Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#6821 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:31

Ира, а ты не думала, что тебе показывают даже онлайн, то что ты хочешь видеть, те интервью, что ты должна слышать?

И за чьи денежки строили сцены и делали лазерные шоу? Все, только для того, чтобы задобрить народ. И лозунги, и флаги - которыми был майдан, почему-то свободовский. И братки с портретами Бандеры и черно-красными флагами колесят по Украине безпрепятственно. Вот на митинге по поводу дня рождения Шевченко в одном городке эти Свободовцы развернули свои плакаты с портретами Бандеры (К чему на юбилеи Шевченка?) и на законных правах выступали со сцены. Местная власть уже "новая" - тогда кто же им разрешил это делать?

Не питайте илюзий. Майдан был создан для захвата власти - и они это сделали. И власть между собой распределили. Я думаю Тягныбока тоже не обидели. 

#6822 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • 2 012 повідомлення
  • Місто:Центр

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:33

ага, и те кто не разделял радость майдановцев от всего происходящего, как раз об этом и говорили в самом начале (не обремененные чувством всеобщей эйфории и более обьктивно с долей пессимизма/реализма глядя на вещи) ,  только их стали сразу клеймить "непатриотами".

а теперь "маємо, що маємо"((((

ну звичайно))) мені ВИ можете не повторювати - я пам"ятаю "активну" позицію декількох форумчанок про те, що голові найкраще бути зануреную по "самоє нємагу" в пісок)))) звичайно, найкраще взагалі нічого не робити, ну, щоб нікого не провокувати - тихенько ходити на своб роботу, поки вона ще є і поки там щось платять, зате нікого не чіпаю і чоловік поряд, на дивані))) Це не до вас особисто, це до всіх взагалі з "активною" позицією "вам що погано жилося???")))

#6823 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:38

Боже, как же надоели фразы про "диван"...

Добиваться справедливости можно и без шашки в руках.

#6824 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:39

Ира, а ты не думала, что тебе показывают даже онлайн, то что ты хочешь видеть, те интервью, что ты должна слышать?

И за чьи денежки строили сцены и делали лазерные шоу? Все, только для того, чтобы задобрить народ. И лозунги, и флаги - которыми был майдан, почему-то свободовский. И братки с портретами Бандеры и черно-красными флагами колесят по Украине безпрепятственно. Вот на митинге по поводу дня рождения Шевченко в одном городке эти Свободовцы развернули свои плакаты с портретами Бандеры (К чему на юбилеи Шевченка?) и на законных правах выступали со сцены. Местная власть уже "новая" - тогда кто же им разрешил это делать?

Не питайте илюзий. Майдан был создан для захвата власти - и они это сделали. И власть между собой распределили. Я думаю Тягныбока тоже не обидели. 

я мала на увазі інтерв’ю громадського, де журналісти просто ходили по майдану і питали кого завгодно. Я сумніваюсь, що до ввімкнення камер вони пройшли весь цей шлях, дали людям грошей і роздали тексти для декількагодинної вистави, так як такі трансляції тривали не одну годину. і не в одному місці.

#6825 Nyutta

Nyutta

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 167 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:41

прослушала все выступление гизи-все замечательно,практически русский ультиматум.вот только после прихода русских в Крым я(лично) ну очень захотела в НАТО,или к Америке под бочек. Странно, почему бы это?Лично у меня сейчас все "лидеры" Майдана вызывают раздражение,и желание тихо придушить. Вы меня извините,но нельзя подменять понятия - свержение памятников,это чистой воды вандализм и наказываться должно так же,битье машин с русскими номерами-порча имущества,уверена в УК есть статья. у меня реальный вопрос,а не спонсирует ли милую свободу и правый сектор РФ,потому что их поведение дискредитирует и остальных,тех самых"романтиков".А власть смотрит и молчит, чем тоже вызывает подозрения...

#6826 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:41

Может они "своих" спрашивали, чьи настрои знали. И не обязательно за деньги.

Ира, к сожалению, правды мы никогда не узнаем.

#6827 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:47

ну звичайно))) мені ВИ можете не повторювати - я пам"ятаю "активну" позицію декількох форумчанок про те, що голові найкраще бути зануреную по "самоє нємагу" в пісок)))) звичайно, найкраще взагалі нічого не робити, ну, щоб нікого не провокувати - тихенько ходити на своб роботу, поки вона ще є і поки там щось платять, зате нікого не чіпаю і чоловік поряд, на дивані))) Це не до вас особисто, це до всіх взагалі з "активною" позицією "вам що погано жилося???")))

Ваш сарказм абсолютно не уместен. Позиция людей, которые изначально не поддерживали майдан, не менее "активная" чем ваша. Ну если под "активностью" вы конечно подразумеваете не беготню хомячков, махание флагами, метание из угла в угол, пение гимна и "хто не стрыба той москаль". 

По поводу "выберем президента" через несколько месяцев до сих пор улыбает )  Из кого выберем? Опять из все тех же?)) Или у нас появится "свет в окошке"?  Или может парламентские выборы будут не из 3х известных уже лет 10 партий? Может лица в этих партиях станут другие?) 

#6828 Nyutta

Nyutta

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 167 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:53

если майдан и был для захвата власти, то власть ему ну оочень активно подиграла

#6829 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • 2 012 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2014 - 09:58

А, позвольте, кто такой этот ваш "майдан"? Двигателем майдана были радикальные партии. А "люди", ну, которые "за идею" - это массовка и не более. Без надлежащего руководства они бы и шагу не ступили и разбежались бы от первого "бу". Не потому что у них не хватило бы силы, смелости или патриотизма - а просто от незнания что делать.

Я даже не знаю, смеяться или плакать после такого заявления... То есть когда об этом же вам писали В НОЯБРЕ, вы отвечали "нееее, вы ничего не понимаете, все будет окей".... ну радует, что сами признаете свои ошибки... только чего они стоили стране =\

Ну классно им - будет два гражданства :) Те, кто за месяц не обратятся - получат российское. А украинское у всех(в теории) останется, кого не лишит Украина - в России, в отличии от Украины, можно иметь двойное гражданство. 

я вже починаю жаліти про свій пост) я зовсім забула, що є певні люди, які можуть все перекрутити і побачити те, чого взагалі не було))) не дуже хочу влазити знову в непотрібну мені дискусію, бо нічию думку вона не змінить, але все ж тезисно

- про майдан - від першого бу розбіглася Сволота))) від другого - самооборона Майдану, а звичайні (некеровані, як ви кажете)  люди і ще деякі окремі радикали (не з Сволоти, не з самооборони) стояли і під третім бу і будуть ще стояти). Про це вже сто разів писалося, але вам з дивану видніше, хто ким керував))))

- хто казав що зразу буде все класно? конкретно? я? Майя? Марина? класно було те, що народ зміг скинути ненавистну владу і показав світу, що народ не є кероване стадо, а є інтелектуальна мисляча нація. А те, що під час революцій (будь-яких) біля влади отирається маса бидла, так це зрощуміло всім. І класно, що ми рухаємося вперед, прогресуємо, але всі знали/знають, що буде важкий перехідний період, і ще будуть зміни у владі, і не одні.

Просто цікаво, як ви мислите, ну сам процес, що так речі спотворюються? як воно так в голові перевертається?)))

А про помилки - розумна людина вміє їх визнавати, але крім помилок є корекція думки та позиції внаслідок отриманої нової інформації або настання нових подій. Для прикладу, на самому простому, навіть спрощеному до примітивності: "Маша образила Наташу. Маша зробила поганий вчинок. Але Наташа спочатку відібрала в неї ляльку. Поганий вчинок Наташі, і Машу тепер можна виправдати дещо. Але лялька належала Наташі і Маша не хотіла її віддавати." ну і т.п. і т.д..

Еволюція думки це нормально. Але я бачу що в багатьох думка заклякла на одному місці "та мені пофік на Машу і Наташу, і взагалі на все, що не стосується особисто мене, найкраще для мене аби нічого ніколи  не змінювалося і мене не чіпали. А якщо і змінювалося - то миттєво і тільки на краще, і знову ж таки, щоб мене і мою сім"ю при цьому не чіпали"

#6830 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • 2 012 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:05

Боже, как же надоели фразы про "диван"...

Добиваться справедливости можно и без шашки в руках.

наведіть приклади))))

По поводу "выберем президента" через несколько месяцев до сих пор улыбает )  Из кого выберем? Опять из все тех же?)) Или у нас появится "свет в окошке"?  Или может парламентские выборы будут не из 3х известных уже лет 10 партий? Может лица в этих партиях станут другие?) 

ну чого, у нас з"явилося нове обличчя - Путлєр, він вам до вподоби?))

#6831 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:06

Может они "своих" спрашивали, чьи настрои знали. И не обязательно за деньги.

Ира, к сожалению, правды мы никогда не узнаем.

Треба бачити ті трансляції, щоб щось говорити. Можливо на ютубі і є, треба пошукати як буде час

тобто потрібно було, щоб залишався Яник, тому що "все одно одні і ті ж будуть, то нехай будуть далі". Щоб чистіше стало у владі необхідно декілька разів цю владу змінити. Не один раз, може і не 3.

Погоджуюся з Маргошею.

#6832 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:07

ага, и те кто не разделял радость майдановцев от всего происходящего, как раз об этом и говорили в самом начале (не обремененные чувством всеобщей эйфории и более обьктивно с долей пессимизма/реализма глядя на вещи) ,  только их стали сразу клеймить "непатриотами".

це тепер в такій формі подається, а тоді це було "майдануті" та не адекватні.....

а "непатріоти" як були не патріотами - так ними і залишилися

#6833 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:18

Просто цікаво, як ви мислите, ну сам процес, що так речі спотворюються? як воно так в голові перевертається?)))

Я не буду говорить за всех, но лично я до сих пор, как и была изначально, остаюсь при мнении что майдан это кому-то нужная и кем-то давно-давно спланированная акция. А народ в ней - весь этот наш, который за свободу и демократию, не более чем марионетка, которой воспользовались.

Я верю теоретическую возможность добиться "лучшей жизни для наших детей" путем революции. Но при одном обязательном условии - наличии лидера - честного, умного и смелого =) который эту самую революцию и возглавит. А потом возьмется управлять страной. При всех других раскладах - будут новые воры у власти. Все новые, новые и новые. 

А, лично мне, устраивать революцию для смены одних воров на другие кажется абсурдом.

тобто потрібно було, щоб залишався Яник, тому що "все одно одні і ті ж будуть, то нехай будуть далі". Щоб чистіше стало у владі необхідно декілька разів цю владу змінити. Не один раз, може і не 3.

Да, тогда 100 человек, умерших на майдане, были бы живы. Или они умерли, что бы Яныка свергнуть? Если да - то нЭма пЫтань.

И еще, я уже писала, я понимаю, что мгновенно хорошо не будет. Но должны быть какие-то шаги к "хорошо", пусть и через "плохо". А у нашей "новой" власти их что-то не наблюдается. Ну вообще никак.

#6834 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • 2 012 повідомлення

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:20

Я спробувала абстрагуватися  (як радила Майя))) і подивитися згори))) Побачила з однієї сторони людей, які не люблять ніяких змін (або бояться іх) і воліють жити як є, головне - впевненість у завтрашньому дні і стабільність (хоча все це дуже умовно). І з другої сторони людей які прагнуть змін на краще, які вважають, що варті більшого, і готові за це боротися, навіть якщо шанси невеликі, навіть ціною втрати певної впевненості і стабільності. 

#6835 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:22

. у меня реальный вопрос,а не спонсирует ли милую свободу и правый сектор РФ,потому что их поведение дискредитирует и остальных,тех самых"романтиков".А власть смотрит и молчит, чем тоже вызывает подозрения...

в нете гуляет анекдот, дословно не помню, но постараюсь . только пусть никто не принимает на себя,без обид....
-сидят два украинца вуйка через пару лет и горюют... жены в Португалии за стариками ухаживают, сын одного женился на друге, дочь ночная бабочка...
от кляті москалі, це вони все винні, спеціяльно відмовляли нас від ЕС, знали ж, що ми назло навпаки зробимо...

как то забавно со стороны слушать - в том что у нас сейчас твориться и кто пришёл во власти и разгул бандитизма с нац. уклоном и свободовцы безбашенные- конечно же виноваты москали, ну а кто ж еще :).

І з другої сторони людей які прагнуть змін на краще, які вважають, що варті більшого, і готові за це боротися, навіть якщо шанси невеликі, навіть ціною втрати певної впевненості і стабільності. 

поверьте, все готовы бороться. у меня тоже вавка в голове не маленькая - если бы я хоть чуточку видела смысл этого всего, то тоже в рогатку в руки взяла. уже сто раз писалось, что в этой теме равнодушных нет.
просто менять одну банду на другую это в моем понимании даже близко к патриотизму не относится...

считаю, что не имею морального права лично говорить такие слова(так как в разное время отношения к майдану было разное,и зачастую не поддерживающее), поэтому повторю ваши

гірко,  що те за що боролися звичайні люди на майдані поступово стає фікцією.... у корита ті самі рила...

вчера еще раз пересмотрела запись событий в Харькове. ужассссс. согласна, что флаг на ОДА водрузили русс. провокаторы . но, вы видели количество людей на самой большой площади Европы? и все  поддерживали этих самых "провокаторов". Кучку свободовцев просто живьем бы расстерзали...хорошо, что хоть хватило ума просто на колени поставить, а не линчевать....если так и дальше пойдет, а ситуация не стабилизируется, а еще сильней накаляется с начала месяца, то мы и Харьков потеряем... И российские войска, там тоже будут встречать с радостью, как единственную альтернативу избежать новую однобокую власть...
единственным выходом в дано ситуации считаю - федерализацию регионов в составе Украины. так бы и страну сохранили и люди бы успокоились и на Россию не поглядывали...

Відредаговано lidlekcc, 19 березень 2014 - 10:43.

#6836 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:42

фу вот эти фразы про уход за стариками в Европе и подтирание поп вообще выводят из себя. те, кто готов этим заниматься ради заработка, занимаются этим и сейчас. или нас всех принудительно отправят на такую работу после вступления в ЕС?

#6837 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:45

фу вот эти фразы про уход за стариками в Европе и подтирание поп вообще выводят из себя. те, кто готов этим заниматься ради заработка, занимаются этим и сейчас. или нас всех принудительно отправят на такую работу после вступления в ЕС?

Ага, а ще відберуть дітей і заставлять змінити орієнтацію)

#6838 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:45

Треба бачити ті трансляції, щоб щось говорити. Можливо на ютубі і є, треба пошукати як буде час

Погоджуюся з Маргошею.

интересно заглянуть в будущее и посмотреть, какие же границы будет иметь страна "Украина" после третьего передела власти.

#6839 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:46

Самое смешное, что народу даже в голову не может прийти, что кому-то это может нравиться!!! Да-да, я знаю очень людей, которые работаю сиделками за престарелыми и им работа нравиться!!! 

Я считаю, не важно КАКАЯ работа, главное, что бы она приносила удовлетворение.

Да, пережитки совка мы будем выгребать еще доооолго

#6840 Montie

Montie

ХэппиШопик

• Завсідники
  • 2 274 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 19 березень 2014 - 10:53

....

вчера еще раз пересмотрела запись событий в Харькове. ужассссс. согласна, что флаг на ОДА водрузили русс. провокаторы . но, вы видели количество людей на самой большой площади Европы? и все  поддерживали этих самых "провокаторов". Кучку свободовцев просто живьем бы расстерзали...хорошо, что хоть хватило ума просто на колени поставить, а не линчевать....если так и дальше пойдет, а ситуация не стабилизируется, а еще сильней накаляется с начала месяца, то мы и Харьков потеряем... И российские войска, там тоже будут встречать с радостью, как единственную альтернативу избежать новую однобокую власть...
единственным выходом в дано ситуации считаю - федерализацию регионов в составе Украины. так бы и страну сохранили и люди бы успокоились и на Россию не поглядывали...

ну давайте еще один "референдум" проведем, что-ли. ... О чем вообще речь, какая федерализация, вы что? 

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама