все люди действительно сплотились в одно целое(кроме Тимошенко, от нее толку уж точно 0), а не стали мерятся чья *опа шире. Самый оптимальный вариант для меня из того, что имеем : Порошенко - президент, Тигипко - премьер, Богомолец - по здравохранению, Гриценко - на место Парубия или Авакова. Кстати, мне Гриценко тоже нравится, но учитывая, что у нас в стране не только почти гражданская война, а и преддефолтное состояние, то слабоват он для этого. Сейчас все должны в комплексе работать.
З. Ы. Ситуация в Одессе, наверное, уже навсегда останется неоднозначной и загадочной. Пугает, что небесную сотню писали поименно и было фото почти каждого, а сейчас уже пошли просто цифры. Смотришь вечером новости - и уже просто количество трупов за итог дня((.
З. Ы. Ы. Кстати, говорят, что в Полтаве начинают формировать батальоны территориальной обороны.
Опубліковано 07 травень 2014 - 09:45
Может напрасно вы такой ролик выставили.
Мне кажется, что люди, которые участвуют в мировой политике вряд ли имеют , как источник доходов, такую мелочевку, как товары народного потребления. ИМХО
Опубліковано 07 травень 2014 - 09:53
А чому не варто було його виставляти? Якщо хтось зайвого разу замислиться, чи варто купувати російські товари, це буде тільки на користь, у тому числі і виробникам українських аналогів. З товарів народного ужитку складається прибуток компаній, які платять податки до бюджету, за рахунок якого фінансується армія у тому числі. А Україна не такий вже й малий ринок збуту цих товарів. Інакше чому б ті компанії витрачали такі величезні суми на рекламу, якби це не мало сенсу?
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 07 травень 2014 - 10:04
А чому не варто було його виставляти? Якщо хтось зайвого разу замислиться, чи варто купувати російські товари, це буде тільки на користь, у тому числі і виробникам українських аналогів. З товарів народного ужитку складається прибуток компаній, які платять податки до бюджету, за рахунок якого фінансується армія у тому числі. А Україна не такий вже й малий ринок збуту цих товарів. Інакше чому б ті компанії витрачали такі величезні суми на рекламу, якби це не мало сенсу?
да, вот только вся ответственность перекладывается на конечного потребителя
у нас вот, в универсаме, на ценники рос. флажки налепили, и первое время кассиры даже свое "фи" высказывали при приобретении таких товаров
а что же хозяева магазинов/торг. точек? ну пусть соберут эти товары и на свалку вывезут, или раздадут нуждающимся, если уж на то пошло
Аделаида
-
-
Опубліковано 07 травень 2014 - 10:34
Жаль, что у нас таки нет возможности заминусить пост.
Luise Buffon
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 07 травень 2014 - 10:38
Что и кому покупать это личное дело каждого. Собственно как и то какие посты на форуме писать или на что ссылаться.
Опубліковано 07 травень 2014 - 10:43
Крайне сомневаюсь, что боевики финансируются из официальных источников, из бюджета в том числе.
Думаю непосредственно наемники, которые сейчас наводят смуту на территории Украины проплаченных черным налом из различных источников, в том числе из наших с вами кошельков.
И совсем не из процента от продажи пачки макарон.
Сомневаюсь, что на нас напасть захотел русский Ваня-мукомол, или Петя-столяр.
Luise Buffon
-
-
Опубліковано 07 травень 2014 - 10:52
Крайне сомневаюсь, что боевики финансируются из официальных источников, из бюджета в том числе.
Думаю непосредственно наемники, которые сейчас наводят смуту на территории Украины проплаченных черным налом из различных источников, в том числе из наших с вами кошельков.
Вопрос не только в боевиках. Нам нужно свою страну поднимать. А если народу "наглядное" понятнее, то данный вопрос можно и таким образом осветить.
Те кому "по-барабану" будут покупать то, что хотят даже если у них за спиной боевик будет магазин заряжать.
А кто-то возможно лишний раз призадумается.
От покупки наших товаров, доходы остаются в стране как и налоги как и ВВП и все остальное.
Или давайте будем "кормить" оккупанта в то время как наш производитель и так загибается?
ИМХО и мой выбор, никому свое ИМХО не навязываю.
Аделаида
-
-
Опубліковано 07 травень 2014 - 10:59
Вопрос не только в боевиках. Нам нужно свою страну поднимать. А если народу "наглядное" понятнее, то данный вопрос можно и таким образом осветить.
Те кому "по-барабану" будут покупать то, что хотят даже если у них за спиной боевик будет магазин заряжать.
А кто-то возможно лишний раз призадумается.
От покупки наших товаров, доходы остаются в стране как и налоги как и ВВП и все остальное.
Или давайте будем "кормить" оккупанта в то время как наш производитель и так загибается?
ИМХО и мой выбор, никому свое ИМХО не навязываю.
Тогда видео должно быть патриотичным, типа "НЕТ иностранному производителю". А то от покупки китайских товаров рынок "загибается" намного больше, чем от покупки российских (
Опубліковано 07 травень 2014 - 11:03
Жаль, что у нас таки нет возможности заминусить пост.
Так, я також часто про це жалкую.
Luise Buffon
-
-
Опубліковано 07 травень 2014 - 11:08
Тогда видео должно быть патриотичным, типа "НЕТ иностранному производителю".
Не думаю что оно (видео) что-то должно. " Я художник - я так вижу". Это видео-это субъективное мнение съемочной группы.
Ваше/наше личное дело согласится с этим или нет.
Я с этим видео согласна. Порой некоторые очевидные вещи стоит показать в утрированном варианте, чтобы у кого-то где-то "щелкнуло".
Я, например, ранее не особо обращала внимание на производителей и не видела чтобы в магазинах кто-то особо вчитывался и всматривался в коды, производителей и т. п. А сейчас я часто вижу бабушек/женщин/девушек (мужчины не были мной замечены ) внимательно изучающих упаковку товаров. И сама так делаю. Сменила зубную пасту, прокладки, перешлп на другой стиральный порошок и ополаскиватель. Продукты я всегда предпочитала те, что поближе к нам.
Опубліковано 07 травень 2014 - 11:52
Ну звичайно ж, у бюджеті РФ навряд чи присутня стаття "фінансування тероризму", але гроші можна вивести з бюджету дуже багатьма способами, це начеб-то давно не є секретом. Тому як раз у тому числі і відсоток від пачки макарон, який у вигляді податку до бюджету заплатив Ваня-мукомол, якому цілком можливо немає ніякого діла до України, пішов на фінансування того, що зараз робиться у нашій країні.
Ви ж самі пишите, що фінансування йде у тому числі і з наших з вами гаманців. Так, і це і гроші нашого колишнього президента, і ми чудово розуміємо, де він іх взяв, і гроші нашого "старшого братика".
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 07 травень 2014 - 14:16
http://www.unian.ua/...rvoniy-mak.html Цього року на офіційних заходах вживатиметься європейський символ пам’яті полеглих у війні - червоний мак. Його розробив харківський дизайнер Сергій Мішакін. Маки нагадують слід від кулі, довкола якого розходиться кров. "Традиційний символ, "георгіївська стрічка", за останні місяці скомпрометований безповоротно! Потрібно було щось таке знакове, що символізувало б не свято, яким війна не може бути за визначенням, а пам'ять і скорботу".
Відредаговано bianco, 07 травень 2014 - 20:13.
Фотографии загружаются в режиме превью
Опубліковано 07 травень 2014 - 14:45
05.05.
В Александровському саду в Кремлі стелу міста-героя Київ залишили без квітів
http://uainfo.org/ya...bez-cvetov.html
06.05.
Небайдужі росіяни принесли квіти
http://ru.tvi.ua/new...ilis_cvety_foto
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|