Оформлення закордонних паспортів
Розпочатий з Firefly, 13 жов 2011 07:52
2527 відповідей у цій темі
Опубліковано 01 червень 2020 - 20:21
Девочки, нужен ли ИНН для детского загранпаспорта? 12 лет. Предыдущий делали без кода
Не обязательно по ходу https://dmsu.gov.ua/...-za-kordon.html
А вот отпечаток уже будут брать
Відредаговано mitera, 01 червень 2020 - 20:23.
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 02 червень 2020 - 10:14
А у вас уже был код или вы специально получали?
Оформляли на старшого сина, в школу, то зробили і молодшій. Так що вже був.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 02 червень 2020 - 11:31
Оформляли на старшого сина, в школу, то зробили і молодшій. Так що вже був.
Мені також зробили на обох дітей відразу хоча йшла за кодом для старшого) Мабуть їм так простіше - і мені краще (у мене просто було з собою два свідоцтва про народження)
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 04 червень 2020 - 11:07
Девочки, нужен ли ИНН для детского загранпаспорта? 12 лет. Предыдущий делали без кода
нужен .
Доминика
-
-
Опубліковано 16 червень 2020 - 13:33
это готов паспорт ?Дозвіл на персоналізацію документа надано 16.06.2020.
Лавина
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 16 червень 2020 - 14:16
Ще ні. Тільки ваші дані надали і одобрено друкування паспорту.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 16 червень 2020 - 15:51
Готов будет, когда напишет - Передан до территориального органу или как-то так
Доминика
-
-
Опубліковано 24 червень 2020 - 23:54
опять я готов ?Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 24.06.2020.
Лавина
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 25 червень 2020 - 07:35
опять я готов ?Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 24.06.2020.
Майже . Вже в дорозі. 1-2дні і буде написано, що доставлено. Тоді можна сміливо йти і забирати.
Опубліковано 15 серпень 2020 - 14:50
При настанні наступної дати, коли потрібно вклеїти нове фото, паспорт у формі книжечки будуть замінювати на пластикову карту. Нові паспорти будуть видати тільки у формі пластикових карт.
https://buh.ligazako...rtov-knizhechek
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 серпень 2020 - 15:48
При настанні наступної дати, коли потрібно вклеїти нове фото, паспорт у формі книжечки будуть замінювати на пластикову карту. Нові паспорти будуть видати тільки у формі пластикових карт.
https://buh.ligazako...rtov-knizhechek
Дивись і надходження до бюджету покращать - кожні 10 років платити 450 грн. за нову картку (дуже сумніваюсь, що сума не буде змінюватись).
PS: Отримувала з сином його перший паспорт - сказати, що я була шокована це нічого не сказати: три десятки спроб не прочитали відбиток пальця, обличчя не сканувалось (як причину - мабуть він дуже змінився, а від дати подання пройшов всього місяць). Як він буде користуватись цим пластиком далі у мене викликає дуже і дуже багато питань...
Опубліковано 15 серпень 2020 - 16:02
Дивись і надходження до бюджету покращать - кожні 10 років платити 450 грн. за нову картку (дуже сумніваюсь, що сума не буде змінюватись).
PS: Отримувала з сином його перший паспорт - сказати, що я була шокована це нічого не сказати: три десятки спроб не прочитали відбиток пальця, обличчя не сканувалось (як причину - мабуть він дуже змінився, а від дати подання пройшов всього місяць). Як він буде користуватись цим пластиком далі у мене викликає дуже і дуже багато питань...
У меня такой паспорт уже 3 года - нормально. Ни разу никаких проблем не возникало, ни в каких инстанциях. Так что не переживай)
Из плюсов - занимает мало места, всегда под рукой в бумажнике. Износостойкий, не рвется, от намокания не портится.
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 15 серпень 2020 - 16:08
Я так понимаю у вас это было на Садах-1...Я там в прошлом году получала загранпаспорт, то все попытки отпечатка пальца были неуспешными, идентифицировали по лицу.
Опубліковано 15 серпень 2020 - 16:15
У сына такой паспорт с 2017 года. Не нравится, что везде требуют "вытяг". Его просто так не будешь с собой носить. Я ещё когда меняла паспорт недавно, предлагали новый формат, я отказалась. Теперь придётся принудительно при вклеивании фото. Знала бы, поменяла ещё тогда((
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 серпень 2020 - 16:18
Я так понимаю у вас это было на Садах-1...Я там в прошлом году получала загранпаспорт, то все попытки отпечатка пальца были неуспешными, идентифицировали по лицу.
Так, Сади 1, але не могли ідентифікувати ні за допомогою відбитка, ні обличчя((
Kalinna
-
-
Опубліковано 15 серпень 2020 - 16:21
У меня такой паспорт уже 3 года - нормально. Ни разу никаких проблем не возникало, ни в каких инстанциях. Так что не переживай)
Из плюсов - занимает мало места, всегда под рукой в бумажнике. Износостойкий, не рвется, от намокания не портится.
У тебе також не ідентифікується відбиток і обличчя? Мене непокоїть саме цей момент...
Відредаговано Kalinna, 15 серпень 2020 - 16:31.
Опубліковано 15 серпень 2020 - 18:13
У тебе також не ідентифікується відбиток і обличчя? Мене непокоїть саме цей момент...
а когда его идентифицируют?
не припомню, что по внутреннему была такая необходимость
только по загран в посольстве проверяли отпечатки
Опубліковано 15 серпень 2020 - 19:20
а чого кожні 10?
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 15 серпень 2020 - 20:00
Ще один "+" - у ньому уже вписаний номер платника податків (по-простому - ідентифікаційний код), і відповідну довідку можна з собою не носити.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 15 серпень 2020 - 20:08
У сына такой паспорт с 2017 года. Не нравится, что везде требуют "вытяг". Его просто так не будешь с собой носить((
Єдиний демографічний реєстр ще нормально не працює, поступово будуть сканери для таких паспортів і зчитуватиметься вся інформація - місце проживання, сімейний стан.
У нас сканер є, але перевірити чи актуальну інформацію ми бачимо не можливо, тому доводиться вимагати витяг і вірити людині на слово, що цей витяг останній.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|