Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#5801 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 012 повідомлення
  • Місто:Центр

Опубліковано 06 березень 2014 - 20:56

Это по 5 уроков каждый день. К каждому из 5ти уроков нужно подготовиться, потом проговорить(5 часов), потом проверить... Сейчас, если я не ошибаюсь, нагрузка 12-16 часов в неделю у многих.

не хочу нічого поганого сказати про педагогів, але інколи мені здається. що деякі з них зовсім не готуються))) скільки часу теба готуватися до 1 уроку якщо загалом матеріал відомий? Інше питання якби ця праця відповідно (гідно) оплачувалася то тоді нікого б не засмучували 24 години на тиждень. Я права?

#5802 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 06 березень 2014 - 20:58

Это по 5 уроков каждый день. К каждому из 5ти уроков нужно подготовиться, потом проговорить(5 часов), потом проверить... Сейчас, если я не ошибаюсь, нагрузка 12-16 часов в неделю у многих.

Ставка 18 часов. когда у меня была нагрузка 26 часов в неделю, я офигевала . Это же без проверок, подготовок и тд, которые производятся дома, в ущерб семье. 
Но это лирика.

#5803 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 06 березень 2014 - 20:58

Лєна, знайшла про 24 години на тиждень, якраз перед тією сторінкою зупинилася))) Розкажи - це так багато? Я справді не розумію. Я знаю про 40 годинний робочий тиждень за яким працює більшість людей. Але у приватних компаніях це зазвичай ненормований робочий день (для прикладу - у мого чоловіка сьогодні робочий день буде до 1 години ночі щонайменше))) а завтра на 9 знову на роботу) головний бухгалтер в нашій установі офіційно працює 5 днів на тиждень з 9 до 18, по факту з 9 і до "упору")

Что рассказыват . Не прочувствовав на своей шкуре, это непередаваемо, на словах не распишеш.

Я 3 года проработав в сфере образования и после еще 8 лет в банковскойсфере с ненормированным графиком. То лучше уж ненормированый труд, чем такие 24 часа... подкупает только отпуск ))

#5804 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:01

не хочу нічого поганого сказати про педагогів, але інколи мені здається. що деякі з них зовсім не готуються))) скільки часу теба готуватися до 1 уроку якщо загалом матеріал відомий? Інше питання якби ця праця відповідно (гідно) оплачувалася то тоді нікого б не засмучували 24 години на тиждень. Я права?

логика есть)

кто готовится, кто нет. 

А сокращение финансирования внешкольным спорт.секциям и организациям? У нас же ведь здоровая нация,да? )

Не спорю, есть плюсы, но минусы существенны и завуалированы.

#5805 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:03

трішки оптимістичних новин

http://kommersant.ru/doc/2425292

http://ria.ru/world/...ue=registration

#5806 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:06

За мои 6 лет работы, учебники менялись 3 раза. База, то есть, грамматика та же, все остальное - новое. А английскую лексику просто так детям не дашь. 
Но опять-таки, это узко и личное мнение, не претендующее на абсолютную правильность.

#5807 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:07

А сокращение финансирования внешкольным спорт.секциям и организациям? У нас же ведь здоровая нация,да? )

Это вообще убило (((( У нас и так молодежь не развивается никак, а теперь вообще :( А что делать семьям, которые не могут отдавать 20-30грн за одно занятие в "платном" кружке? Что делать их детям? Как развлекаться, кроме как курить/бухать на улице с друзьями? Ну и еще куча мелочей, но уменьшения финансирования в области медицины, образования и внеклассных занятий то, что убило меня вообще.

А, еще про уменьшение пенсий работающим пенсионерам. Попробовали бы они выжить на эту пенсию для начала =\

#5808 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:17

За мои 6 лет работы, узадаики менялись 3 раза. База, то есть, грамматика та же, все остальное - новое. А английскую лексику просто так детям не дашь. 
Но опять-таки, это узко и личное мнение, не претендующее на абсолютную правильность.

Дписан

А уроки математики? Где помимо подачи материала нужно подобрать задачи, решения к ним (порою не одно) . А проверка знаний? Тесты? Подобрать задания, варианты, а потом это ВСЕ проверить. А проверка тетрадей, да не каждый день, но систематически надо. А индивидуальный подход к каждому ученику? А подготовка к олимпиадам?

#5809 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:21

скорочення видат для фізкультурних заходів дитячих та юнацьких організацій, луквідація надбавок мед. працівникам, зменшення розмірів винагород спортстменам, скасування утримання центрів олімп. підгоовки, запровадження плати в ДЮСШ13a.gif , зменшення премій для молодих вчених, підвищення плати за харчування дітей в дошкільних закладах, збільшення педагогічного навантаження для вчителів і т.д.... опять ударит по социально незащищенным. тепрь если в семье двое - трое деток, то кружки финансово не понятуть..

#5810 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • 2 012 повідомлення

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:34

Дівчата, я вас не розумію - то бідкаємося аби було що їсти і не були війни, то плачемо з приводу того, що не буде змоги відвідувати гуртки. Це не назавжди, це вимушені дії влади щодо економії державного бюджету. Так, методи жорсткі, але вже й так було зрозуміло, що прийдеться пояси підтягти. А можливо для когось це стане поштовхрм не сидіти на місці чекаючи пільг від держави, а почати щось справді робити. Не все так погано насправді.

#5811 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:39

Дівчата, я вас не розумію - то бідкаємося аби було що їсти і не були війни, то плачемо з приводу того, що не буде змоги відвідувати гуртки. Це не назавжди, це вимушені дії влади щодо економії державного бюджету. Так, методи жорсткі, але вже й так було зрозуміло, що прийдеться пояси підтягти. А можливо для когось це стане поштовхрм не сидіти на місці чекаючи пільг від держави, а почати щось справді робити. Не все так погано насправді.

Оооо да. У каждого свое понятие затянуть пояс: кому то толькко на одну дырочку, а кому то и до хребта прийдеться. И пофиг, что з/плата 1500 -2000 грн. Главный лонзу это не надолго! Только теперь вопрос: а увидят ли лююди это улучшение?

#5812 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:41

скорочення видат для фізкультурних заходів дитячих та юнацьких організацій, луквідація надбавок мед. працівникам, зменшення розмірів винагород спортстменам, скасування утримання центрів олімп. підгоовки, запровадження плати в ДЮСШ13a.gif , зменшення премій для молодих вчених, підвищення плати за харчування дітей в дошкільних закладах, збільшення педагогічного навантаження для вчителів і т.д.... опять ударит по социально незащищенным. тепрь если в семье двое - трое деток, то кружки финансово не понятуть..

ахаха,  у нас в університеті ці гроші вчені не отримують. Не буду писати чому...

#5813 Margosha

Margosha

enjoy every moment

• Завсідники
  • 2 012 повідомлення

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:49

Оооо да. У каждого свое понятие затянуть пояс: кому то толькко на одну дырочку, а кому то и до хребта прийдеться. И пофиг, что з/плата 1500 -2000 грн. Главный лонзу это не надолго! Только теперь вопрос: а увидят ли лююди это улучшение?

ніхто ж вам не забороняє шукати роботу на більшу платню, і вона таки є, але там треба, здебільшого, працювати))) чому ви працюєте за 1500-2000грн.? ні, як якийсь тимчасовий варіант це можливо, але нічого не робити і просто страждати це якось ну нерозумно чи що...

#5814 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:51

та нет... конечно, если выбирать между войной, то лучше будем без кружков...это однозначно...

просто думаю, что всё, что касается детей и их здоровья - не надо было урезать... и так все ДЮСШ нищие...

Відредаговано lidlekcc, 06 березень 2014 - 22:24.

#5815 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:57

ніхто ж вам не забороняє шукати роботу на більшу платню, і вона таки є, але там треба, здебільшого, працювати))) чому ви працюєте за 1500-2000грн.? ні, як якийсь тимчасовий варіант це можливо, але нічого не робити і просто страждати це якось ну нерозумно чи що...

Вы меня не знаете и пример я приводила не за себя. До декрета з/пл моя была далеко не 2000 и что? От этого станет легче учителю, медику на скорой , повару, няне в д/саду?

У нас, как всегда, начали не с того края, а страдают как раз самые незащещенные

#5816 Sinzalin

Sinzalin

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 183 повідомлення
  • Місто:Город Сказка
  • Ім'я:Анна

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:59

Как по мне это пострашнее чем отмена финансирования кружков ... И хорошо что это не у нас .

http://www.okofinist...atelstvo_4.html

Відредаговано Sinzalin, 06 березень 2014 - 22:00.

#5817 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 21:59

Так зачем тогда нужно было устраивать революцию? То же самое мы писали еще в декабре, когда люди жаловались, что на работе плохие условия, и это одна из причин почему они на майдане. И до майдана можно было найти нормальную работу за нормальную зарплату.

Вопрос в том, что на работах с говеной ЗП тоже кому-то нужно работать. Кому-то учить, кому-то лечить. И, получается, на тех людей, которым по каким-либо причинам придется там работать - плевать? Значит работать там будут(в большинстве своем) люди недалекие, которые не в состоянии найти работу с нормальной ЗП. Вы хотите что бы такие учили ваших детей и лечили вас?..

#5818 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 22:03

Европейский оскал новой украинской власти

Сегодня новый премьер министр Украины, Арсений Яценюк, отправился в Брюссель.

Улетел он обычным рейсовым самолетом Киев - Брюссель.

Так и хочется спросить, а где же традиционное перекрытие аэропорта охраной Президента, а где же литерный рейс и закрытие воздушного пространства?
А нет этого.

Улетел как простой пассажир - через обычный паспортный контроль, через обычный зал ожидания.

Несколько лет назад видел прибытие какой-то шишки из Венгрии с ГОСУДАРСТВЕННЫМ ВИЗИТОМ в Украину. Прилетел обычный рейсовый Боинг авиакомпании "Малев". Поставили самолет на правительственную стоянку. Пассажиров выпустили через задние двери, а их самый главный вышел по ковровой дорожке через переднюю дверь.
Подумалось, вот они, европейские ценности.

Радует, что лидеры оппозиции революцию начали с себя.
Что мешало премьер министру полететь правительственным Ил-62? А ничего не мешало.

Арсений Петрович, респект и уважуха. Похоже, не зря мы стояли на майда

Президент США щойно виступив із зверненням щодо ситуації навколо вторгнення російських військ на територію України, повідомляє VIDIA.

Обама ще раз підтвердив позицію США з цього питання і наголосив, що Росія не має права порушувати територіальну цілісність України, загрожувати її незалежності та суверенітету.

США активно продовжують співпрацювати з європейськими партнерами щоб примусити Росію припинити окупацію Криму. Сполучені Штати обговорюють зі своїми партнерами пакет міжнародних санкцій. Обама ще раз закликав Путіна вирішити конфлікт мирним шляхом.

Обама вважає, що референдум у Криму буде вважатися порушенням законів України.

Президент розповів про свій указ, згідно з яким проти відповідальних за конфлікт буде застосовано санкції. В указі також зазначено, що вторгнення Росії у Крим, зокрема, становить загрозу національній безпеці Сполучених Штатів.

Звернення президента транслювали у прямому ефірі усі головні телеканали США, перервавши звичайну програму.

Додамо, що у ці хвилини під Білим Домом триває масовий пікет проти агресії Росії.

http://vidia.org/2014/21371

ну тепер вже точно ніхто в світі не буде питати "Україна? де це? в росії?"))))

#5819 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 22:03

Как по мне это пострашнее чем отмена финансирования кружков ... И хорошо что это не у нас .
http://www.okofinist...atelstvo_4.html

Судя по тому, что это статья 2012 года, в которой написано "станет", закон так и не был принят? Иначе пруфы были бы поближе к теперешнему времени...

#5820 Sinzalin

Sinzalin

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 183 повідомлення
  • Місто:Город Сказка
  • Ім'я:Анна

Нагороди

Опубліковано 06 березень 2014 - 22:08

Судя по тому, что это статья 2012 года, в которой написано "станет", закон так и не был принят? Иначе пруфы были бы поближе к теперешнему времени...

В  Москве , Сибири  наверное не в каждой школе , но  двое моих друзей так учатся с 1 сентября . В Курске учится сестра младшая в 9 классе то такого еще нет .

Відредаговано Sinzalin, 06 березень 2014 - 22:20.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама