Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#8321 MargoV

MargoV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 686 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 29 квітень 2014 - 16:07

Царев снял свою кандидатуру с выборов Президента Украины
http://www.unian.net...ih-boykotu.html

#8322 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 17:22

Я телевизор сейчас практически перестала смотреть, только мультики дочке иногда включаю. Сегодня на просторах интернета в новостях наткнулась на эту ссылку http://donbass.ua/ne...o-pomoschi.html  :ogo: Девочки, эт чего??? Правда? Или это можно в юмор переносить????

Неужели у них все действительно так плохо? Не пойму...

схоже на бреєд. Ніхто поставки не припиняв до регіону, так же точно, як і республікою вона ще не стала. Те, що вони прапори повісили і надпис змінили ще ні про що не каже.

#8323 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 22:05

Вибори відбудуться в тих регіонах України, де це буде можливо - Аваков

А що ж робити людям, що живуть в таких регіонах і через якихось 300 сепаратистів не зможуть зробити свій вибір.

Відредаговано Ipiha, 29 квітень 2014 - 22:05.

#8324 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 22:13

Невже нас дійсно "зливають" , так страшно навіть думати про це.  Ніяких дій влади, все захоплюють потихеньку, а травень ... що чекати далі.

#8325 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 22:17

А що ж робити людям, що живуть в таких регіонах і через якихось 300 сепаратистів не зможуть зробити свій вибір.

Поверьте люди там сейчас меньше всего о выборах думают. У меня там все родственники со стороны отца, то они в каком то ступоре: вроде и все хорошо, но в поминальный понедельник никуда не поехали - " а вдруг остановят, машину заберут. Много всяких о оружием и неадекватных. Лучше переждать" . Такие примерно слова. Да и вообще надеются, что все само "рассосется" А, и главное - "голосовать не за кого"((((

#8326 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 22:25

Поверьте люди там сейчас меньше всего о выборах думают. У меня там все родственники со стороны отца, то они в каком то ступоре: вроде и все хорошо, но в поминальный понедельник никуда не поехали - " а вдруг остановят, машину заберут. Много всяких о оружием и неадекватных. Лучше переждать" . Такие примерно слова. Да и вообще надеются, что все само "рассосется" А, и главное - "голосовать не за кого"((((

да, веселі вибори - частина дійсно боїться йти, а частина не знає за кого голосувати.   Я сама ще не можу визначитись.

#8327 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 22:32

да, веселі вибори - частина дійсно боїться йти, а частина не знає за кого голосувати.   Я сама ще не можу визначитись.

Из всех моих, только бабушка не боится и собирается идти голосовать за Добкина - " он честный и Янукович ему не зря доверял". Для нее Я.- бог, небожитель и т.д. На российских каналах - правда, а нас поработил Правый сектор, мы зомби ..... Это безнадежно(((( 

#8328 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 22:39

Так у нас же специальный закон о выборах приняли, что бы даже если голосовать можно будет только в одном городе, только в одном округе - они считались действительными. Властям очень важно мнение людей :(

• Tanik це подобається

#8329 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 23:14

Я не розумію що хотять ті, хто каже, що зараз фашистська влада у нас і тому не можна проводити вибори. Тобто ця влада погана, а нову обрати не можна, бо буде нелегітимною. І ці масові зняття кандидатур з перегонів... Складається враження, що сторонники Януковича вважають, що без нього Україна не може існувати і треба терміново її всю Росії віддати. І не дай Бог тут когось оберуть.

У мене надії тільки на вибори, що тоді може таки хтось візьметься порядок наводити. Хоч якийсь порядок, а не взагалі нічого не робити.

Тільки якщо східні області не матимуть змоги проголосувати, то далі говорити про визнання ними президента не можна, навіть тими людьми, які "за" єдину Україну.

А ще прочитала одне звернення людини зі сходу, що на майдані за Україну стояли всі разом регіони, а от коли зараз реально загроза, то чомусь не їдуть масово з заходу на допомогу нашим. Нехай схід сам розбирається із своїми нападниками, але вони то йдуть на нашу Україну. І те, що якийсь регіон знаходиться трохи далі від кордону не дає йому права наплювати на ситуацію біля кордонів. Якщо від головнокомандувачів вже зрозуміло, що толку ніякого, то треба тоді самоорганізовуватись як на майдані. Де ділись ті сотники, що кричали, що будуть до кінця. Чому люди сидять на майдані і досі, якщо вже давно необхідно передислоковуватись в точки, де від них користь буде.

У мене єдине пояснення, що сепаратисти можуть закричати "аа бандерівці, Росія допомагай"

Відредаговано Ipiha, 29 квітень 2014 - 23:17.

#8330 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 23:25

В ВК закликають завтра на Майдан виходить.

Я не розумію що хотять ті, хто каже, що зараз фашистська влада у нас і тому не можна проводити вибори. Тобто ця влада погана, а нову обрати не можна, бо буде нелегітимною. І ці масові зняття кандидатур з перегонів... Складається враження, що сторонники Януковича вважають, що без нього Україна не може існувати і треба терміново її всю Росії віддати. І не дай Бог тут когось оберуть.

У мене надії тільки на вибори, що тоді може таки хтось візьметься порядок наводити. Хоч якийсь порядок, а не взагалі нічого не робити.

Тільки якщо східні області не матимуть змоги проголосувати, то далі говорити про визнання ними президента не можна, навіть тими людьми, які "за" єдину Україну.

А ще прочитала одне звернення людини зі сходу, що на майдані за Україну стояли всі разом регіони, а от коли зараз реально загроза, то чомусь не їдуть масово з заходу на допомогу нашим. Нехай схід сам розбирається із своїми нападниками, але вони то йдуть на нашу Україну. І те, що якийсь регіон знаходиться трохи далі від кордону не дає йому права наплювати на ситуацію біля кордонів. Якщо від головнокомандувачів вже зрозуміло, що толку ніякого, то треба тоді самоорганізовуватись як на майдані. Де ділись ті сотники, що кричали, що будуть до кінця. Чому люди сидять на майдані і досі, якщо вже давно необхідно передислоковуватись в точки, де від них користь буде.

У мене єдине пояснення, що сепаратисти можуть закричати "аа бандерівці, Росія допомагай"

#8331 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 квітень 2014 - 23:35

В ВК закликають завтра на Майдан виходить.

та толку на майдан... не в тому напрямку заклики лунають.

#8332 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 08:07

Как это почему? Потому что жить хотят. Что они, совсем дураки разве? Одно дело, стоять против беркута, у которого есть власть и ты понимаешь, что власть ну не прикажет без предупреждения всех расстрелять, и совершенно другое - против толпы идиотов с оружием в руках. 

#8333 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 08:10

Как это почему? Потому что жить хотят. Что они, совсем дураки разве? Одно дело, стоять против беркута, у которого есть власть и ты понимаешь, что власть ну не прикажет без предупреждения всех расстрелять, и совершенно другое - против толпы идиотов с оружием в руках. 

Я б посперечалась із цим твердженням. Після снайперів же не розбігся майдан.

#8334 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 08:19

Я б посперечалась із цим твердженням. Після снайперів же не розбігся майдан.

Не факт что это был приказ властей. И тут ударение на слове "всех". Это разница между несколькими выстрелами снайпера и тем, если бы беркут достал автоматы и начал без разбора палить в толпу. Не дубинками пинать, как на всех видео, а просто стрелять во все, что не в форме. 

Ну и опять же, возвращаясь к саааамому началу - майдан не был просто толпой единомышленников. Это была хорошо организованная акция, для приведения к кормушке "своих". Тогда она была нужна - ее организовали. Сейчас он никому не надо - поэтому его не будет. Имхо ))

Відредаговано Аделаида, 30 квітень 2014 - 08:20.

#8335 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 08:35

Не факт что это был приказ властей. И тут ударение на слове "всех". Это разница между несколькими выстрелами снайпера и тем, если бы беркут достал автоматы и начал без разбора палить в толпу. Не дубинками пинать, как на всех видео, а просто стрелять во все, что не в форме. 

Ну и опять же, возвращаясь к саааамому началу - майдан не был просто толпой единомышленников. Это была хорошо организованная акция, для приведения к кормушке "своих". Тогда она была нужна - ее организовали. Сейчас он никому не надо - поэтому его не будет. Имхо ))

я і пишу, що це проблема тих, хто стояв на майдані не в якості простих людей, а координаторів. Не вірю я що це один Яценюк спланував майдан на самому початку, а якщо і так, то щоб тримати натовп стільки місяців недостатньо раз в декілька днів виходити на сцену.

Щодо того наказ чи не наказ, це не має значення. І чим відрізняється та акція від акцій у Донецьку, Харкові і т. д.? Де там масово розстрілюють людей? Може я щось пропустила. В тому то і справа, що зараз ще можна масовістю заглушити ці акції. А трохи згодом, після їх референдумів, вже такої можливості не буде.

#8336 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 08:39

ага, США))

#8337 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 09:09

я і пишу, що це проблема тих, хто стояв на майдані не в якості простих людей, а координаторів. Не вірю я що це один Яценюк спланував майдан на самому початку, а якщо і так, то щоб тримати натовп стільки місяців недостатньо раз в декілька днів виходити на сцену.

Щодо того наказ чи не наказ, це не має значення. І чим відрізняється та акція від акцій у Донецьку, Харкові і т. д.? Де там масово розстрілюють людей? Може я щось пропустила. В тому то і справа, що зараз ще можна масовістю заглушити ці акції. А трохи згодом, після їх референдумів, вже такої можливості не буде.

Я, конечно, не очень интересуюсь новостями, но, если я правильно понимаю - у "сепаратистов" есть оружие, а в подчинении они ни у кого не находятся. Значит применяют его на свое усмотрение. А это как обезьяна с гранатой. 

#8338 Скорпиончик

Скорпиончик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 049 повідомлення
  • Місто:Мотель

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 09:10

Девочки, а какая сейчас ситуация в Днепродзержинске? Ребенку туда на соревнования ехать в субботу, а я слышала, что неспокойно там. Вот теперь голову ломаю - пускать или нет?

#8339 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 30 квітень 2014 - 09:12

. В тому то і справа, що зараз ще можна масовістю заглушити ці акції. 

а что значит "массовостью заглушить"? тупо забить битами (стволами)??? так не забываем, что в акциях принимают участие не только росс. сепаратисты, а и достаточно не маленькая часть местного населения. так пусть правый сектор с ними тупо расправиться? так там же тоже не будут молчать и другую щеку подставлять...и какое вообще имеют право какие либо формирования ,не являясь правоохранительными органами, - "наводить порядки"??? мало нам было Музычка?
 для этого есть силовики, которые  сейчас, к сожалению, в полнейшей дезориентации  (хотя именно они должны наводить порядки) - уже не понятно кто есть народ  и на чью сторону следует переходить...
кто то пару страниц назад  бросал стат. данные, что 2/3 востока не хотят  в Россию. причем автором статьи (не форумчанкой) этот факт преподносился, как положительные цифры... я в шоке... а никого не смущает, что это значит, что даже по предоставленной нашими СМИ информации (тоесть явно заниженной) - 1/3 часть населения все таки "за" Россию????кошмар... это же не пару сотен местных и даже не пару  тысяч....

где то попадала на глаза информация, что закон о децентрализации власти будет рассмотрен в сентябре... а действительно - чего спешить... может к тому моменту он уже и не актуальный будет (восток уже отбежим, а зап. части страны децентрализация вроде как и не к чему).

Відредаговано lidlekcc, 30 квітень 2014 - 09:12.

• Helene це подобається

#8340 MargoV

MargoV

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 686 повідомлення
  • Ім'я:Марина

Опубліковано 30 квітень 2014 - 09:23

Россия не поступает с Донбассом как с Крымом потому что, во-первых, Донбасс-не Крым, настрои не те. Во-вторых-не нужно им еще 7 млн ртов. В-третьих- и это главное-хотят сорвать выборы на Украине, поэтому делают все, чтобы в Донецкой, Луганской областях они не прошли, раз в некоторых регионах не пройдут выборы-они не могут считаться легитимными-не учтены голоса всех жителей. Выборы сейчас не устраивают Россию категорически-прекрасно понимают проходящего "лояльного" к России кандидата нету...
По поводу "сепаратистов", то в Донецкой области их 2 вида, один-это "засланные казачки" (сами понимаете кем)+подкупленное МВД, второй-это местные "сочуствующие", но безоружные. Очень хорошо в этом разобралась Латынина (хочу отметить-это СМИ России) http://www.echo.msk....e/1307782-echo/

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама