350 відповідей у цій темі
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 31 травень 2015 - 18:07
Біля цього під'їзду з машинкою не ганяють, а от біля 2-3 під'їздів тьотєнькі коршунами налітали на наших діток, коли вони зайшли і спробували хоч до чогось доторкнутися! :-(
То навпаки 6 під"зд)) Ту зону відпочинку зробила сама мама для своєї донечки))) Щоб вона на загальний майданчик не ходила))) Там і ми намагаємося не бувати, але що робити: не виходить, так як двір все-таки наш, загальний, і всі діти з нашого дому разом гуляють.
Lady_L
-
Місто:Полтава (Левада)
-
Ім'я:Людмила
Опубліковано 31 травень 2015 - 18:12
Слів немає)) Просто супер машина! Ніяк не дійдемо подивитися))
Елена С.
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 31 травень 2015 - 20:49
Девочки, Сергей из Бастиона кому-нибудь перезванивал, говорил когда завтра привезут песок?
Juliett
-
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:20
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:22
Подруга ему сама сегодня звонила, то он сказал, что песочницы ещё не готовы. В итоге завтра ничего не привезут, пообещал на субботу. А там кто его знает...
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:33
Ми тільки пісок просили, пісочниця в нас є! Позавчора казав, що 1 числа буде. Планувала завтра дзвонити!
Елена С.
-
-
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:35
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:37
Елена С.
-
-
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:45
думала завтра всё порешать, а тут говорят что песочниц нет пока... ну ничего... если в Бастионе не дадут, то буду завтра вечером у Жиденко клянчить... (тот который "Толока") завтра собрание)
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:46
думала завтра всё порешать, а тут говорят что песочниц нет пока...
А! співчуваю!
чесно кажучи, щось організація мене трохи бентежить... 1 людина на всіх - слабувато для організації процесу по всьому місту!
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 31 травень 2015 - 21:48
Надо же, я это не замечала. Надо сегодня пристальнее посмотреть.
А вообще - умнички! Ваш двор один из лучших на Леваде.
Единственное, когда приходили с малой гулять или она подходила смотреть всех этих птичек, бабаньки на лавочках очень резко реагировали: "Не трогай!", неприятный осадок остался.
Эх ностальгия нахлынула.5 лет там прожила .Прикольный дворик
Beznika
-
Місто:Полтава/Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 31 травень 2015 - 22:13
Сьогодні моєму обуренню не було меж :-(
В нашому дворі на лавочці біля пісочниці в годин 19 вечора, висілись мамочки, розклалися закусочкою на лавці, водочку пивком запивають і цигарки тянуть. Дітки (двоє років по 4-5) бейкалися по майданчику і на машинці.
На моє зауваження "що це ви тут розвели?" відповіли "ето всьо общєє!" , я то розказала, що про це думаю, але вони навіть не зрушилися.
питання в тому, що ці мамочки все минуле літо аналогічно трапезнічали щовечора на стадіоні позаду 17 школи, так само серед дітей своїх і чужих, бо так само поряд із піском. А тепер надивилися комфортніше містечко виходить... І що чекай щодня все літо? Там як бачила їх, своїх дітей вела в інше місце від цього безобразія, а в своєму дворі я для чого стільки робила, щоб іти звідси?
От як на таких найти управу?
Я бы однозначно в такой ситуации вызвала милицию (перед этим поговорила бы по-хорошему, конечно), особенно, если это будет повторяться систематически.
Опубліковано 31 травень 2015 - 22:27
Я бы однозначно в такой ситуации вызвала милицию (перед этим поговорила бы по-хорошему, конечно), особенно, если это будет повторяться систематически.
Я по ходу наверное так и буду действовать! Будем надеятся, что от прошлой беседы со мной они сделали выводы о моем настрое и не придут больше, но если таки нет, то милиция мне в помощь!
Відредаговано mitera, 31 травень 2015 - 22:27.
Опубліковано 01 червень 2015 - 14:47
а у нас на детской площадке стол стоит!!!зачем он???постоянно компании с алкоголем!есть которые после замечания уходят.а есть...
Елена С.
-
-
Опубліковано 01 червень 2015 - 15:16
Звонила Сергею, сказал на этой неделе развозят Фрунзе, далее по Бирюзова, потом Половки, а мы, Алмазный, через две недели. Сказал, что будут ещё потом домики деревянные)) я нам тоже заказала))
Опубліковано 01 червень 2015 - 15:26
Звонила Сергею, сказал на этой неделе развозят Фрунзе, далее по Бирюзова, потом Половки, а мы, Алмазный, через две недели. Сказал, что будут ещё потом домики деревянные)) я нам тоже заказала))
Мне тоже самое сказал. :-)
Опубліковано 04 червень 2015 - 22:12
Я по ходу наверное так и буду действовать! Будем надеятся, что от прошлой беседы со мной они сделали выводы о моем настрое и не придут больше, но если таки нет, то милиция мне в помощь!
Моя розмова таки подіяла - до нас в двір бвльше горе-мамочки не приходили ттт
Повернулися на стадіон за 17 школою :-( 
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 05 червень 2015 - 06:06
Вітаю це я уявляю як ти пояснила тим мамочкам 
Katerina
-
Місто:Полтава, Авиагородок
-
Ім'я:Катерина
Опубліковано 05 червень 2015 - 13:33
У нас была ситуация, когда парочка (на лавочке возле песочницы) выпивала, что то разливаемое из сумки, в то время когда их ребенок играл в песочнице. А потом еще и начали курить, муж попросил на детской площадке не пить и не курить, наслушался гадостей, предупредил что вызовет участкового, еще раз наслушался гадостей, и вызвал участкового. Те отделались штрафами, и больше у нас не показывались.
Відредаговано Katerina, 05 червень 2015 - 13:33.
Опубліковано 07 червень 2015 - 14:13
Нам сегодня, наконец-то, привезли песочницу и песок. Сказали в эту субботу должны подвезти качели. Ну и на том спасибо))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|