Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#7641 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 31 березень 2014 - 15:25

а мне интересно с какой целью страны, которые стоят на первых позициях по внешнему и государственному долгу, помогают другим? где берут резервы? что они выигрывают от своей "помощи"?

#7642 Montie

Montie

ХэппиШопик

• Завсідники
  • 2 274 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 15:38

Давно я тут не была, все держала себя в руках, а сегодня уже все, прорвало!!!

Блин, ну скажите, разве люди на Майдане стояли, воевали и гибли для того что бы нынешняя власть урезала все выплаты и подняла цены??? К чему мы пришли??? Что на детей выплачивать будут меньше на 30 и 100 тыс??? Что бюджетникам урезают все выплаты и зарплаты??? Мама звонила, говорит, что предупредили с бухгалтерии, что могу урезть выплаты за выслугу и стаж, и за дополнительные начисления врачам... и что??? мама будет получать на 500 грн меньше, а папа на 1000 грн.... Они для того всю жизнь врачами проработали что бы получать перед пенсией, к старости по 1400???

Я никогда митинги не поддерживала, но вот сейчас бы точно вышла на митинг и за выплаты на детей и за бюджетников, которым урезать хотят зарплату... РРР, покусала бы всех :draka:

Марин, ну вот честно, 140 тыс на ребенка, и платят до 6 лет (поправь, если я ошибаюсь) - ну как бы для нашей нищей страны перебор. А 40000 мало разве? Ты ж ребятенка рожала не для выплаты, и на себя рассчитываешь, правда? Лично мне пособие никакое не нужно, была бы работа нормальная, я как-нибудь сама. 

Ну а по поводу бюджетников - страдают как всегда самые бедные и незащищенные.

#7643 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 16:27

В сети появилось ответное прощальное письмо Крыму от Украины

http://vsenovosti.in.ua/news/0337409

Детский сад))) Но, мне понравилось.

#7644 M@R@Wa

M@R@Wa

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 496 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Марина

Нагороди

2       2         

Опубліковано 31 березень 2014 - 17:12

Марин, ну вот честно, 140 тыс на ребенка, и платят до 6 лет (поправь, если я ошибаюсь) - ну как бы для нашей нищей страны перебор. А 40000 мало разве? Ты ж ребятенка рожала не для выплаты, и на себя рассчитываешь, правда? Лично мне пособие никакое не нужно, была бы работа нормальная, я как-нибудь сама. 

Ну а по поводу бюджетников - страдают как всегда самые бедные и незащищенные.

Я не знаю, на сколько их растягивают, но причем обычные люди к нищете страны? Ты хочешь сказать, что ты потратила на малую деньги которое тебе выделило государство, и тебе этого хватало? Я расчитываю на себя. и в 90%  ребенка мы содержим сами, НО я думаю мамочкам, которые ждут второго или третьего, будет обидно что кто-то эти деньги получил, а они нет, только потому что детеныш родиться позже. Работа работой, но я не думаю, что у нас тут много таких, кто получает зар. плату более 5000 что бы безбедно существовать. На две минимальных з/п, к примеру в семье тех же медработников, ребенка на ноги нормально не поставишь, а так хоть какая то поддержка штанов от государства была.  Меня лично невыплата 70 или 140 тыс. лично не каснулась, и в ближайшее время не коснется, а родители как то выкарапкаются, но есть семьи которых это очень сильно затронет, и мне их жаль. А еще жаль людей, которые боролись-боролись....и вот напоролись :(

• Tanik це подобається

#7645 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 17:31

Я не знаю, на сколько их растягивают, но причем обычные люди к нищете страны? Ты хочешь сказать, что ты потратила на малую деньги которое тебе выделило государство, и тебе этого хватало? Я расчитываю на себя. и в 90% ребенка мы содержим сами, НО я думаю мамочкам, которые ждут второго или третьего, будет обидно что кто-то эти деньги получил, а они нет, только потому что детеныш родиться позже. Работа работой, но я не думаю, что у нас тут много таких, кто получает зар. плату более 5000 что бы безбедно существовать. На две минимальных з/п, к примеру в семье тех же медработников, ребенка на ноги нормально не поставишь, а так хоть какая то поддержка штанов от государства была. Меня лично невыплата 70 или 140 тыс. лично не каснулась, и в ближайшее время не коснется, а родители как то выкарапкаются, но есть семьи которых это очень сильно затронет, и мне их жаль. А еще жаль людей, которые боролись-боролись....и вот напоролись :(

ті хто боролись(більшість) не строїли ілюзій про 'пакращення вже завтра'.
І як це, при чому тут 'обычные люди к нищете страны'. Ми всі приклали руку до того, що маємо зараз. Нам і розгібати. Це реальність, нічого не вдієш.

#7646 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 17:35

Марин, до хорошого привикають швидко. я якось пережила, коли народила Діму і через 2 тижні виплати зробили не 12 тис, а 24 . Якось жила паралельно з тими, кому більше повезло. А як обідно тим, хто взагалі цих тисяч не отримував.

І за Майдан. Я навіть і не мріяла, що після нього ми заживемо краще. Якщо в країні не має грошей, то хоч плач, а їх не має. Ну був би Янукович ще рік, взяв би кредит в Росії , який вони обіцяли, пожили б ми. А потім вибори - опа, і знову - чому так погано почали жити.

Я думаю такої корупції, як при Януковичу не було. Розграбили, а ми тепер винимо нову владу. Тим більше скорочення зробили ж всім - і ВР, і бізнесу. Давайте налаштуємось на позитив - а може через 5 років уже буде і робота , і житло, і хороша з/п.  Маю надію , діти наші житимуть краще.

#7647 Montie

Montie

ХэппиШопик

• Завсідники
  • 2 274 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 17:48

Я не знаю, на сколько их растягивают, но причем обычные люди к нищете страны? Ты хочешь сказать, что ты потратила на малую деньги которое тебе выделило государство, и тебе этого хватало? Я расчитываю на себя. и в 90%  ребенка мы содержим сами, НО я думаю мамочкам, которые ждут второго или третьего, будет обидно что кто-то эти деньги получил, а они нет, только потому что детеныш родиться позже. Работа работой, но я не думаю, что у нас тут много таких, кто получает зар. плату более 5000 что бы безбедно существовать. На две минимальных з/п, к примеру в семье тех же медработников, ребенка на ноги нормально не поставишь, а так хоть какая то поддержка штанов от государства была.  Меня лично невыплата 70 или 140 тыс. лично не каснулась, и в ближайшее время не коснется, а родители как то выкарапкаются, но есть семьи которых это очень сильно затронет, и мне их жаль. А еще жаль людей, которые боролись-боролись....и вот напоролись :(

если бы выплаты оставили, но не выплачивали ничего (ибо нечем), было бы лучше? 

пы.сы. А когда в жизни и обществе было все справедливо? Вопрос риторический

#7648 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення
  • Місто:Полтава/Левада

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 17:52

А де по-вашому взяти ці мільярди на виплати ?

Блин, когда государство повышает тарифы, оно думает о том, что у людей не хватит денег, чтобы их оплачивать? Фигушки. Почему люди должны переживать о том, где государству взять деньги?  Во всём мире люди живут за счёт разных соцвыплат и дотаций. И только разговор заходит о том, чтобы их уменьшить (или зарплаты), сразу выходят на митинги, устраивают бойкоты. Наш народ... я не знаю.  Мало того, что все покорно "затягують пяси", так ещё и согласно кивают головами, мол, правильно, давно так надо было, разжировались мы что-то.

Государству нужны граждане, государство обязано заботиться о своих гражданах. Или государство нужно только для того, чтоб на него пахать? 
На счёт клича Яценюка о пустой казне не верила, не верю и никогда не поверю. Он знал, зачем это говорил. А самое печальное, что цель достигнута.

И, кстати, миллионерам дотации не отменили.

#7649 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 31 березень 2014 - 17:56

Блин, когда государство повышает тарифы, оно думает о том, что у людей не хватит денег, чтобы их оплачивать? Фигушки. Почему люди должны переживать о том, где государству взять деньги?  Во всём мире люди живут за счёт разных соцвыплат и дотаций. И только разговор заходит о том, чтобы их уменьшить (или зарплаты), сразу выходят на митинги, устраивают бойкоты. Наш народ... я не знаю.  Мало того, что все покорно "затягують пяси", так ещё и согласно кивают головами, мол, правильно, давно так надо было, разжировались мы что-то.

Государству нужны граждане, государство обязано заботиться о своих гражданах. Или государство нужно только для того, чтоб на него пахать? 
На счёт клича Яценюка о пустой казне не верила, не верю и никогда не поверю. Он знал, зачем это говорил. А самое печальное, что цель достигнута.

Звідки ви це взяли??

#7650 bil4enya

bil4enya

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 988 повідомлення
  • Місто:Полтава - Левада
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2            

Опубліковано 31 березень 2014 - 18:02

Я працюю в органах міндоходів і можу сказати, що грошей в бюджеті немає ще з літа минулого року. Коли з екранів телевізорів тільки перестали говорити про "неймовірне зростання економіки", ця ж економіка вже була загнана в ..... дуже далеко. Податківці мали звичку стягувати з підприємств податки наперед. Так от, в кінці минулого літа вже стягнули за перший квартал цього року, і все це далі так рухалось. Тобто на сьогодні стягувати податки просто ні з кого. Те що виплачується громадянами - це все таки не ті суми, які наповнюють бюджет.

Що стосується митниці - то тут ще гірше, тому що імпорт, з якого сплачується податки, зменшився на кінець 2013 року більше, ніж вдічі в порівнянні з 2012. Відповідно зменшилися і надходження до бюджету. При цьому весь час зростали мінімальні пенсії, зарплати, прожитковий мінімум. А платити вже не було чим. Казначейство перестало проплачувати платіжки бюджетних організацій ще з серпня минулого року. Проплачували тільки зарплату і соцвиплати. Навіть оплату за газ неможливо було здійснити.

У грудні минулого року нам затримали зарплату, а виплатили тільки після того, як в Росії випросили кредит.  Лікарняні за вересень, жовтень і листопад теж після цього кредиту погасили.

Тому я взагалі дивуюся з чого зараз виплачують заробітні плати і пенсії.

#7651 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 18:13

Блин, когда государство повышает тарифы, оно думает о том, что у людей не хватит денег, чтобы их оплачивать? Фигушки. Почему люди должны переживать о том, где государству взять деньги? Во всём мире люди живут за счёт разных соцвыплат и дотаций. И только разговор заходит о том, чтобы их уменьшить (или зарплаты), сразу выходят на митинги, устраивают бойкоты. Наш народ... я не знаю. Мало того, что все покорно "затягують пяси", так ещё и согласно кивают головами, мол, правильно, давно так надо было, разжировались мы что-то.

Судячи з посту, якраз саме ви знаєте ситуацію з нашою казною.
І до речі міліонерам, тобто власникам великого бізнесу, підвищили податки, підвищили плату за використання ресурсів України.
У всьому цивілізованому світі люди живуть за рахунок достойної оплати праці, а не за рахунок дотацій.

#7652 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 18:13

це кому претензії - якщо про нову владу, то Янукович аж ніяк не думав про майбутнє - набирав кредитів, а хто за них платитиме, то вже не його діло було. Головне плати всім з/п і пенсіі поки він при владі.

Якось так казав Яценюк про Україну -  "якщо дохд сімЇ 5 тис. , то я к можна брати кредит 100 тис(наприклад)"

#7653 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 31 березень 2014 - 18:41

А я нет, потому что если вы начали выплачивать - выплачивайте, или ты хочешь сказать нам много платят? Мне вот на повышенную помощь насчитали 4 грн., и радуйся жизни, а мне к примеру 130 грн. не хватает даже на неделю на ребенка на продукты, не говоря про все остальное, а сейчас давайте урежем еще...

И почему просто словами??? Меня на пример это беспокоит и бесит, и радости у меня мало, что родители врачи будут получать минималку, уборщицы в ЧП будут больше получать чем врачи и учителя... Я так понимаю, что семья у тебя в этой сфере не работает, и тебе как соловью, а мне - нет.

1. Марин, ми обговорюємо допомогу при народженні дитини, а не "до 3-х років". Да, я вважаю (виключно моя думка), що платять багато. І я була б задоволена, якби моїй дитині дали якісну і безкоштовну освіту і медичне забезпечення. Тому що в перерахунку ті гроші, які мені платили до 2 років дочки, в більшій частині я вже віднесла в садочок і врачам. Чому я повинна шукати по всій Полтаві нормальних спеціалістів і платити їм, а не просто приходити в свою поліклініку і отримувати якісне обслуговування? Чому я повинна нести в дитсадок благодійний внесок (да, мені посміхнулась удача і я заплатила мало, а інші??), кошти на ремонт, на потреби садочка, на зміни подушок, меблів, ......

Але ж да, мені ж держава заплатила, чому б не повернути їй всі ці гроші, правда?)

2. Чому словами?) Тому що більшість, хто каже подібне, на цьому і закінчує. Звісно, якшо ти вийдеш на мітинг, я буду приємно вражена і заберу свої слова назад. :4esslovo:

Батьки у мене дійсно не працюють у бюджетній сфері, але і у папи, і в мами пенсія - близько 940 грн! Впасти й не встать! Якби мама ще не працювала продавцем в магазині, і папа де-не-де не підробляв, я не знаю, як би вони взагалі жили. Так що мені не як солов"ю, на жаль!

Я просто вірю в те (і вже про це писала), що зараз буде ж..., але потім стане краще. Це ІМХО, прошу не переконувати.)

#7654 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 31 березень 2014 - 18:56

Марин, до хорошого привикають швидко. я якось пережила, коли народила Діму і через 2 тижні виплати зробили не 12 тис, а 24 . Якось жила паралельно з тими, кому більше повезло. А як обідно тим, хто взагалі цих тисяч не отримував.

І за Майдан. Я навіть і не мріяла, що після нього ми заживемо краще. Якщо в країні не має грошей, то хоч плач, а їх не має. Ну був би Янукович ще рік, взяв би кредит в Росії , який вони обіцяли, пожили б ми. А потім вибори - опа, і знову - чому так погано почали жити.

Я думаю такої корупції, як при Януковичу не було. Розграбили, а ми тепер винимо нову владу. Тим більше скорочення зробили ж всім - і ВР, і бізнесу. Давайте налаштуємось на позитив - а може через 5 років уже буде і робота , і житло, і хороша з/п.  Маю надію , діти наші житимуть краще.

ППКС! Мої думки!)

#7655 Xboct1k

Xboct1k

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 31 повідомлення
  • Ім'я:Женя

Опубліковано 31 березень 2014 - 19:05

Ну люди, не голосуйте за Тигіпка, ви що, знущаєтесь=((( Ну це ж така мерзота, яких мало. Знаю безліч фактів, багато чого можу розповісти. Я буду голосувати у першому турі за Гриценка (просто не можу не проголосувати за цього дядька), а у другому за Порошенко, вже не буде вибору. Тільки не Тимошенко!

#7656 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 19:18

Звідки ви це взяли??

Я не всегда жила в Полтаве.

це кому претензії - якщо про нову владу, то Янукович аж ніяк не думав про майбутнє - набирав кредитів, а хто за них платитиме, то вже не його діло було. Головне плати всім з/п і пенсіі поки він при владі.
Якось так казав Яценюк про Україну -  "якщо дохд сімЇ 5 тис. , то я к можна брати кредит 100 тис(наприклад)"

А кто-то когда-то думал? Или будет думать? Наша страна не вчера родилась, а будущего как не было, так и нет. Когда Янукович пришёл к власти, то тоже всё время пели о том, что предыдущая власть оставила им одни кредиты, долги и сплошную разруху  и т.д. и т.п. Так что эта песня не новая. 

1. Марин, ми обговорюємо допомогу при народженні дитини, а не "до 3-х років". Да, я вважаю (виключно моя думка), що платять багато. І я була б задоволена, якби моїй дитині дали якісну і безкоштовну освіту і медичне забезпечення. Тому що в перерахунку ті гроші, які мені платили до 2 років дочки, в більшій частині я вже віднесла в садочок і врачам. Чому я повинна шукати по всій Полтаві нормальних спеціалістів і платити їм, а не просто приходити в свою поліклініку і отримувати якісне обслуговування? Чому я повинна нести в дитсадок благодійний внесок (да, мені посміхнулась удача і я заплатила мало, а інші??), кошти на ремонт, на потреби садочка, на зміни подушок, меблів, ......

Але ж да, мені ж держава заплатила, чому б не повернути їй всі ці гроші, правда?)

2. Чому словами?) Тому що більшість, хто каже подібне, на цьому і закінчує. Звісно, якшо ти вийдеш на мітинг, я буду приємно вражена і заберу свої слова назад. :4esslovo:

Батьки у мене дійсно не працюють у бюджетній сфері, але і у папи, і в мами пенсія - близько 940 грн! Впасти й не встать! Якби мама ще не працювала продавцем в магазині, і папа де-не-де не підробляв, я не знаю, як би вони взагалі жили. Так що мені не як солов"ю, на жаль!

Я просто вірю в те (і вже про це писала), що зараз буде ж..., але потім стане краще. Це ІМХО, прошу не переконувати.)

1. Вот если бы эти выплаты шли именно на то, что вы описали - это было бы замечательно. Только я думаю, это очень-очень вряд ли (ну разве до выплат так было?).И урезали ведь эти выплаты не в пользу детских садиков и больниц.

Я думаю, если бы те деньги, что "разбазарили" из госбюджета на выплаты на детей, не "разбазарили" на эти выплаты, то они аккуратненько телепортировались бы в Межигорье. 

2. Так вроде ж собираются урезать пенсию работающим пенсионерам на 50%. Т.е., пенсия вашей мамы будет 470 грн...

#7657 Beznika

Beznika

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 617 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 19:24

Судячи з посту, якраз саме ви знаєте ситуацію з нашою казною.

Я не сказала, что знаю или не знаю, я сказала, что не верю.

І до речі міліонерам, тобто власникам великого бізнесу, підвищили податки, підвищили плату за використання ресурсів України.

Но и дотации оставили. А людям и "дотации" сократили и тарифы повысили.

#7658 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 31 березень 2014 - 19:25

Я не всегда жила в Полтаве.

Ну так тоді мені тим більше цікаво де це? 

Во всём мире люди живут за счёт разных соцвыплат и дотаций

#7659 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 березень 2014 - 19:29

А я могу сказать, что на данном этапе осталось только верить, что будет хорошо...

Потому что повышение газа меня уже убило... И как жить и платить я не знаю. Я не знаю чем будет платить наша бабушка, которая и так экономит, а теперь и вообще топить не будет. 

Цены на все уже ползут вверх, а з-пл на месте. Это даже не ж...

#7660 Montie

Montie

ХэппиШопик

• Завсідники
  • 2 274 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 березень 2014 - 19:30

Так нищие люди=нищая страна, у нас 80 % жителей очень бедные.

мне по сути от 130 грн )после года) ни холодно, ни жарко, платят - хорошо, нет - ну и ладно. Сейчас я понимаю, что второго не тяну, вне зависимости, сколько мне заплатят пособия - 40 или 70 тыс, я их потрачу на памперсы, врачей, лекарства, и пр. А после 3-х лет что делать? Если нет нормальной работы, как дальше?

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама