У меня аллергия на холодный воздух проявляется в виде ринита ((
аналогично
из носа течет, глаза слезятся( полчаса трачу на макияж, а прихожу на работу красноносой пандой(
Toggle shoutbox
Чат
![]() Обо всем 59
Автор nadin, сен 26 2017 20:11
Сообщений в теме: 1969
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 09:10 У меня аллергия на холодный воздух проявляется в виде ринита ((
аналогично из носа течет, глаза слезятся( полчаса трачу на макияж, а прихожу на работу красноносой пандой(
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 10:12
для мене 15 хвилин вранці - це розкіш((( щоб нічого не робити намазаними руками. А під перчатки взагалі нереально.
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 11:35
Кожаные ботинки до какой температуры можно носить и ботинки утеплены флисом до какой температуры
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 11:39 у когось є ще така біда як у мене - алергія на холод? Правда, діагноз сама собі поставила, почитавши інтернет. Коли заходжу з вулиці в тепло - тріскаються руки, такі собі мікротірщинки до крові, з,являються дуже швидко, прямо на очах. Плюс самі костяшки пальців шершаві і червоні. Таке було в основному взимку, а цього року - дуже рано і несподівано учора((( Креми, мазі з аптеки допомагають до наступного разу. Раніше таким не страдала, а останні років три просто жах.
У мене така біда з 19 років(( Діагноз підказала хтось із студентських подруг в неї мама лікар ( я тоді взагалі якоюсь болтушкою спалила собі кисті- мазала всім, чим тільки можна ). В мене, правда. це з'являється в морози - січень-лютий, але не проходить до тепла, десь до квітня. Минулої зими тут на форумі, хтось обурювався з приводу якоїсь кондукторші, в якої на рухах якийсь висип, одні підтримували, що так це не припустимо, інші писали, що у людини може псоріаз... А я задумалась може і мої тріщінки на руках викликають огиду... Я не можу сказати, що я нічого не робила, щоб їх усунути це крім естетичного вигляду, ще й біль, не знаю, як у вас у мене коли тріщінки глибокі то доволі болісні відчуття. В той вечер я передивилася інтернет - фото такі да, підтвердили давній діагноз-холодова алергія, потім перечитала на різних форумах, хто як лікує. Багато хвалили крем від тріщин сосків коров'ячого вимені. Правда паблік був російський думаю, чи є у нас такий. Як виявилось є. На наступний день в найближчій ветаптеці купила крем "Зорька". Досить велика упаковка 200г. коштував 30-35грн., як на мене крем має не дуже приємний запах, але через пару хвилин після нанесення на руки вже його не відчуваєш. Та головне він допоміг!!! За два дні все!!! затягнулось. Я ще пару днів помазала - для профілактики))), і в подальшому якщо прояви з'являлися знов, то нанесу наніч з ранку й сліду не лишиться!!! Спробуйте, ціна питання копійчана. Сообщение отредактировал @ленушк@: 27 Сентябрь 2017 - 11:41
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 13:02
Это немного индивидуально, как я думаю. Потому что я и зимой хожу в демисезонных сапогах/ботинках (кожаные на флисе/байке), максимум еврозима. Тем более нужно учитывать насколько продолжительное время Вы проводите на улице и ещё не знаю насколько хорошо в Полтаве чистят снег зимой (переехала в этот город весной)
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 13:46
У мене ще не все так погано, болить, але тріщинки затягуються за вечір від Ойлатум-крему. Я сподівалася, що може від цього можна глобально позбутися.
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 13:59 У меня постоянно такая проблема. Помагает только крем лимонно-глицериновый производства Неаская Косметика. Но у нас его, увы, перестали продавать. Когда получается, заказываю в интернет магазине, когда его и там нет, то реально мучаюсь. От других кремов стает еще хуже. Сегодня началось, уже поняла что надо искать мой крем.
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 15:25 Подскажите, пожалуйста, где заламинировать стенгазету форматом А2? Везде есть ламинаторы для А3, а Черновола 2б сламался аппарат ((
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 16:02
Девочки, есть ли у кого-то друзья/родственники, живущие в России и которые в скором времени собираются в Украину? Суть вопроса. В России есть препарат ибуклин юниор, это отличное жаропонижающее, по сути парацетамол с ибупрофеном. У нас он не продается, мне его в следующий раз привезут только к лету, а мои запасы иссякают. Хотела попросить привезти.
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 16:02 Ага ))))
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 18:32 есть,если все нормально то где-то через 2-3 недели будем там,я как только точно дату буду знать я вам в личку напишу ![]() ![]() Сообщение отредактировал manynao: 27 Сентябрь 2017 - 18:34
Отправлено 27 Сентябрь 2017 - 18:55
Девочки, спасибо. Истинно, сила форума
![]() Количество пользователей, читающих эту тему: 00 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей |
Важные сообщения
О рекламе на форуме читать здесь. |