Перехід до вмісту

Фотографія

Де і як відсвяткувати День народження дитини?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
915 відповідей у цій темі

#721 Катрончик

Катрончик

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 790 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 09 липень 2019 - 14:03

Агенство Беус открыло комнату на леваде в цукерне возле детской больницы. Есть лабиринты. Мы были на ДР в апреле, тогда ещё лабиринтов не было. Аниматоры хорошие (ДР было в стиле ледяное сердце). Был МК по изготовлению лизунов (в 4 года не сильно пошло, сделали все аниматоры). Также был аквагрим.

#722 sahnuwka

sahnuwka

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 24 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Опубліковано 09 липень 2019 - 20:05

Как отметить 5-летие девочке? Всегда отмечали в семейном кругу. В силу возраста родителей в окружении нет ровесников. Дочка хочет пригласить подружек/друзей из садика (до 8 человек). Как организовать праздник максимум часа на 4. Родителей особо не знаю, хочу только детский праздник. Думаю о ростовых куклах, но они займут час. Час на напитки, тортик, перекус (кстати, что на перекус). Что еще и где лучше арендовать/снять помещение. День рождения в октябре, но я уже переживаю

Ми 5 років святкували в Джунглях в ТРЦ Київ на 5 поверсі - оренда кімнати+вхід для 10 дітей+година аніматорів коштує 1000грн, кімната з великим столом, з дому готувала частину їжі, а піцу та фрі замовляли там, поки діти були з аніматорами та на батутах, ми з мамочками (теж переважно всі з садочку) пили та їли. Все це тривало з 16,00 до 21.00, відпочинок пролетів дуже швидко, всі дуже задоволені!!!!!!!!!!! рекомендую

#723 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 10 липень 2019 - 10:18

Как отметить 5-летие девочке? Всегда отмечали в семейном кругу. В силу возраста родителей в окружении нет ровесников. Дочка хочет пригласить подружек/друзей из садика (до 8 человек). Как организовать праздник максимум часа на 4. Родителей особо не знаю, хочу только детский праздник. Думаю о ростовых куклах, но они займут час. Час на напитки, тортик, перекус (кстати, что на перекус). Что еще и где лучше арендовать/снять помещение. День рождения в октябре, но я уже переживаю

В Жирафі на 5 років точно є програма.
Ще, як варіант, можна в Капітошку в Універсамі. Ви ж десь поряд живете? На порядок дешевше ніж Жираф. Ми кілька разів там були, завжди дітям подобалось. Година аніматори, потім перекус -піца, чи щось таке. Потім пару годин діти в лабіринті. Місця небагато, але зручно. Власниця сама все робить на святкуванні. Ви приносите, що треба, а далі відпочиваєте, фотографуєте і т. д. Вона сама гріє піцу, накриває стіл, прибирає зі столу. Поки діти в лабіринті батьки можуть випити кави ( варять прямо там) перекусити. Є шоколадний фонтан і мильні бульбашки.
В такому віці я б самих дітей не брала, велика відповідальність. Нам колись було, що поки я одній мамі на прощання давала торт і цукерки, дитина вибігла на вулицю. І ніхто не побачив цього моменту. Пару секунд вона відволіклася і вже дитини немає. Злякалися страшне. Знайшли на вулиці, якісь мами побачили, що сама йде і тормознули, дякую їм. Раніше такого з дитиною не було. І в Жирафі кілька років тому святкували ДН подружки старшого. Всі діти від 6 до 10. Сусідка зібрала всіх вдома і сама повела. Теж одна принцеса 6-річна вийшла, поки інші збиралися і пішла сама. А осінь, темно було. Сусідка всіх зібрала, а однієї не вистачає. Малу зупинив патруль поліції. Привезли додому і влаштували мамі допит, чому дитина сама на вулиці. А та в шоці- відпустила дитину на свято. Кілька годин розбиралися з поліцією, сусідкою, батьками....

#724 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 10 липень 2019 - 10:53

Не факт. Моей дочке в 8 не понравилось, все испугались, один мальчик сильно плакал. В 9 ещё раз попробовала в другую, теперь уже она плакала от страха и больше не пойдет точно. Комнаты были по отзывам самые лайтовые.

Моя тащится от всех комнат. А я думала, будет бояться.
Катя, для 5ти лет Жираф отлично. И рядом.
В чем вопрос? Меню, программу обсудили. Родителям написала, куда привести, во сколько забрать.
Сами сели за столик рядом и кофе пьёте. Глазом смотрите.
Деньги заплатили, подарки получили. С 3х лет не заморачиваюсь никакими празднованиями.

#725 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 10 липень 2019 - 12:45

В Жирафі на 5 років точно є програма.
Ще, як варіант, можна в Капітошку в Універсамі. Ви ж десь поряд живете? На порядок дешевше ніж Жираф. Ми кілька разів там були, завжди дітям подобалось. Година аніматори, потім перекус -піца, чи щось таке. Потім пару годин діти в лабіринті. Місця небагато, але зручно. Власниця сама все робить на святкуванні. Ви приносите, що треба, а далі відпочиваєте, фотографуєте і т. д. Вона сама гріє піцу, накриває стіл, прибирає зі столу. Поки діти в лабіринті батьки можуть випити кави ( варять прямо там) перекусити. Є шоколадний фонтан і мильні бульбашки.
В такому віці я б самих дітей не брала, велика відповідальність. Нам колись було, що поки я одній мамі на прощання давала торт і цукерки, дитина вибігла на вулицю. І ніхто не побачив цього моменту. Пару секунд вона відволіклася і вже дитини немає. Злякалися страшне. Знайшли на вулиці, якісь мами побачили, що сама йде і тормознули, дякую їм. Раніше такого з дитиною не було. І в Жирафі кілька років тому святкували ДН подружки старшого. Всі діти від 6 до 10. Сусідка зібрала всіх вдома і сама повела. Теж одна принцеса 6-річна вийшла, поки інші збиралися і пішла сама. А осінь, темно було. Сусідка всіх зібрала, а однієї не вистачає. Малу зупинив патруль поліції. Привезли додому і влаштували мамі допит, чому дитина сама на вулиці. А та в шоці- відпустила дитину на свято. Кілька годин розбиралися з поліцією, сусідкою, батьками....

Моя тащится от всех комнат. А я думала, будет бояться.
Катя, для 5ти лет Жираф отлично. И рядом.
В чем вопрос? Меню, программу обсудили. Родителям написала, куда привести, во сколько забрать.
Сами сели за столик рядом и кофе пьёте. Глазом смотрите.
Деньги заплатили, подарки получили. С 3х лет не заморачиваюсь никакими празднованиями.

Кажется я старею) "переживательная" очень стала
Пока склоняюсь к Жирафу, что бы деток было недалеко родителям доставлять
Капитошка мне почему то не глянулась

• Marusja це подобається

#726 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 10 липень 2019 - 13:13

Кажется я старею) "переживательная" очень стала
Пока склоняюсь к Жирафу, что бы деток было недалеко родителям доставлять
Капитошка мне почему то не глянулась

а в нас від Жирафа негативні відгуки. Були в лютому на ДН племінника 4 рочки. Все поставлено на потік. Аніматори по накатаній грають програму і не дивляться на стан дітей, на те чи подобається чи ні. 

БУли конкурси, в яких 4річкам дали збирати речі в мішечки на швидкість, а потім, щоб розтягнути час, аніматори при малих мішечки витряхнули знову на підлогу. Малеча розревілась. Для старших це б проканало, але не для таких малявок. 

Ну і ще були казуси в деяких змаганнях. 

Імениннику зіпсували настрій.(( Море сліз і повна відмова продовжувати свято..

Я б сказала, відчуття конвеєру. 

програму відплясали і бігои-швиденько йіть звідси..

Із аніматорів мені дуже сподобались дівчата з ТРЦ "Київ". ЇХ коронні костюми поліцейських, але й інших героїв вони грають. Бачила їх в роботі на 4х святах. От вони вміють працювати і розважати дітвору. І різного віку, і різновікових дітей на одному святі вони вміють захопити.

І дуже шкода, що їх філія в Метро зачинилася..

#727 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 10 липень 2019 - 13:24

а в нас від Жирафа негативні відгуки. Були в лютому на ДН племінника 4 рочки. Все поставлено на потік. Аніматори по накатаній грають програму і не дивляться на стан дітей, на те чи подобається чи ні. 

БУли конкурси, в яких 4річкам дали збирати речі в мішечки на швидкість, а потім, щоб розтягнути час, аніматори при малих мішечки витряхнули знову на підлогу. Малеча розревілась. Для старших це б проканало, але не для таких малявок. 

Ну і ще були казуси в деяких змаганнях. 

Імениннику зіпсували настрій.(( Море сліз і повна відмова продовжувати свято..

Я б сказала, відчуття конвеєру. 

програму відплясали і бігои-швиденько йіть звідси..

Із аніматорів мені дуже сподобались дівчата з ТРЦ "Київ". ЇХ коронні костюми поліцейських, але й інших героїв вони грають. Бачила їх в роботі на 4х святах. От вони вміють працювати і розважати дітвору. І різного віку, і різновікових дітей на одному святі вони вміють захопити.

І дуже шкода, що їх філія в Метро зачинилася..

Машка у меня очень закрытый ребенок с посторонними
Пока не привыкнет- будет молчать и стесняться, может совсем не привыкнуть
Чувствую поиск будет длительным

#728 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 10 липень 2019 - 13:29

И у меня от работы аниматоров в Жирафе негативное впечатление осталось. Впервую очередь программа не по возрасту. Были несколько раз и все разы явно не по теме конкурсы, детям не интересно было. Наверное особо не заморачиваются какого возраста и пола приходят дети... Имхо
А ещё категорически не понравилось развлечение с кучей фольги (не знаю как правильно называется). Выключается свет, громко включается музыка и все бросаются фольгой. Только почему-то не удосужились детям объяснить правила типа "падать в кучу нельзя". Т.к. в темноте в куче они друг на друга падали, головами бились, разбивали губы и т.п. вещи. Я то со своим рядом была и успела запретить падать в кучу, но была свидетелем травм остальных детей. Считаю, что с компанией 8-10 детей в небольшой комнате в темноте это развлечение неуместное. Или четко озвучивать правила поведения.
Имхо

Відредаговано mitera, 10 липень 2019 - 15:51.

#729 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 10 липень 2019 - 13:33

Машка у меня очень закрытый ребенок с посторонними
Пока не привыкнет- будет молчать и стесняться, может совсем не привыкнуть
Чувствую поиск будет длительным

Были в ТРЦ "Киев" у стеснительной девочки на именинах. Делала она не всё, но присутствовала :) аниматоры смогли найти подход, во второй половине программы девочка стала активнее.
Ну и шоу мыльных пузырей ей понравилось, даже зашла стоять в большой мыльный пузырь.
Главное правильно подобрать персонажей, именно тех, от кого в восторге. Имхо

P.s. детей развозить не обязательно. Обычно родители забирают сами. Ну или присутствуют, а с тебя фуршет ;)

#730 ириска

ириска

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 10 липень 2019 - 21:16

А где отметить 10 летие мальчику? Планировали в Турбину, и та закрылась. В голову приходит только лазертаг или квест комната
  • mitera це подобається

#731 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 10 липень 2019 - 21:18

Ми два роки тому хотіли святкувати в Жирафі, так з нами так по хамськи говорили, що ми пішли в Капітошку і не пошкодували.
Ще є дитяча кімната в Паровозі. Забула назву. Ми не були, але замовляли звідти аніматорів додому. Ляльки ЛОЛ і шоу мильних бульбашок. Дівчата просто молодці! Костюми шикарні, програма цікава, знайшли підхід до усіх дітей. Дуже сподобались.

#732 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 10 липень 2019 - 22:26

А где отметить 10 летие мальчику? Планировали в Турбину, и та закрылась. В голову приходит только лазертаг или квест комната

Старшему 10 лет праздновали в лазертаге. Довольны были и именинник, и все гости - как мальчики, так и девочки

Відредаговано mitera, 10 липень 2019 - 22:26.

#733 Rusja

Rusja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 992 повідомлення
  • Ім'я:иРуся

Нагороди

3    2    3      

Опубліковано 11 липень 2019 - 05:11

Если все подружки из садика, то не рассматриваете вариант отпраздновать в саду? С разрешения администрации пригласить аниматоров прям туда. Если погода позволяет, то провести можно и на площадке. Я не первый год сама устраиваю своим мальчишкам ДР в группе. А аниматор из меня так себе))) но дети меня знают, активно идут на контакт, никто не стесняется. Другие мамы приглашали аниматоров, была даже однажды праздничная фотосессия для всей группы.
Детей приводить-отводить не нужно, родителей кормить тоже)))
Детям делала пиньяту, каждый получает по набору с какими-то сладостями.

#734 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 11 липень 2019 - 08:34

Ми два роки тому хотіли святкувати в Жирафі, так з нами так по хамськи говорили, що ми пішли в Капітошку і не пошкодували.
Ще є дитяча кімната в Паровозі. Забула назву. Ми не були, але замовляли звідти аніматорів додому. Ляльки ЛОЛ і шоу мильних бульбашок. Дівчата просто молодці! Костюми шикарні, програма цікава, знайшли підхід до усіх дітей. Дуже сподобались.

В Паровозе мы тоже праздновали. Девочки хорошо отработали. Но это было 4 года назад.  

#735 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 11 липень 2019 - 10:01

Если все подружки из садика, то не рассматриваете вариант отпраздновать в саду? С разрешения администрации пригласить аниматоров прям туда. Если погода позволяет, то провести можно и на площадке. Я не первый год сама устраиваю своим мальчишкам ДР в группе. А аниматор из меня так себе))) но дети меня знают, активно идут на контакт, никто не стесняется. Другие мамы приглашали аниматоров, была даже однажды праздничная фотосессия для всей группы.

Вам просто шаленно повезло, що дозволили все робити в ДС. В місті заборонено проводити свята в садку, а тим паче частувати.

#736 Rusja

Rusja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 992 повідомлення
  • Ім'я:иРуся

Нагороди

3    2    3      

Опубліковано 11 липень 2019 - 10:10

Вам просто шаленно повезло, що дозволили все робити в ДС. В місті заборонено проводити свята в садку, а тим паче частувати.

Может и повезло))) домашние сладости и у нас запрещены, только магазинные.

#737 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2019 - 11:00

Старшей когда то отмечала в саду с куклами-великанами (очень здорово прошло)
С младшей не получится. ДР в середине октября, может быть холодно для улицы, а в группе тесно, ну и с угощениями сложно. Когда обсуждали на собрании, то к единому мнению не пришли

схожу в Паровоз узнаю что у них есть, территориально он тоже подходит. Спасибо за подсказку

• mitera це подобається

#738 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 11 липень 2019 - 11:06

Ось, згадала назву -Островок приключений. У них і сайт є. Можна глянути.
http://ostrovok.poltava.ua/
Коли замовляли свято, дуже сподобалась менеджер, чи власниця, все розказала, передзвонювала, радила, дуже доброзичлива пані)))))

#739 Олененок

Олененок

Абітурієнтка

• Активістки
  • 416 повідомлення
  • Місто:Браилки
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2019 - 17:02

Мы тоже хотели в Турбине праздновать ДР сына, но поскольку та закрылась, то перенесли празднование в Ниагару. Играли в боулинг, ели пиццу и картошку фри. Остались довольны.

#740 ириска

ириска

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 11 липень 2019 - 19:41

Мы тоже хотели в Турбине праздновать ДР сына, но поскольку та закрылась, то перенесли празднование в Ниагару. Играли в боулинг, ели пиццу и картошку фри. Остались довольны.

Я тоже думала о Ниагаре, но там мне не очень нравится.
А где у нас есть квест комнаты? Знаю только возле Палаццо

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама