We've noticed that you've been inactive for over 10 minute(s). We've stopped running the Shoutbox due to your inactivity. If you are back again, please click the I'm Back button below.
Девочки, нам очень нужны тест-полоски для анализа мочи. На сайте продают от 5 шт https://eaglepharm.k...loski-dlya.html
Разделю!!! Чем быстрее, тем лучше.
Или буду признательна, если кто-то подскажет где такого плана тесты можно купить в Полтаве.
Здравствуйте, подскажите кто сталкивался с проблемой ретинированного молочного зуба у ребенка(молочный зуб остался в челюсти, не вырос), а также в связи с этой проблемой нужен толковый хирург и ортодонт в Полтаве на Леваде
@Marusja, подскажите, я слышала что там где есть новорожденные были другие расценки но об этом проговаривалось гдето 10 лет назад. Просто в этом году "наше Воронино" подзатопило и подвалы и колодцы, у соседа вода цвет поменяла, у нас скважина, но малоли что туда теперь попало
для новорожденного и мелкого я бы таки брала вставку в куртку
Ты имеешь ввиду, что вставка герметичнее накидки? Если так, то согласна. Но между вставкой и слингокурткой мне кадется слингокуртка оптимальнее. Или шитая вставка под конкретную куртку, а не универсальная.
Девушки, есть кто-то с младенцами? Приехал ко мне шарф до восьми кг, классный, но что-то с куклой в однослойке мне не нравится. Хочу попробовать намотать малыша, могу и маме дать потестить. Пара фото для отчета и все, нигде не публикуется. Есть желающие помочь?
Сообщение отредактировал MariaMusic: 09 Август 2017 - 18:33
В это воскресенье, 10.09.2017, будет слинговстреча в Березовом сквере. Сбор на 17:00. Будут все виды слингов, продукция Наш Слинг, много Ди-Слинга, включая адапт-эрго для несидящих и тестовый шарф для самых маленьких, тестовый Эхави. Новичкам подробно расскажу про все, помогу подобрать то, что удобно именно для вас, помогу с намотками. Традиционно все бесплатно. Девочки, расскажите заинтересованным родителям, пожалуйста. Времени мало, а мне все тестовое дали внезапно и ненадолго. Ну и буду рада видеть маньяков-слингопенсионеров, для вас суперпредложение - дам помотать куклу консультанта, почувствуйте себя мамой малыша)))
Простите, я совсем забыла отчет о встрече написать. Она была очень спонтанная, поэтому людей было мало. Но было интересно и весело) Дети набегались, взрослые наобщались, помотали всякое разное.
И к Международной неделе слингоношения хочу пригласить всех на бесплатные мероприятия, посвященные слингам! Уже завтра первое (да, я слоупок, сорри)) И на выставке можно увидеть фото мам с форума
Вопрос к модераторам. Я в фб веду паблик с обзорами разных слингов и полезными статьями. Можно давать ссылки на посты? Или может сами статьи репостить? Это может быть полезно новичкам. Еще есть ютубовые ролики сравнения кенгуру и эрго, про выбор слинга с кольцами и тд, их можно?
Вопрос к модераторам. Я в фб веду паблик с обзорами разных слингов и полезными статьями. Можно давать ссылки на посты? Или может сами статьи репостить? Это может быть полезно новичкам. Еще есть ютубовые ролики сравнения кенгуру и эрго, про выбор слинга с кольцами и тд, их можно?
Статьи лучше размещать здесь. Ролики из ютуба - нет проблем, если это все полезная информация, а не коммерция Спасибо!
Коли молоді батьки дізнаються про слінги, кількість їх видів приголомшує. Щоб допомогти з вибором, дізнаємося про основні види слінгів. Слінг-шарф. Це відріз тканини шириною 60-80 см і довжиною коло 3-5 м. Довжина залежить від тілобудови батьків і обраної намотки. Слінг-шарф найкраще підлаштовується під конкретну пару дорослий-дитина саме через відсутність заданої форми. За плетінням буває трикотажний і тканий. • Трикотажний слінг-шарф. Найніжніший і найм’якіший, рекомендований для методу Кенгуру (виходжування передчасно народжених діток). Мотається в тришарові намотки, щоб компенсувати розтягування і притиснути немовля щільно, як мамині руки. Підходить від народження до 7-9 кг в залежності від марки. Не можна мотати за спину.
• Тканий слінг-шарф. Має плетіння, що тягнеться лише по діагоналях. За рахунок цього обіймає і дає необхідну підтримку одним шаром. Має дуже багато варіацій намотки, тому ви точно підберете те, що стане максимально зручним саме для вас. Є тонкі для новонароджених, універсальні на весь період носіння, щільні для важких діток. Мотається лицем до мами, на півбоці, на боці, за спиною. Підходить від народження до кінця носіння.
Слінг з кільцями. Це відріз тканого салінга-шарфа, в один край якого вшиті два легких цільнолитих кільця, що фіксують тканину замість вузла. Не має м’яких бортів і складного крою. Частина, що вшита в кільця, просто зібрана рівномірними складками. Зручний на підхват. Навантаження розподіляється на одне плече, регулювання не саме просте. Можливо використовувати від народження до кінця носіння.
Май-слінг. Буває різний за кроєм, але у своїй основі має прямокутну спинку та дві пари лямок – короткі поясні та довгі плечові. Простіший в опануванні за слінг-шарф, схожий по розподіленню ваги. Май-слінг з широкими лямками, пошитий повністю з шарфової тканини, можна використовувати з народження. Конкретну модель перед придбанням краще обговорити зі слінгоконсультантом (не продавцем-консультантом), бо рекомендації виробника можуть відрізнятися від реальних спостерігань. Дитина виростає з май-слінгу, коли спинка не досягає від колінця до колінця в одягненому вигляді.
Ерго-рюкзак. Осучаснений варіант май-слінгу. Має широкий щільний пояс, що переносить частку ваги на бедра, та плечові лямки рюкзачного типу. Застібається на фастекси. Швидкий, його полюбляють тата. Носити рекомендується з віку впевненого самостійного сидіння дитини, оскільки до цього є великий ризик передчасно створити поперековий вигин хребта. Як і з май-слінгом, носити можна, поки ширини спинки вистачає від колінця до колінця. Потім можна замінити на більший.
Для носіння дітей, що не сидять, є адаптовані ерго, але вони теж мають критерії початку носіння. Їх краще підбирати з слінгоконсультантом.
Онбухімо. Японська етнічна переноска, що являє собою прямокутну спинку і рюкзачні плечові лямки, які з’єднуються стропою. Зручна для заспинного носіння дітей, що бігають. Розмір підбирається аналогічно ерго, рекомендовано використовувати з часу самостійного сидіння.
Автор тексту слінгоконсультант Марія Головачова. Копіювання лише з вказанням авторства.
Сообщение отредактировал MariaMusic: 19 Октябрь 2017 - 21:29
Є декілька варіантів носіння у холоднечу - мотати на мамину/татову куртку, мотати на светр, а потім слінгонакидка і розстібнута куртка у дорослого, слінгокуртка або вставка до власної куртки. Що собою являє слінгокуртка? Це зазвичай коплект 3 в 1: звичайна куртка, вставка на вагітний животик і вставка для слінгоносіння. Якісна слінгокуртка шиється з сучасних матеріалів, утеплюючий шар легкий, тонкий і теплий (я в найлютіші морози мотала дитину на футболку і зверху одразу одягала зимову слінгокуртку), зовнішній шар може бути з мембранної тканини. Має продуманий дизайн. Я особливо оцінила наскрізні кармани, що дають дістатися грудей при потребі погодувати дитину чи висунути руки маленькому непосиді. Вставка пошита саме до цієї куртки, тому ніде нічого не задуває, максимально зручно і підлаштовано. Бувають демісезонні і зимові. Залежно від моделі може додаватися манішка для мами або спільна для мами і дитини. Супер-річ, я рекомендую, особливо якщо ви розумніші за мене і замислилися над питанням ще у вагітністьЩе для мене величезним плюсом слінгокуртки стала можливість просто взяти дитину в чому була, одягти шапку і теплі шкарпетки, намотатися і йти пізнавати світ. Моя малеча страшне протестувала під час вдягання комбінезону, я кожного разу жахалася, як би ми так гуляли з возиком. Акцентую увагу, як обрати зручний варіант і не пожалкувати про покупку. Куртка має бути не нижча ваших бедер, так ніжки дитини точно будуть надійно прикриті. Звертайте увагу на куліски у широких моделях, це мінімізує потрапляння холодного повітря. Висота розташування дитини має відповідати слінговому - зараз виробники дізналися про попит і клепають що придумують, я одного разу бачила дитячий капюшон на рівні маминого живота. Вставки повинні бути окремі на слінгоносіння і вагітність, універсальні не дуже зручні. Зверніть увагу на кармани для годування і можливість поправити намотку, не знімаючи куртку. І останнє за чергою, але не за важливістю: ви маєте собі подобатись! Так, мама з тоддлером під курткою буде трохи схожа на бегемотика, але це має бути задоволений бегемотикІ обов'язково приміряйте окремо куртку без вставок, якщо плануєте носити потім. Мама має відчувати себе прекрасною! Є куртки і для тат, вони теж гарні, але слінготато - то таке прекрасне явище, що й в мішку полонить серця оточуючих Якщо вам потрібна слінгокуртка, ви можете написати мені і я з радістю допоможу знайти саме ваш варіант. Нещодавно я стала дилером магазину Слінгоманія, і це реально слінгорай. Жалкую, що не знала про нього минулого року, коли шукала куртку собі - тут найширший вибір з усих магазинів, які я передивилася. Бажаю вам приємного слінгоносіння! У наступних статтях поговоримо про слінговставки, слінгонакидки і як одягати дитину, якщо носити поверх куртки.
*Адміни, посилання з своєї оригінальної статті прибрала, чи вважається рекламою таке звернення? Якщо так, прошу вибачення, приберу*
Сообщение отредактировал MariaMusic: 24 Октябрь 2017 - 16:18
Продовжуємо тему слінгоносіння в прохолодну погоду. Я вже писала про слінгокуртки, сьогодні розповім про слінговставки та слінгонакидки. Слінговставка – це деталь, яка перетворює будь-яку куртку на слінгову. До неї у комплекті йдуть полички, що пришиваються під вашу змійку, зазвичай їх два комплекти для демі та зимової куртки. Також можна поставити на татову і мамину куртку, якщо батьки носять по черзі. Плюс вставки в універсальності, адже татові слінгокуртку знайти набагатоважче, та й не завжди є потреба у новій куртці. Вони бувають різноманітні за кроєм, кольором і іншими показниками. Здебільшого мають зйомний утеплюючий шар, що дозволяє використовувати вставку від початку осені до кінця зими. Особисто я люблю варіанти крою, що закривають площу між мамою і дитиною та мають капюшон. Це вберігає від опадів та вітру. Слінгонакидка не дасть дорослому тої ж герметичності, що вставка та слінгокуртка, але є ще більш універсальною. Не потрібно нічого пришивати, ви застібаєте пару фастексів і все. Дитина щільно закрита, але дорослий йде з розстібнутим верхнім одягом. Зате накидкою можна користуватися як додатковим утепленням у возику чи санчатах. Вони бувають різні за складом (шерсть, фліс, плащівка з утеплювачем), на це варто звертати увагу при виборі. Від складу залежить і температурний режим використання. Ще варто звернути увагу на важливість взуття, що не схильне до сковзання. Питання можуть вирішити льодоступи, вони продаються у спортивних магазинах і підходять до будь-якого взуття. Я вважаю, вибір зимового одягу – така ж індивідуальна річ, як вибір слінгу. Багато чинників впливає на вподобання. Якщо є можливість, краще примірити різні варіанти. Оскільки в Полтаві поки ще немає спеціалізованих магазинів, можна завітати у шоурум в великому місті або попросити у мам на слінгозустрічі. А замовити можна у інтернет-магазинах, я буду рада допомогти підібрати те, що вам підійде найкраще. Приємного вам слінгоносіння!
Частая ошибка мам, ищущих вариант подешевле. Горизонтально носить в слинге с кольцами из неслинговой ткани и с мягкими бортами тоже нельзя и даже опасно удушением.
Ми сьогодні вперше вийшли в слінгі на вулицю. Намотала неідеально, але це взагалі я в житті вдруге шарф намотую, так що будемо вчитися.) Мала проспала 1,5 години, поки були на вулиці.