Перехід до вмісту

Фотографія

Політична тема

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
18832 відповідей у цій темі

Опитування: Вибори міського голови 2020 (65 учасник (и) подав (а) голоси)

За кого плануєте голосувати у другому турі

1. Мамай Олександр (6 голос [9.23%])

Відсоток голосів: 9.23%

2. Іващенко Сергій (33 голос [50.77%])

Відсоток голосів: 50.77%

3. не голосуватиму (22 голос [33.85%])

Відсоток голосів: 33.85%

4. Зіпсую бюлетень (4 голос [6.15%])

Відсоток голосів: 6.15%

!Голосуйте! Гості не можуть голосувати

#241 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 19 лютий 2012 - 12:47

вот более полная статья, :pardon: а вообще комментировать можно, прочитав этот проект, а не со слов журналистов, т.к. очень часто выдергиваются отдельные фразы из текста, что очень меняет смысл, только для того чтобы взбудоражить народ или за плату оппозиционеров к данному человеку (про действия которого пишется статья)

вот полная статья ЗН, нажав на картинку, загрузите учебный план согласно этого проекта, который разработаны на выполнение

Закону України «Про загальну середню освіту» та постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1392 «Про затвердження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти»

вот Постанова 1392

#242 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 19 лютий 2012 - 13:21

Вот по первой ссылке еще зацепило..

В то же время отмечается, что общее количество уроков в неделю в 5-9 классах увеличится на 4-6.

За счет каких предметов будет увеличиваться количество уроков?
Посмотрела еще таблицу - "замечательно" просто! математика в 10-11 кл. 7,9 % всех уроков, на одном уровне с физкультурой...

#243 NikaKicunya

NikaKicunya

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 518 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2    2       2    2   

Опубліковано 19 лютий 2012 - 20:29

Жестяк!!! Гитлер когда-то говорил: "Музыка, музыка, музыка и ничего кроме музыки--- и народ потихоньку забудет, кто он......................."

#244 NikaKicunya

NikaKicunya

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 518 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2    2       2    2   

Опубліковано 19 лютий 2012 - 20:34

Чтобы деградация шла успешней - нужно чтобы люди побольше развлекались, слушали веселую музыку и поменьше учились: Цитата: Гораздо лучше установить в каждой деревне репродуктор и таким образом сообщать людям новости и развлекать их, чем предоставлять им возможность самостоятельно усваивать политические, научные и другие знания. Только чтобы никому в голову не взбрело рассказывать по радио покоренным народам об их истории; музыка, музыка, ничего, кроме музыки. В школе самое лучшее было бы, если бы люди освоили только язык жестов. Максимум, чему следует их научить, - это различать дорожные знаки Гитлера давно уже нет, а планы в отношении нас выполняются...

#245 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення
  • Місто:Полтава-Київ
  • Ім'я:Юлька-моргулька:)

Нагороди

Опубліковано 26 березень 2012 - 17:21

Авакова заарештували. http://www.kommersant.ua/news/1901490

#246 Olga_pl

Olga_pl

В процессе… :))

• Завсідники
  • 9 990 повідомлення
  • Місто:Киев
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2               

Опубліковано 09 травень 2012 - 15:19

Президенты 14-ти стран отказались от приезда в Украину для принятия участия в саммите глав государств Центральной и Восточной Европы, который должен был состоятся 11-12 мая в Ялте.

#247 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 12:14

Я навіть не знаю, куди писати.... Можливо, варто було відкрити нову тему, адже явище, що відбувається зараз з нашою дитячою поліклінікою, скоро пошириться на інші мед. заклади усіх міст України. Отож, нашу дитячу поліклініку зачиняють. Регіонали так затрахали своїми реформами, коли ж вони вгамуються, ініціативні вони наші. При чому ні одна реформа не пішла на благо самих українців: пенсійна реформа змушує жінок горбатитись до старості, податкова зробила нашу країну рекордсменом Європи з податкового тиску, а зараз - вуаля - медична реформа.
Діти і дорослі будуть лікуватися у одного лікаря - сімейного. Цей чарівник буде лікувати від всіх болячок, і лише в гострих випадках буде направляти вас чи вашу дитину до вузького спеціаліста. При чому, кожне направлення буде загрожувати сімейному лікарю штрафом. Думаю, направлень до вузьких спеціалістів буде не густо.
Я обговорювала цю реформу з сестрою-лікарем. Вона каже, що всі медики в шоці від таких милих президентських ініціатив, оскільки і так хитку систему охорони здоровя розносять вщент.
Почитайте статтю, що детальніше описує проблему:
тиць

#248 Меламори

Меламори

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 901 повідомлення
  • Ім'я:Меламори

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 12:26

Я навіть не знаю, куди писати.... Можливо, варто було відкрити нову тему, адже явище, що відбувається зараз з нашою дитячою поліклінікою, скоро пошириться на інші мед. заклади усіх міст України. Отож, нашу дитячу поліклініку зачиняють. Регіонали так затрахали своїми реформами, коли ж вони вгамуються, ініціативні вони наші. При чому ні одна реформа не пішла на благо самих українців: пенсійна реформа змушує жінок горбатитись до старості, податкова зробила нашу країну рекордсменом Європи з податкового тиску, а зараз - вуаля - медична реформа.
Діти і дорослі будуть лікуватися у одного лікаря - сімейного. Цей чарівник буде лікувати від всіх болячок, і лише в гострих випадках буде направляти вас чи вашу дитину до вузького спеціаліста. При чому, кожне направлення буде загрожувати сімейному лікарю штрафом.
Почитайте статтю, що детальніше описує проблему:
тиць

прочитала и культурные слова резко закончились....
вот сижу и лихорадочно пытаюсь их вспомнить

семейная амбулатория действует очень давно на нашем участке (это касалось пока только взрослых)
вроде бы задумка очень даже хорошая, а теперь расскажу как это выглядело на деле когда я была на учете по беременности, до этого и после практически с медиками не общаюсь

гинеколог принимала в семейной амбулатории рядом с 4-той больницей (это район могилы Котляревского, старого Океана)
УЗИ нужно было ездить делать в старую 4-ю поликлинику, часть специалистов нужно было проходить в новой 4-той, часть в старой.
но самый большой шедевр - это оформление больничного листа, его выписывала гинеколог в семейной амбулатории, нужно было поехать поставить подписи в старую 4 поликлинику, печать - в новую 4 поликлинику и вернуться поставить отметку в семейную амбулаторию - классный маршрут)))

анализы тоже сдавать было весело - кровь из пальца можно было сдать в семейно амбулатории, кровь из вены в старой 4 поликлинике, часть анализов в новой 4 поликлинике

и во время беременности мне отметки и выписки семейный терапевт делать не имел права, в этот период меня вел "специальный" терапевт, который сидел в старой 4-той поликлинике

потому накаталась я по городу по самое не могу.... и все прелести СЕМЕЙНОЙ медицины уже давно испытала на своей шкуре
а теперь они еще и за деток наших взялись((((
ну вот где искать приличные слова

#249 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 12:35

Я, наївна, нещодавно обурювалась, чому для хворих діток в поліклініці не організувати окремий ізольований прийомник. А , оказывается, вон оно че, Михалыч... Мені і без прийомника було б круто, лишень би поліклініку не забирали...Кажуть, що будову поліклініки придивився один місцевий бізнесмен, промені поносу йому в чакри, а заодно мерії та провладній партії. Прошу пробачення за надмірну емоційність, слів мені бракує, а лють аж розпирає... Піду персена вип'ю.

#250 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 12:41

А що мене більш за все обурює, що робиться все тихеееесенько, щоб ніхто кіпішу не підняв. Ось, лише в дит.садку узнала, що поліклініка не працює з 1 червня. Хто так реформи проводить? Де просвітницька кампанія? Де інформація, як далі лікувати своїх дітей, де робити щеплення, аналізи, планові огляди? Мудаки....

#251 влада

влада

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 397 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:вика

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 13:06

Там, где я работаю, семейный врач уже давно принимает и детей и взрослых и поверьте это очень тяжело ,как и врачу, так и пациентам(хотя кабинеты благо разные для детей и взрослых).Штрафовать за направления к узким специалистам -это вообще маразм,нет слов-жалко себя и пациентов.......

#252 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 18 травень 2012 - 13:26

Я думаю таким чином Україна "наближається" до Європи... Просто така система діє у Франції, я вже навіть звикла, хоча інколи просто зла не хватає( Але я не вірю в ефективність такої системи в Україні, знаючи як у нас роблять - закон приймається, галочка ставиться, а розгрібати це все приходиться простим людям...

#253 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 13:50

В нас мед.реформа покликана економити... На ставках лікарів, на обслуговуванні приміщень. Ну і підзаробити. На вивільнених будівлях.

#254 vivita

vivita

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 774 повідомлення
  • Ім'я:Вікторія

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 13:57

Ну і підзаробити. На вивільнених будівлях.

Вот это освобождение зданий и сооружений с каждым днем принимает угрожающий характер. Любое заведение, организация в любой момент может быть закрыта, не осталось ничего святого.... :angry:

#255 lena81

lena81

много всего

• Завсідники
  • 1 996 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 13:57

Хотите жить и быть здоровыми - покупайте себе мед. справочники, начиная с "Для начинающих хирургов" и т.д. п.с. хотя мы это уже и так делаем - у кого нет "ОРЗ" Комаровского :sarcastic: Как всегда - всё через задницу.

#256 lena81

lena81

много всего

• Завсідники
  • 1 996 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 14:23

А почему не обсуждают новый налог на недвижимость? http://www.dpa.dn.ua/s/265/981

Я так поняла, они хотели ввести "налог на богатство", но он провалился в голосовании, придумали выход другой - для среднего населения, и теперь все у кого есть в собственности квартира или домик будут за это государству каждый год платить денежку.

В ближайшем будующем ждём "налог за воздух"

#257 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 18 травень 2012 - 14:34

А почему не обсуждают новый налог на недвижимость? http://www.dpa.dn.ua/s/265/981

Я так поняла, они хотели ввести "налог на богатство", но он провалился в голосовании, придумали выход другой - для среднего населения, и теперь все у кого есть в собственности квартира или домик будут за это государству каждый год платить денежку.

В ближайшем будующем ждём "налог за воздух"

Так я не зрозуміла, податок для тих, у кого площа квартири перевищує 120 кв.м, а будинок 250? Чи тоді просто менший податок?

#258 lena81

lena81

много всего

• Завсідники
  • 1 996 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 14:46

Так я не зрозуміла, податок для тих, у кого площа квартири перевищує 120 кв.м, а будинок 250? Чи тоді просто менший податок?

Я так поняла что для тех у кого квартира меньше 120кв.м. или дом меньше 250кв.м. - 1% от минимальной зароботной платы за 1кв.м. У кого площади больше, то 2,7% Но точную сумму устанавливать будут на местах. Так как квартира в Киеве 40кв.м. это одно, а в Полтаве - совсем другое.

Но хорошо бы чтоб экономисты-правовики отписались - я очень надеюсь что я не права.

Просто им нужны деньги - вот и ищут

#259 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 14:51

Я так поняла что для тех у кого квартира меньше 120кв.м. или дом меньше 250кв.м. - 1% от минимальной зароботной платы за 1кв.м. У кого площади больше, то 2,7% Но точную сумму устанавливать будут на местах. Так как квартира в Киеве 40кв.м. это одно, а в Полтаве - совсем другое.

Я так розумію, що квартири, площою 120кв.м. і менше та житлові будинки 250кв.м та менше оподатковуватись не будуть, відповідно до встановлених пільг:

У Податковому кодексі України передбачаються у вигляді зменшення бази оподаткування об'єктів житлової нерухомості та повне або часткове звільнення від сплати податку.

Зокрема, зменшується база оподаткування об'єктів житлової нерухомості, що перебуває у власності фізичної особи: для квартири - на 120 м2 і для житлового будинку - на 250 м2.

Приклад розрахунку податку тут.
Бюджет пустий. Здиратимуть гроші з середнього класу.

#260 lena81

lena81

много всего

• Завсідники
  • 1 996 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 травень 2012 - 15:00

честно - первое что я подумала - Откуда будут платить пенсионеры??? :angry: :angry: :angry: Юля - спасибо)

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама